Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garnieraa

ktora firme wolicie Garnier czy Loreal ??

Polecane posty

Gość garnieraa

jw :)

Gość kolejne gópie pytani o imię
ani jednej ani drugiej nie używam i nie lubię :) kiedyś fryzjerka mi totalnie włosy spaliła farbami loreala i od tamtej pory mam okropną awersję, bo miałam straszne siano na głowie i nic się nie dało z tym zrobić, dopiero odrosnąć musiały.

Gość garnieraa
farb loreala tez nie lubie :P wole garnier, ale mam np fajne kremy do twarzy loreal....

Gość a ja powiem tak.......
dla kazdego co innego jest dobre, jedni lubia garniera, jedni loreal jeszcze inni avon, rimmel i inne, zalezy od skory i wogole :P ja uwazam ze i loreal i garnier jest ok :) garnier bardzo mi pomogl z zaskorniakami a loreal swietnie nawilza mi skore :)

Gość sensise
używam kosmetyków do włosów z profesjonalnej linii loreala i mnie odpowiadają, nie zmieniam od 2 lat kosmetyków do twarzy garniera nie znoszę, moja cera źle je toleruje loreala trochę używałam ale znalazłam zdecydowanie lepsze

Gość Kiedyś loreal
Teraz tylko John Frieda :-)

Gość gggggh
huja prawda, same tego nie kupujecie tylko wyciagacie kase od facetow bo jestescie nieudacznikami jako kobiety i kompletnymi nierobami

sensine a jakie lepsze? jaka firma? :P

gggggh nieprawda, mi nie ma kto kupować :(

Gość gggggh
najlepsze sa "gruby portfel faceta", i stac na wszystko:)

joanna i eva mają dobre, i cenowo bardzo korzystne :P jeśli chodzi o twarz - tołpa, iwostin, oilatum, humektan.

mi tez nie... jak by facet mial kupowac to bym kupowala cos lepszego niz garnier czy loreal :P a tak to sama musze na to zarobic:(

Gość gggggh
musisz szybko znalezc odpowiedniego z grubym portfelem, a wtedy bedzie wszystko

do ciała kupiłam sobie z jakiejś nowej serii Eveline też za niewielkie pieniądze do skóry wrażliwej, dobrze nawilżające, do atopowej skóry i jestem pod wrażeniem tak dobrej jakości w stosunku do ceny, moja skóra bardzo dobrze toleruje. do ciała też st yves jest świetny i też cenowo korzystny

gggggh na szczęscie jestem na tyle zaradna że sama na siebie zarabiam ;) i stać mnie na to co chcę, ale i tak z natury jestem oszczędna i nie sądze by posiadanie grubego portfela faceta to zmieniło, wręcz przeciwnie bo nienawidzę być od nikogo zależna. jeśli skóra ciała jest bardzo sucha i np są ostre mrozy które ją wysuszają, to troszkę droższy ale genialny wręcz jest iwostinu balsam, emulsja lipidowa.

Gość Kiedyś loreal
Tak tak tylko faceci bywają dziani A co to dziewczyn z bogatych domów to już nie ma ?? :D

to wtedy tatuś sponsoruje :D przecież sama nie zarobi :classic_cool:

Gość garnieraa
hmmm a ja mam faceta ktory pracuje i duzo zarabia, nie raz jak jestesmy gdzies w sklepie to zawsze chce mi cos kupic ale ja nie chce i zawsze sama place za swoje kosmetyki czy ubrania, tez nie lubie byc od nikogo zalezna, pracuje, duzo co prawda nie zarabiam ale jednak nie chce aby moj chlopak mi kupowal

Gość lubie i to i to.
uwazam ze i garnier i loreal to dobre firmy, lubie je, ale innych tez uzywam

Gość Kiedyś loreal
Tatuś pomaga otworzyć firmę..ale prowadzić ją kilka lat,rozwijać,inwestować,powiększać to już córeczka sama musi . ;-)

Gość Garnier to ejst Loreal
LOL przeciez to ejst ejdno i to samo co am wolic?!!! LOL LOLOL

Gość ale z was pustaki kobitki
Przeciez Garnier to jest marka LO'rela . To jest jedno i to sama nawet rozlewan w tych samych fabrykach :D :D

do lubie to i to - Nie ma firmy garnier, garnier to jest linia Lorelaa!!! ja pierdooole jestem facetem i wiem takie rzeczy a wy nie :D

Gość sensise
i co z tego, że ta sama linia jeśli kosmetyki zupełnie inne? loreal stawia na bogatsze kremy, nie dla nastolatki raczej a garnier kojarzy mi się z kosmetykami typu anty pryszcz

Gość sensise
myślę, ze kremy Vichy są niezłe, ale nie da się po nich zrobić dobrego makijaży Ogólnie jestem zaskoczona kremami formy Flos-lek, mam skórę twarzy dosyć wymagającą, skłonną do podrażnień. Kupiłam 3 kremy firmy flos-lek, prawie zapomniałam o moim problemie. Kremy się skończyły, zmieniłam na inne i po 2 tygodniach widzę, że problem wraca

prawda jest takz e w róznych czesciach swiata garnier stawia na co inngego. zauwaz ze odpowiednikiem garnier czysta skóra JEST LOREAL PURE ZONE. STrasze pure zony sa z innymi zapahcami wypuszcanay w tej zcesci europy jakao garnier czysta skóra. (zauwaz jak czesto sie te zele zmieniaja) i na odwrót. z innymi rzeczami tez tak jest. Produkty Garniera sa podobne jakosciowo co loreal masowy z tym ze sa zazwyzcaj 20-30% tansze . Np w Loreal Men dla emzczyzn ejst tylko w europie ( i to tez nie wszedzie bo nasze linie loreal men expert sa ubozsze niz te znp we Francji. w ameryce połnocej tez sa troszke inne. a w azji n. w indiach nie ma loreal men expert tam ejst garnier Men- u nas w ogle nie ma kosmetyków dla mezczyzn garniera pomijajac dezodoranty. Takze to zalezy do regionalnego Loreala co wypuszcaja mosowo pod marka loreal a co garnier bo to ejst to samo mniej wiecej jakosciowo. Zgadzam sie natomaist ze garnier nia ma kosmetyków slektywnych dla kobiet po 50-60tce, to tylko loreal. Oprócz Garniera Loreala , LOreral ma marke premium zwana Biotherm - u nas w ogle nie popularan i masakrycznie droga. VIchy to tez loreal a udaje kosmetyki z apteki , to nie sa zadne dermokosmetyki tylko Loreal dla Aptek :) hihi. pozdrawiam ------------ p.s. przepraszma ze błędy ale spiesze sie a nie miełem nifdy do czyznnie z taka kalwiaturą :) pa

Gość LUDZIE SLUCHAJCIE HAHA
hehe zabawne - LoreaL I gARNIER maja tego samego producenta - są to produkty bardzo podobne, jedynie Garnier jest tańszym odpowiednikiem, co nie oznacza, że odstaje w jakości/

LUDZIE SLUCHAJCIE HAHA- patzr co anpisałem wyzej

Gość sensise
że Vichy i Loreal to akurat wiem :) - tylko jak dla mnie te kosmetyki nie mają ze sobą nic wspólnego :) żele do twarzy - dla mnie nie ma żadnego porównania, tak samo kremy Biotherm - miałam 2 kremy, fakt drogie, konsystencja mało ciekawa, ale oczekiwany efekt był widoczny