Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Czy facet po studiach prawniczych ma szanse na fajną poukładaną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość do nieszczęśliwadziewczyna
skoro tak to zwracam honor

a jesteś nieszczęśliwa z jakiego powodu?

bo ludzie to swinie, nie warto nikomu ufać, pierdolic to wszystko

do pietruszki : najbardziej nudne to są BABY HANDLUJACE NA TARGU PIETRUSZKĄ Nie rozumiem facetów co mają ładna atrakcyjna dziewczynę i do tego wykształconą zdradzają, no nie rozumiem.. z jakąś profesorką Cię zdradził ?

Gość KuraDomowaKurakao
mua mua jak tu słodko zaczęło się robić no nic dziwnego jak masz taki bajer jacusiu to nie radszisz sobie w rzeczywistości mua mua mua

w rzeczywistosci sobie radzę. nie radze sobie tlyko w życiu uczuciowym. Takto twardo stąpam po ziemi, mam własne pasje, hobby i nigdy nie uzalężniałem swojego szczęścia tylko od kobiety. Ale mam lat ile mam i brakuje jakiejś normalnej osoby

heh z koleżanką z pracy mnie zdradził... też go nie rozumiem, bo w sumie się nam układalo.. ale jak swierdził sam nie mógł się powstrzymać a najsmieszniejsze jest to że on mu tylko.... sami sobie dopiszcie;p i on twierdzi że to nie była do końca zdrada

Gość adwokat 27
no właśnie, autorze, musisz zrozumieć, że dziewczyny są SUKAMI,a wszystko zacznie Ci się układać je trzeba jebać a nie zagadywać i robić im miło' facet musio być twardy jak beton , a najlepiej skur wysyn powodzenia zycze

Gość BreedCreator
To ja Cię pocieszę... Zapewne "wkładając kij w mrowisko" narobię sobie nieco wrogów wśród osobników (osobniczek) ;-) płci pięknej jednak z moich obserwacji wynika, że kobiety postępują zgoła irracjonalnie. Kiedy posłuchasz opowieści i rzekomych marzeń jakie ów niewiasty snują, zauważysz jedno. Niemal każda marzy o fajnym facecie, który jest zaradny życiowo, w miarę dobrze wygląda (co wcale nie oznacza, że musi być chodzącym Adonisem), darzy je odpowiednią dawką pozytywnych uczuć, a małym bonusem może być fakt, że zamyka po sobie deskę sedesową, nie rzuca brudnych skarpetek na podłogę i pozostawia po sobie otoczenie nie przypominające efektów huraganu Kartina. Z własnego doświadczenia wiem jednak, że na stałe spotykają się one z dokładnie odmiennym typem facetów. Oczywiście każdy ma swój typ, a tym samym nie czuję się w obowiązku aby to krytykować, jednak ponownie powtórzę, że z mojego punktu widzenia to co najmniej irracjonalne zachowanie. Na koniec koniec dobra rada dla Ciebie... Jeśli chcesz stworzyć udany związek, bądź jak najbardziej "kochany", jednak nie przesadzaj z dobrodusznością. Wydaje się to dziwne jednak wierz mi, że słowa "mili faceci zawsze przegrywają" coś w sobie mają. Pozdrawiam BC

Tak robię się czerwony ale tlyko w stosunku do tych co mi się podobają, w jakiś sposób pociagaja. ze ,,zwykłymi '' gadam i zachowuję sie normalnie... a na kafeterii siedze aby sie komuś wygadać. przeciez nie bede gadał do ściany

wiesz co jaceeek nie przejmuj się:) na pewno poznasz jeszcze fajną dziewczynę co CIe pokocha i będziesz szczęśliwy:) głowa do góry;) nie ma reguły na miłość, ona sama przyjdzie i może tak będzie że dziewczyna CIę jakaś poderwie i nie będziesz musiał się zbytnio wysilać;P

tak jak najbardziej z Tobą trochę gorzej bo jesteś nieszczęśliwa Do autora : nie przemuj się to jest słodkie :) powinieneś nabrać trochę pewności siebie i będzie dobrze

ale kandydatki są,ale np nie pociagają mnie fizycznie.. ..ale ja jakoś nie umiem się już zakochać, zaangażować tak naprawdę... nie wiem może za dużo przejsć miałem

natamiast te co mi sie podobają nie sa mną zainteresowane.. ot błędne koło

Gość adwokat 27
autorze, skoro do tej pory dziewczyny nie miały na twój widok kiśla w majtach to wątpię, zeby sie to zmieniło ale one i tak wszystkie są zaklamane, perfidne i złe więc niewiele tracisz człowiek rodzi się sam i umiera sam

Gość a co studia..
prawnicze maja do tego ? widocznie jesteś mało atrakcyjnym partnerem co widać po twoim pytaniu

do adwokat - wcale nie, mylisz się, ja znam jednego bardzo inteligentnego faceta również prawnika, który ma od wielu lat jedną kobiete /taką niezbyt zadbaną/ no i wydaje mi się,że już po prostu stracił wiare w siebe !

chociaż w garniturze jak idę po ulicy to się zcasem ogladają.. nie wiem może nie umiem odczytywac tych znaków kobiet, do tej porywszytskie dziewczyny jakie poznawalem to przez net..