Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Czy facet po studiach prawniczych ma szanse na fajną poukładaną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość icanbeyoursweetdream
a byłeś kiedyś na stałe z dziewczyną???;) jak tak to co się stało?

Gość icanbeyoursweetdream
wiesz jednak ludzie się muszę ''dobrać'' sorry ale ja nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto nie ma pojecia o czym do niego mówię.. a byłam w takich związkach gdzie ja mu opowiadałam o moich studiach itp a on był w po technikum i nie pozwalał mi skonczyć rozmowy nawet bo mówił ze nie wie o czym ja mówie.........wiec o czym rozmawiać z takim człowiekiem??

byłem, miałem nawet dwie, ale jedna zostawiła mnie 3 lata temu dla najlepszego kolegi - raz jej zdrade wybaczylem drugi raz nie.. ( niedawno zerwali ze sobą), a druga zostawiła mnie w listopadzie, bo ,,jej przyszłości nie zapewnie'' ;) Ogólnie sporo dziewczyn poznałem..ale jakoś właśnie dziwnie trafiam, że na pozctaku jest fajnie a pozniej lipa... przepraszam,że sie zaczytałem ale czytam o przekraczaniu granicy Polsko Ukraińskiej bo sie w piatek tam wybieram :P

Gość meeeeeeee
chyba autor nam uciekł gdzieś;P

Gość icanbeyoursweatdream
spoko:) wiesz ja Ci powiem że tez studiuje prawo:P i ogólnie jestem w identycznej sytuacji jak Ty... też ostatnio mnie rzucił chłopak ale powód był hmm bo za bardzo go osaczyłam.. no nie wiem czy pisząć tylko sms dziennie to osaczenie;/ i nie dzwoniąc w ogóle... no ale widocznie miał dośc... powiem Ci że zazwyczaj jest tak że kiedy nie szukamy to wtedy się znajduje ta jedyna-ten jedyny...

No ja miałem tak,że nie szukałem i się znalazła, ale tlyko ten jeden jedyny raz, wiec nie jest powiedziane, że za każdym razem będzie tak samo..

Gość po prawie tez
jaceeek ja "lodzkie" prawo skonczylam w tamtym roku. chce zmienic prace i moze Twoj wujek szuka kogos do kancelarii ? ;d

Gość po prawie tez
jak to co? pracowac w kancelarii ;) a tak powaznie to chyba nie musze Ci tlumaczyc na czym polega ta praca. Napisales,ze dostajesz 2500 netto. Wiem,ze to praca u wujka itd, ale mimo wszystko jak na lodzkie realia i mozliwosci zarobkowe absolwentow prawa to baaardzo duzo...

Gość shazz
ja generalnie absolwentów prawa jak ognia unikam, chociaż nie miałam styczności z tymi z Łodzi :P inteligentni - tak, zaradni - tak, zabawni - tak, kulturalni - tak, poza tym egoiści i egocentrycy, zadufani w sobie i uważający się za Bóg wie co, ze skłonnościami do kantowania na wszystkie możliwe sposoby :P

Gość AlbertoCostaBiznes
Możesz mieć ładna polka 30 minuto i 100 zloty i polka masz. We italy to drogie polka 100 w Italia leggermente. ale teraz jestem wroclaw i polka bardzo many wszedzie za 30 minuto i 100 zloty. polka dobra i polka cheap

a jakie znaczenie ma dla Ciebie wykształcenie kobiety z która chciałbyś być? Chciałbys miec żone dajmy na po technikumZ ciekawości pytam i proszę abyś odpowiedział

Gość Kotka_trzpiotka
Szukaj kogoś z kręgu prawniczego :) Kto zrozumie trochę Twój tryb życia :)

Gość NewYorkNerwRorkOna
hła hła hła te wszystkie aplikantki są strasznie ciekawe...takie "initieligientne"

Gość NewYorkNerwRorkOna
a ja znam tez pare i podtrzymuje moje zdanie o nich :D Hallo hallo autorze wróć

Gość Kotka_trzpiotka
Ale ciągnie swój do swego. niby :))

Gość zareczona_juuz
akurat ja nie przepadam za prawnikami, Nie ma to jak facet ze scislym umyslem, mmmmm :)

Gość NewYorkNerwRorkOna
nie no aplikant też człowiek ;P ale ci co ja ich znam to 🖐️

Gość NewYorkNerwRorkOna
"zrzera" pisze się przez "ż" od "żreć" ;)

Gość NewYorkNerwRorkOna
to możemy ciebie poatakować, jakiego ty szukasz faceta - też prawnika? aplikacje jaką kończysz?

Gość NewYorkNerwRorkOna
ha ha a ja jestem dziennikarką

Gość NewYorkNerwRorkOna
i tez mogłabym mieć męża prawnika ale jakiegoś adwokata z dobrą kancelarią inny prawnik odpada :D