Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Czy facet po studiach prawniczych ma szanse na fajną poukładaną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość a co studia..
facet musi mieć osobowośc ,inteligencję , fantazję ,wiedzę ,pieniądze ,pozycje a nie papierek z jakiejs nędznej szkoły i doła.

Gość adwokat 27
do Madmłazel - twoja odpowiedz potwierdza moja teze - co z tego, że jest inteligentny, skoro ma jedną kobiete z "przydziału' i to niezadbaną

jestem brunetem o zielonych oczach 183 cm .. wlasnie moja ostatnia kobieta nie dbała o siebie wogole... id latego zdecydowalem sie ja zostawić niż sie mialem dalej meczyć.... ja lubie laski i przy kości i szczuple ( ale nie chude ) ! a tamta miala jak an swoj wiek (21) monstrualna wrecz nadwage i nic z tym robic nie chciala. wiec na pozcatku udawalem ze szczesliwy jestem ale potem pach !! nie wytrzymalem i juz chyba wole być sam do końca życia niż być z kims ot tak ...

Gość adwokat 27
o kur wa :) byłeś z jakimś kaszalotem i jeszcze udawałeś, że jesteś szczesliwy? to masochizm chyba, wyrazy współczucia

Gość adwokat 27
autorze moja rada - miej WYJEBANE bo twój sen o wielkiej miłości może się nigdy nie spełnić, nie w tym kure wskim swiecie

Gość buraczana pietruszka
tu klub niemalże wzajemnej adoracji powstał i tyle. Prawnicy powinni się trzymać z prawnikami. Lizać sobie wiecznie dupy!

Gość a co studia..
ja jeszcze nie słyszałem o prawnikach co siedzą na kafe

Gość a co studia..
to pracownicy tesco leczą swoje kompleksy

a ja nie wiem co wy ludzie macie z tym uprzedzeniem do prawników . PRAWNIK tez jest człowiekiem, to nie jest maszyna do wertowania kodeksów i strzelania tylko paragrafami jak z kałacha na wokandzie. Prawnicy to tacy sami ludzie jak inni ! tez mają uczucia, chcą kochac i być kochani , chcą być szczęśliwi ! A ja już nie raz sie spotykałem z reakcjami typu : studiujesz prawo ? łałlł.. ja bym nie mogla., albo : prawnik nie ma na nic czasu, albo p[rawnicy dużo piją .. Cholernie kwrzywdzące s atakie stereotypy i jak bym wiedzial,że tak bedzie to bym został robolem od łopaty , wtedy może bym mial szanse kiedys założyć kochajaca sie rodzine z fajna kobietą, do ktorej naprawde cos poczuje i na odwrót

adwokat27 ja nie myśle o tym obsesyjnie po prostu sa takie dni kiedy czlowieka nachodza refleksje i musi sie wygadać... a tak z innej beczki to ogladałem z nudów niedawno na nk.pl profile ludzi co pokończyli prawo, aplikantów sędziowskich radcowskich.. i co mają żony rodziny pozakladali i są pewnie cholernie szczesliwi z tego co widac na zdjeciach...

Gość anikaaaaa
Studia sa wazne owszem ale to nie wszystko. Nie wiem jak ty uwazasz ale wg mnie facet to powinien byc facet, madry zaradny pracowity(niekoniecznie siedzacy za biurkiem). Nie mam nic do mechaników czy budowlańców:) Niestety kobiety uwazaja ze faceci(podswiadomie) wykształceni nie zapewnai im poczucia bezpieczenstwa...

Gość adwokat 27
na zdjeciach to wszyscy się szczerzą, ale rzeczywistość jest zwykle inna, poza tym ile czasu mozna wytrzymać z jedną i tą samą kobietą? przecież to można zwariować oraz zanudzić się na śmierć zresztą sam sie przekonasz, że nie sa warte tego zauważ, że te atrakcyjne dziewczyny jako nastolatki puszczały się z elementem a ty teraz masz zapierdalać na ich utrzymanie w imie czego? one ZAWSZE wolą skurwy synów i prostaków oraz chamów, nie upilnujesz, poza tym sa zakłamane i leca na kasę, prawdziwe uczucie to one miały jako nastolatki do skurwysynów z którymi potraciły cnoty,' chcesz taką uŻYWANĄ ZA ZONĘ? to zwykle kurwy sa, zreszta te tutaj na cafe nie lepsze powodzenia

nie jest to prowo zadne, chyba nie śadzicie, że chciało by mi się bawić przez 5 stron w jakies prowokacje Madmłazel dzięki za dobre słowo :)

Gość adwokat 27
nie jestem uprzedzony, po prostu widzę

Gość anikaaaaa
mój mąż jest budowlancem i wcale nie uwazam ze ejst gorszy np od prawnika. No powiedz w czym am byc gorszy? Madrosc zyciowa to nie studia papierki i definicje tylko doswiadczenia życiowe. Ttak uwazam.

adwokat zgadzam sie z Tobą że znalezc dziewczynę z ktora mozna się nie nudzić i która nie leży całe dnie na kanapie, jak dzownisz i się pytasz ,, co robisz kochanie a ona ,,leżeeee' albo nudzeee sie '' albo nie weeem jest strasznie ciężko..ale samotnosć też czasem dokucza.. i szlak trafia jak widzisz szczesliwe pary a ty idziesz przez życie sam jak ten kołek. Ja mam dużo pasji zainteresowań sporo podróżuje po polsce i europie..ale jednak czasem czegoś brak... takiej z którą np mozna by wspolnie pojechać na szaloną wyprawę.. ja takiej szukam.. nie wiem a moż etakie już nie istnieja i dlatego jestem sam .... a co do dziewictwa to nie sjestem jakimś jego kultowym wyznawcą, skoro ja nie jestem prawiczkiem to nie musz emieć żony dziewicy i tyle...

nie anikaa zle mnie zrozumiałaś - przeciez budowlaniec zarabia tle co adwokat w dzisiejszch czasach ! mi chodzilo o to skąd u ciebie się wzięło,że jak wykształcony to nie zapewni bytu??? przeciez moze byc do tego inteligentn a wted da sobie radę???jak sądzisz?

Gość anikaaaaa
mówie ze niektóre kobiety tak mysla... ze jak chodzi z teczka to juz kranu nie naprawi:) dlatego może sie boja wykształconych ale przeciez ''budowlaniec'' tez ma wykształcenie tylko moze nie studia wyzzze...