Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Czy facet po studiach prawniczych ma szanse na fajną poukładaną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość buraczana pietruszka
gdybyś był taki zajebisty , to teraz nie płakałbyś na kafe, tylko już dawno poukładaną dziewczynę byś miał. Ciota

Gość adwokat 27
poukładana+dziewczyna autorze jak znajdziesz taka to daj znać te dwa wyrazy są sprzeczne ze sobą bo one mają nasr ane pod kopułą więc takiej to ze świacą szukać poukładana, hehe, dobre

spier...j z mojego topiku parówo i mnie nie obrazaj . nie podoba się co pisz eto won dzieciaku neostrady .

czyżby prawda zabolała? Adorujcie się tu dalej, to Wam na pewno pomoże w życiu uczuciowym:)

i nigdzie nie napisałem, że jestem zajebisty !!! napisałem tlyko normalne pytanie i logicznie idąc wytworzyła sie dyskusja. i dobrze ! ide spać dobranoc !

tylko nie płacz. Powiem Ci co zrobić. Zakuwać jak głupi, nie mieć życia towarzyskiego, być jeszcze nudniejszym i jeszcze bardziej wyniosłym niż jesteś teraz. Następnie zrobić doktorat, zostać profesorem, w zamian za zaliczenie egzaminu posiąść jakąś młodą, atrakcyjną, acz niebyt rozgarniętą dziewczynę. Zostanie ona Twoją żoną i jak będziesz mieć 55 lat, a ona 23, to urodzi Ci dziecko i będziesz najszczęśliwszym zgredem na Ziemii:) Szczęścia życzę PRAWNIKU!!!:)