Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Czy facet po studiach prawniczych ma szanse na fajną poukładaną dziewczynę ?

Polecane posty

dla mnie wykształcenie dziewczyny nie gra jakiejś szczególnej roli, wolę raczej żeby była pracowita, obrotna i miała poukładane w głowie.. spotykałem się raz z laska co studiowała 2 kierunki... i szzcerze to wolałem moją eks co skonczyla zawodówke, potem uzupelniajace lo, potem 2 szkoly policealne, :P ale poki co jest tak jak wyzej napisałem.. Mma już takiego pecha,że po głowie mi chodzi,żeby sobie jakąś dziewczynę/ żonę na wschodzie znalezc... np jaką s Ukrainke a na aplikacji w ogóle morzna kogoś poznać ? tam dziewczyny sa juz raczej żonate i dzieciate.. a jeszcze apropo prawników.. To podejrzewam,że wsrod kobiet panuje stereotyp prawnika-sztywniaka, prawnika bufona albo prawnika kujona, co nie ma zcasu / chęci zająć sie kobieta i nawet gdy do seksu przychodzi to on woli czytać kodeksy.... ALE NAPRAWDĘ NIE WSZYSCY ( W TYM JA) TACY SĄ..

oczywiście, że są wolne, u mnie w grupie jest sporo takich dziewczyn... także ja na Twoim miejscu bym próbowała:) ja np jestem na aplikacji i kiedy mówię nowo poznanemu facetowi co robię to są przerażeni:P bo pewnie wydaje im się ze siedzę i się non stop uczę i przeglądam kodeksy co mija się z prawdą... powiem CI że nie każda wykształcona jest taka jak opisujesz;) i wydaje mi się że z prawniczką miał byś więcej tematów;)

Gość malinakalinamalina
Jacek Placek ;P , daj namiary na siebie;)

Gość do nieszczęśliwadziewczyna
fajnie że jestes na aplikacji ale pewnie jesteś nieatrakcyjna, jak większośc na aplikacji, smutne ale prawdziwe

Gość mysiaaaa
hej...Jaceeek...jesli chcesz pogadac to mozesz sie odezwac na gg (bo chyba Cie rozumiem lepiej niz sie moze wydawac komukolwiek ;( )

Gość mysiaaaa
25082419 zapomnialam dopisac :(

skoroś taka piękna to czemu w tym wieku jeszcze sama?

Gość NewYorkNerwRorkOna
---> do głupiej wypowiedzi powyżej : ja jestem atrakcjna a jakoś żaden "burak" czy inny kartofel mnie nie "ru888ał". nie dałam się ;P i wypraszam sobie rozsiewanie takich informacji

Gość NewYorkNerwRorkOna
jacek a co miałeś z polskiego??? robisz straszne błędy :D

Gość do NEW YORKER
czyli jesteś atrakcyjną dziewicą? mało takich w tych czasach

ale to nie atak, tylko konwersacja :)

nieszcześliwa dziewczyna skad taki nick akurat ? Przecież skonczyłas studia, spelniasz sie zawodowo, jesteś na aplikacji.... skad ten pesymizm ?

Gość NewYorkNerwRorkOna
bo ci zazdroszcza,że dostałaś się na aplikacje hłe :) nie dziewicą nie jestem ale z burakami się nie zadaje , moje pytanie : to brzydkie studentki prawa i aplikantki są dziewicami ??? wg ciebie???

przestancie już gadać o dziewicach bo to nie jest temat . Nie jestem sefrustrowanym prawikiem, wiec darujcie sobie posty o dziewicach. Osobiscie wole jak dziewczyna NIE JEST DZIEWICĄ :P i koniec tematu dziewic

tak się składa że jestem na 4-tym roku aplikacji adwokackiej w Wawie więc wiem co widzę (nabór 2007 r.), nie mam czego zazdrościć i mi nie imponuje, że ktoś się dostał na aplikację w zeszłym roku kiedy egzeminy wstępne byly po prostu śmieszne a ze są z reguły brzydkie to znam z autopsji

ja się wybieram , na radcowska albo prokuratorską ale to za 2 lata chyba , po studiach już ..przerażają mnie tlyko zarobki na aplikacji . na szczęście mam drugi fach w ręku :D

a skąd wiesz na którym roku jestem? muszę CIę zaskoczyć ze dostałam się w 2008 roku na aplikację adwokacką a dostało się wtedy baaaaaaaaaaaardzo mało osób.... jestem atrakcyjna i uwazam że zdarzają się wyjatki na aplikacji:D jak ja hehe

Gość NewYorkNerwRorkOna
a ja widziałam pare aplikantek dość szeroko "zrobionych" bardzo zadbanych to w wawie jest inaczej???dziwne !

Gość buraczana pietruszka
Nie znajdziesz sobie fajnej, poukładanej dziewczyny, bo jesteś nudny. Skąd to wiem? Każdy prawnik to nudziarz. Tylko Ci z seriali są tacy rozrywkowi.