Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca mała mi

Poznałam faceta, chodzimy na randki, ale nie wiem o co w tym biega ...

Polecane posty

Gość pytająca mała mi

Poradzcie !!! poznałam faceta, jutro nasza piąta randka ale nie wiem o co myslec o tej znajomosci ... Spotkania są bardzo fajne, mamy dużo wspólnych tematow, za każdym razem pyta się, czy znowu się zobaczymy. Dzis dostałam od niego wiadomosc z propozycja wspolnego spaceru... Jestem trochę zdezorientowana - fakt, moje poprzednie znajomosci dosc szybko konczyły się całowaniem i wspólną nocą. Wiem, że to było za szybko, no ale czułam, że się podobam. A ten facet nic - propoznuje kolejne spotkania, ale sie do mnie nie dobiera ! Jestem zdezorientowana, czy ja jestem dla niego atrakcyjna? Jak mnie poznał to był zachwycony moim wygladem, a teraz spotykamy sie, milo spedzamy czas i - zero fizycznosci :( Smutno mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pytająca mała mi
poradzcie cos !!!! :(

Gość to pewnie 30 letni prawiczek
:(

Gość apallalalal
jaka 1 litera imienia

No, to ja nie chce nic mówić ale... czego Ty oczekujesz od niego? Jak widać facetowi zależy na Tobie skoro chce się z Tobą spotykać powtarzam na Tobie a nie na tym żeby pójść z Tobą do łóżka może po prostu chce Cię bliżej poznać, lepiej... Nie chce się ze mną iść do łóżka tzn ze nie jestem dla niego atrakcyjna... no ja pierdole :D a że tak zapytam ile masz lat? :)

Gość pytająca mała mi
29, ale mam za soba same nieudane związki - kazdy zaczynał sie od fizycznosc, pocalunku, faceci do tego szybko dazyki, tu tego na razie nie ma, jestem zbita z tropu !!!

Gość apallalalal
mała mi z jakiego jestes wojewodztwa? chcialabym kogos wykluczyc :(

Gość pytająca mała mi
małopolskie

jeżeli zależy Ci na znajomości z nim to ją kontynuuj ;D Jak dla mnie facet próbuje Cię wyczuć, chce Cię poznać lepiej... Jeżeli nie zaczyna znajomości tak jak reszta tych Twoich facetów to tylko dobrze o nim świadczy ;) tak mi się przynajmniej wydaje ...

Gość apallalalal
uff

Gość trynikiyta
zapros go do siebie do domu na romantyczna kolacje.I zobaczysz wyladujecie w lozku.Niw zapomnij tylko o dobrym winku.

Gość pytająca mała mi
ale własnie chodzi to, ze wszystkie moje poprzednie znajomosci zaczynały sie i opierały głownie na seksie ... chciałabym, zeby tym razem bylo inaczej - i jest tak, ale mimo wszystko pojawia sie pytanie: czy ja jestem dla niego atrakcyjna?

moj maz taki byl, tak mu zalezy boji sie by cie nie stracic, nie zabieraj sie za niego,on sam to zrobi,ale jak co to oddaj sie on czeka na to, fajny facet

Gość cieta ripostaaa
po 5 randkach chcesz z nim isc do łóżka ??????????? masakraaaaaaaa

Gość pytająca mała mi
nie od razu do łozka, ale moze chociaz jakis całus???????/ na pozegnanie dostaje tylko w policzek

no to pokaż mu że jesteś nim zainteresowana w jakiś delikatny sposób może on wtedy również się chociaż troszeczkę ujawni i będziesz wiedziała na czym stoisz ;) chociaz dla mnie dowodem na to jest że chce się z Tobą spotykać ....

Gość trynikiyta
I co ztego.Mysle ze niema znaczenia na ktorej randce pojdzie sie do lozka.Odpada tylko na 1.

Kochana...jezeli facet nie caluje cie na 1 randce, to zalezy mu na Tobie :)...Calus w policzek jest elegancki i zawse wypada go dac, on nie zna cie, nie wie jakbys zaaragowlaa gdyby zaczal od pocalunkow itp...wieec jezeli zachowuje sie tak jka sie zachowuje, oznacza to ,ze wiaze z toba przyszlosc ( dluzsza )...i psize to ze swojego dosiwadczenia....bo kazdy facet to ten sam schemat :)

A jezeli facet nie oakzuje czulosc, a ty bardzi bys chciala to zrob p\to co pisze Megi....daj mu to do zrozumienia, Ty go pocaluj...nie zawsze facet robi 1 krok..

bardzo fajny facet :D takich już mało, więc nie zjeb tego.

Gość a wszystkie popadają
w paranoję że to ich znajomy :D he he ludzi jest więcej niż myślicie a charaktery się bardzo powtarzaja

Gość trynikiyta
A co mysliscie o pocalunku w usta po 1 spotkaniu.Ale tylko tki cmok.???????

Jak dla mnie za szybko xD może jestem inna :D ale ja to najpierw muszę dobrze poznać faceta a potem jak już może być cmok żeby mu pokazać ze jestem zainteresowana ale mam swoje zasady :D

znajomość będzie przynajmniej ciekawa :D jak ktoś wyżej napisał - nie spieprz tego, rzadko na takich facetów się trafia :)

Gość babom to ciezko dogodzic
jak facet na ktoryms z piewrszych spotkan chce pocalunku to zakladacie tematy "czy jemu zalezy tylko na jednym?". a jak nie robi nic z tych rzeczy, to tez zle i pojawia sie temat "czy ja mu sie nie podobam?". noz kurde, nie dojdziesz ladu. Sama jestem kobieta. Moj pierwszy zwiazek zaczal sie od pocalunku na pierwszej randce, ale seks byl dopiero po roku (!!!!), bylismy ze soba 7 lat. Z moim drugim facetem, pocalowalismy sie pierwszy raz po miesiacu codziennych spotkan, seks byl po 2 miesiacach. Jestesmy razem do dzis.

Gość pytająca mała mi
Ehhh, ja chyba przyzwyczaiłam się do złego traktowania przez facetów i teraz kiedy poznalam kogos kto wydaje mi sie porządny to nie umiem sie odnalesc. Czasami wydaje mi sie dziwne to, ze on sie mna interesuje... Poprzedni faceci skutecznie zabili mi poczucie własnej wartosci :(

Powiedz mu wprost, że z poprzednimi od razu szłaś do łózka to sytuacja wyklaruje się błyskawicznie :) W innym przypadku ktoś inny może mu to powiedzieć i będzie kicha.

Gość michelleeeeeee
ale dziwka