Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorek88

Co kupić dziewczynie po długiej rozłące

Polecane posty

Gość amorek88

Cześć, w przyszłym tygodniu będe widział się z moją kobietą. Mieszka w innym kraju, dlatego nie możemy się często spotykać. Ostatnim razem widzieliśmy się w czerwcu,to ponad 3 miesiące więc wypadałoby nie przyjeżdżać z pustymi rękami. I tu mam dylemat, co mógłbym jej przywieźć z Polski? Na pierścionek chyba trochę za wcześnie? Może jakiś ciuch albo AGD? Mógłbym przeznaczyć na to do 1000 zł. Nie mam zielonego pojęcia co kupić, a czas leci... :(

Gość shazz
wpłać jej na konto, sama kupi co będzie chciała :D

Gość wiesniara pelna para
moze jakas bizuteria i wielki bukiet roz :) a z jakiego kraju ona jest?

Gość amorek88
Bukiet róż hmm niezły pomysł :) Ale to już na miejscu kupię :) Biżuteria nie wydaje mi się dobrym pomysłem, chyba za słabo się znamy na takie prezenty. Ona jest z Rosji.

Gość Bella fouloire
kup jej kolczyki:) To zawsze trafiony prezent:) i kwiaty:)

Gość a może tak:
1. biżuteria -> np. branzoletka, albo łancuszek z serduszkiem ;) 2. kosmetyki -> perfumy 3. koszulke np. z nadrukiem ( może Wasze wspólne zdjęcie) 4. fajną książke 5. płyte CD (lub sam nagraj Wasze ulubione piosenki)

dobra to kwiaty będa na pewnoooo... ale wydaje mi sie, ze bizuteria to lepszy pomysł niz jakis sprzed AGD :P i wcale nie jest za szybko na taki prezent, nie musi byc mega drogi :)

Gość amorek88
jak kupie jej biżuterię to może pomysli że ciągnę ją do ołtarza? owszem chciałbym się zaręczyć ale jeszcze nie podczas tego spotkania.

może jakiś taki "box" z jakąś serią płyt, czy filmów? jakoś tak tematycznie z Wami powiązane; jakieś, o których rozmawialiście, które byście chcieli obejrzeć/posłuchać... albo, jak chcesz, żeby to było "z Polski" to np. jakaś właśnie polska muzyka/filmy... do następnego Waszego spotkania będzie sobie oglądać/słuchać;)

Gość a może tak:
jak kupisz jej pierścionek to faktycznie może tak pomyśleć ;) ale jak inną biżuterię to niekoniecznie :)

przeciez jak kupisz jej kolczyki to nie pomysli ze chcesz ja do oltarza zaciagnac .. kochany bizuteria to nie tlyko pierscionek :P

Gość no to ja tezzzzz
kup jej dobre perfumy:)

Gość Bella fouloire
bizuterie to pomysli ze chciałes sprawic radosc:) I ja kochasz Do ołtarza jak pierscionek, ale zostaw sobie na inny dzien, aby zareczyny byly niespodzianka:)

Gość Bella fouloire
perfumy tez pasują:) bizuterie to kolczyki albo bransoletke:)

Gość natchmiastt
M 2

Gość emiliagres
Świetnym prezentem okaże się bransoletka z koralikiem, który będzie przypominał jej o Tobie. Przy okazji będzie mogła zacząć swoją przygodę z dobieraniem kolejnych koralików, przez co będzie tworzyć oryginalne i wyjątkowe bransoletki. Sklep "Niebieski-koralik" pomoże Tobie w wyborze odpowiedniej biżuterii, mi nie raz podsunął pomysł nowych inspiracji. Tylko tam znajdziesz koraliki bursztynowe, które są niezwykłe.

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość nusek
Wydaje mi się,że należy celować zawsze w takie prezenty przy których istniej duże prawdopodobieństwo,że się spodobają. Takim " żelazny zestaw" są : kwiaty, czekoladki, bizuteria i bielizna. szczególnie ta ostatnia- można wybrać jakiś fajny kobiecy komplet( nipplex ma fajne). ja bym się ucieszyła

Gość SklepJubilerski.com
A co sadzisz o takim prezencie http://www.sklepjubilerski.com/d/W15095b,wisiorek-z-bialego-zlota-z-diamentem-o-szlifie-brylantowym-1ct-si1f-i-diamentami-o-szlifie-princessa-0-2ct-vs1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-2-2g wisiorek spodobałby sie kazdej dziewczynie.

Ja bym kciała dostać kfffiatki, biżuterię, luksusową bieliznę osobistą lub coś o czym marzę, a pewnie nigdy sobie sama nie kupię;). Ale to juz Ty musisz wiedzieć, co to jest takiego u Twojej kobiety.

Gość bellaaa
to co lubi wiesz co ona lubi? jaka ma pasje?

Gość gość
Mąż mi wręczył parę dni temu zegarek w prezencie – Doxa Slim ze strony www.savicki.pl i naprawdę mszę przyznać, że ma gust. Stalowa koperta, kwarcowy mechanizm, bardzo delikatna linia, także nie robi wrażenia takiego masywnego zegarka jakich jest pełno w sprzedaży – smukły, o tak to jest odpowiednie słowo – smukły zegarek dla kobiety. Jubilera znamy już od dawna, to właśnie marki Savicki są nasze obrączki, także do ich produktów oboje mamy zaufanie.

Gość gość
Charakter masz podły to tylko prezenty chcesz kupować. Nie, w innym kraju, tylko w innym mieście. a "Amorek" to w ok. 2009 czy 2010 r. przysłałeś mi sms, że niby od jakiegoś amorka , że mam odpisać jak chce kogoś poznać, że niby jakiś portal randkowy, a to ty Bartuś byłeś, pewnie Ty.

Gość gość
dopisek do 10:03 Była wtedy ok. 8:00 rano, kiedy odebrałąm tamtego sms a ja byłam wtedy w pracy we Wrocławiu (sprzedaż wierzytelności ; windykacja)

Gość gość
Prowadzę sklep internetowy z torebkami damskimi i bardzo dobrze mi schodzą rzeczy od www.multicase24.pl . Żadna klienta nie zgłosiła do ich produktów reklamacji. Skóra naturalna to jednak solidna sprawa i do syntetyków nawet nie ma odniesienia. Zostawiam ci numer do mojego konsultanta w tym sklepie 22 830 00 24. Można poszerzyć, dzięki nim wiedzę o produktach skórzanych i najpopularniejszych markach w branży. Uczciwe podejście, więc zostawiam namiary. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Wałek, żeby miała Cię czym powitać