Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekmarecki

Problemy w małżeństwie- moja wina a nie wiem jak okręcić

Polecane posty

Gość marekmarecki

Witam mam problem z żoną, która zablokowała sie w seksie i tak teraz jest o niebo lepiej, bo do niedawna nie kochaliśmy sie prawie wcale ale moja żona odrzuciła całkowicie seks oralny, tutaj akurat jest moja wina, dlatego że: ona go zainicjowała a ja nie byłm chętny, żeby się odwdzięczać - zraził mnie smak i zapach byłej. Widzę, że bardzo ją tym skrzywdziłem. Ona twierdzi, ze dla niej robienie mi dobrze ustami to teraz upokorzenie, bo ja w druga strone nigdy nie chcialem, brzydzilem sie . I boli ja strasznie, że mojej byłej robiłem to pierwszy i chcialem spróbowac własnie z była a z obecna żoną już nie. Ogólnie błąd swój chciałem nie raz naprawiać , ale każda próba minetki zaraz kończy seks w ogóle, bo żona nie umie sie na tym skupić, stresuje ja cała minetkowa sytuacja, zastanawia sie po co to robie, dlaczego sie zmuszam itd. Ogolnie wpadła w paranoje z seksem oralnym, no i jak pisalem robienie mi dobrze ustami, kojarzy jej sie teraz z poniżeniem . A dwa, że dla niej ja bylem pierwszym partnerem sex . , ona na początku wstydzila sie swojego ciala i nie chciala sie rozbierac, kochac przy swietle itd. Wiec mysląc, ze jej tak pomagam, nie zmuszalem jej ani do rozbierania ani do seksu przy swietle, na swierzym powuetrzu i innym miejscu niz łóżko. Trwalo to 2 lata az doszlo do tego, ze zaczela plakać w łóżku podczas kazdego zblizenia, że sie mi ie podoba, ze nie chce jej widziec nago itd. Faktycznie nie zrobilem nic, zeby jej pomoc przełamać wstyd i doszlo do takich chorych mysli w jej głowie. I tak dzis seks jest , ale zawsze po ciemku, zawsze w łóżku. Pieszczoty sa OK, ale bez seksu oralnego w żadna strone - troche mi tego brakuje. Ona nigdy nie miała i jak mówi, nie bedzie miała orgazmu i wydaje mi sie, że ten nasz KOMPROMIS w łóżku jest do dupy. Nie wiem jak z Nia rozmawiac, bo zawsze sa awantury. Ona uwaza , ze i tak poszla na wielki kompromis, bo mimo ze wierzy w to, ze sie jej brzydze i mi sie nie podoba, zgadza sie na seks i nie ma wielkich wymagań. Prosze o jakiesj madre rady

Gość Paulina93 :)
skonczyles? to spusc wode bo smierdzi

Gość marekmarecki
idź dziecko do szkoły

Gość marekmarecki
Zapomniałem napisać, że moja żona woli TO robić ze swoim teściem, a nie ze mną.

Gość PlayPlay
Wyjście jest proste. Musisz ją pożądnie zerżnąć. Serio.

Gość marekmarecki
nie moge jej zerznac bo wszystkie dziurki zakleila sobie klejem

Gość Zablokowanaaaa
Ehhh narobiłeś se bigosu to teraz czeka Cie długie tego odkręcanie. Jeśli Twoja żona czuję, że Ci sie nie podoba to może dlatego, ze w czasie seksu nie czuje z Twojej strony namietności. Kobiety potrzebuja poczuć, że są piekne dla swojego faceta, a najłatwiej jest im to okazać zachwycając sie ich ciałem w czasie seksu!! W czasie gry wstepnej rob wszystko na maksa znaczy wkładaj w to całe serce i pokazuj jej że podnieca ćie do granić mozliwości każdy centymetr jej ciała. Zainicjuj sex przy swietle, nie musi to być od razu głowne oświatleni, ale lampa nocna ze słabą żarówką (nie masz to kup!!), zeby widziała jak Ci sie podoba!! jeśli nie bedzie chcaiła sie zgodzić to przekonaj ja że to tylko raz, że chcesz ją zobaczyć, jaka jest piękna, jeśli nie bedzie chceiała sie rozebrać zacznij ja czule całować i sam bardzo powoli rozbierać, a kazdy odsłoniety centymetr jej ciała witaj swoim pełnum podziwu i miłości wzrokiem. Jeśli przerwie w jakimś momencie to nic na siłę!! I tak musisz z uporem maniaka powtarzać ten schemat, az w koncu przekonasz ją do tego że jest dla Ciebie najpiekniejszą kobietą świata. Dopiero jak osiągniesz pierwszy cel czyli przekonasz żone do tego możesz sie zabierać za sex oralny!! I tutaj też powinny obowiązywać zasady opisane powyżej, zaczynasz od calowania, głaskania i bardzo, bardzo, bardzooooo powoli schodzisz w dół według zazady " krok w przód krok w tył" tzn. jak zszedłeś juz do piersi to pieścisz je chwile a potem wracasz do szyji, potem znowu do piersi, a potem krok do przodu i idziesz do brzucha, a potem tak jaby ci było mało znowu do piersi, można to połczyć z jednoczesnym rozbieraniem. w czasie jak zajmujesz sie brzuchem głaskaj jej uda po zewnętrznej a potem wewnetrznej stronie, podstawowy bład to pakowanie reki od razu pod majtki!!!!Jak bedziesz głaskać jej uda to czasem niby przypadkiem ale w sumie nie dokońca pogłasz jej myszkę przez bieliznę. Ona nie może sie zorientować że Twoim celem jest minetka wieć nie ściągaj bielizyny. Od brzucha przejdź do całowania ud, najpierw zewnetrzną stroną aż do kolana a potem spowrotem do gory wewnetrzna jak już bedziesz bliski "celu" wracasz do brzucha:)chwila na brzusku i drugie udo według tego samego schematu, z tym że teraz nie wracasz do brzucha tylko delikatnie pocałuj ja tam przez bieliznę:)Jeśli dotarłeś do tego momentu to nie rob już nic wiecej tylko wróć do jej ust i powiedz jej że jest piekna!! potem musisz chwile odczekać i przy ktoryms tam razie znowu to powtorzyć, ale tym razem zdejmij jej bielizne i zapytaj jej czy mozesz ja pocałować, jesli sie kiedyś zgodzi to pokaz jej że sprawia Ci tym wielką przyjemność, popatrz jej w oczy i usmiechniej sie tak jakbyś był małym chłopcem i ktośwłasnie dał Ci tabliczkę czekolady, czuli czule i z wdzięcznością. Nie wczodz od razu jezykiem do srodka, najpierw zacznij jaj całować linie bikini potem same wargi, dopiero pozniej do sedna. Jak już bedziesz ją pieścił ona musi czuć że sprawia Ci to przyjemność tzn. wkładasz to 100 % siebie!! po wszystki powiedz jej że jest cudowna,piekna i do tego tak słodka:) ehhhhh...:( tak tylko napisałam co ja sama bym chciała żeby zrobił moj mąż, jestem aktualnie po tej samej stronie co Twoja żona :( też dzieki jego błedom! Zablokowana na maxa:(:(

no to żeś narobił bigosu Kobieta pod tym względem jest bardzo wrażliwa i może byc tak że do ciebie się zrazi zupełnie i staniesz się dla niej aseksualny i...będzie to początek końca waszego małżeństwa Postaraj się okazywać podniecenie jej ciałem Może po alkoholu się przełamie jeżeli okażesz jej że jesteś na nią napalony ale to musi wynikać z twojej inicjatywy i pożądania a ie z twojej potrzeby zrobienia sobie dobrze