Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość there's_no_fate

Kobiety uciekają , gdy dowiadują się że nigdy nie byłem w związku.

Polecane posty

Gość agatachachaa27
a ja uwazam ze to ze od ciebie uciekaja to na pewno "brak zwiazku" nie jest tego przyczyna. jezeli kobiecie podoba sie facet i na odwrot to nie patrzy ile ma lat, czy jest wdowa/cem, rozwodka itp. znam faceta w twoim wieku, ktory nigdy nie byl w zwiazku i gdyby mi zaproponowal randke od razu bym sie zgodzila. mysle glowa a nie c..a.

Gość podbijammmm
[zgłoś do usunięcia] korjonos Kobiety wolą zajętych niż takich, co nigdy z nikim nie byli. Wychodzą z założenia, że skoro innej sie podobał to coś w sobie ma. Dlatego lepiej sie nie przyznawać, że sie z żadną nie było. Korjonos? Jestes facetem a wypowiadasz się w imieniu kobiet. Jakies przedziwne, zwichrowane teorie nam tu serwujesz.

Wiadomo - "towar" pierwszej jakości jest już zajęty, więc wolą odbić "pewniaka" innej kobiecie, niż ryzykować z jakimś samotnym dziwakiem, na którego żadna nigdy nie spojrzała dwa razy.

Gość podbijammmm
Brednie wyssane z palca... Darker poniechaj uprawiania czarnowidztwa:D ;)

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
O kurwa to napiszmy poradnik. Zbierzmy wszystkie przemyslenia , wnioski z kafe i napiszmy książkę. Zarobimy na tym

Gość podbijammmm
Ejże chłopaki, trochę optymizmu...

To nie jest czarnowidztwo tylko rzeczywistość. Jak dziewczyna słyszała, ze mam 24, 25, 26 lat i nawet nie przytulałem żadnej to oczy z orbit, niedowierzanie i unikanie kontaktu (dziwny jakiś czy co). Masz tu swoje... czarnowidztwo.

A na cholerę optymizm w kwestii dziewczyn, ja się pytam? Albo się podobasz albo wypad.

Gość podbijammmm
Darker "Jak dziewczyna słyszała, ze mam 24, 25, 26 lat i nawet nie przytulałem żadnej to oczy z orbit, niedowierzanie i unikanie kontaktu (dziwny jakiś czy co)." To nie wiem na jakie Ty dziewczyny trafiałeś.

Normalne. Żadne dyskotekowe bydło gdyż tam nie chodzę. Jakby znajomi się dowiedzieli to by mnie śmiechem zabili.

Trafisz w końcu na taką, która będzie do Ciebie pasować... Uważam, że nie można skreślać faceta po ilości związków na koncie... Niestety nie każda kobieta tak uważa...

Gość podbijammmm
0 [zgłoś do usunięcia] korjonos Pewnie na normalne, bo to co Darker opisuje, to zachowanie jak najbardziej typowe. Typowe w jakim środowisku, pytam się? Może najwyższy czas zmienić otoczenie

Otoczenie już dawno zmieniłem bo studia skończone. A dziewczyny jak nie było tak nie ma :D I kto ma rację?

Gość Darker moze w pracy poznasz
jakas

Gość moze nie swiat zmienic
ale kraj polsa to chory kraj z jeszcze chorszymi ludzmi :O:O

Gość podbijammmm
Tu nie chodzi o to, kto ma rację. Jak jest problem to trzeba coś z nim zrobić i tak sobie relacje z innymi, aby nas życie satysfakcjonowało.

Gość darker chyba juz poznal ale
dupcia nie dala mu cienia zwatpienia :D

Gość podbijammmm
Tu nie chodzi o to, kto ma rację. Jak jest problem to trzeba coś z nim zrobić i tak sobie relacje z innymi UKŁADAĆ, aby nas życie satysfakcjonowało.

Gość botoidiotkijebane
kobiety sa nielogiczne i nienormalne.. kazdy normalny facet na mysl ze kobieta nie ma duzego przebiegu by skakal do góry natomiast odwrotnie? taki facet traci w oczach kobiety one wola takich co to wyruchali setke kobiet

Nie wiem czy to takie nielogiczne. Klient w sklepie raczej wybierze towar znany i sprawdzony, niż taki, którego nikt nie kupuje.

Gość wzorcem ktory wie
gdzie jest jego miejsce jest offerma on to dal sobie definitywny spokoj z babami i slusznie

"zaczęłam w Ciebie wierzyć" lol wut? A w pracy żadnej nie poznam bo te co były to już ich nie ma (kosza dostałem - a jakże).