Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość there's_no_fate

Kobiety uciekają , gdy dowiadują się że nigdy nie byłem w związku.

Polecane posty

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
botoidiotkijebane ---> 100 % racji. Kobieta z małą ilością partnerów to skarb , a facet to odpad i na śmietnik z nim.

korjonos dobrze prawi :) Ludzie boją się nieodkrytego ;] - podświadomie. Aczkolwiek to Cie wcale nie skreśla na starcie, co najwyżej zmniejsza szanse.

Zmniejsza szanse? To i tak miał małe bo podrywać nie potrafił ani się nie podobał. Teraz to już na minusie jedzie :D

Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje :] Ja - jako kobieta - tak do tego podchodzę. Nikogo nie skreślam na starcie. No chyba, że degeneratów totalnych. Ale autor do takich na pewno nie należy!!

Gość TH is IT PD
To kurwy i ladacznice Jeszcze trafisz na porządną

Gość a brzydki, nudny, 160 cm,
łysawy, 28 latek nie mający nic ciekawego do powiedzenia to będzie dla ciebie degenerat?

Podobno kobiety już po kilku chwilach wiedzą, czy facet im sie podoba, więc nie pisz, że "nie skreślasz na starcie". Nawet jeśli tego nie robisz, to robi to za ciebie twoja podświadomosć.

Korjonos..a faceci to nie??selekcja w waszym wydaniu to mistrzostwo świata... Darker...jeszcze wiele przed Tobą ,a ta właściwa znajdzie się w najmniej wyczekiwanym momencie,spodobacie się sobie oboje

Degeneratem jest się ze względu na charakter i swoje czyny... a nie wygląd... Ludzie myślcie trochę :/ A co do cech które wymieniłeś/aż razi mnie wybitnie tylko to, że nie ma nic ciekawego do powiedzenia... Owszem wygląd się liczy i nie będę twierdzić, że taki ktoś od razu wpadłby mi w oko - bo nie! Ale gdybym miała okazję lepiej go poznać, bo należałby do grona moich znajomych, czy też byłby ze mną w grupie na uczelni... i zauroczyłby mnie swoją osobowością to nie mówię NIE. Chociaż to tylko gdybanie, bo jestem w szczęśliwym związku i nie szukam nikogo innego.

Jaka selekcja? Facet, jak go przyciśnie, może być nawet z kobietą, która mu się nie podoba :)

Akurat żaden facet nie skreśli panny jak nie ma dyplomu, KASY, mieszkania czy samochodu. Rzeczywiście. Bardzo pokrzywdzone jesteście. "Darker...jeszcze wiele przed Tobą ,a ta właściwa znajdzie się w najmniej wyczekiwanym momencie,spodobacie się sobie oboje" Już sieę znalazła to mnie tak załatwiła, że nie mam ochoty na dziewczyny patrzeć. Tfu!

widać nie była dla Ciebie,jej daj oddychać a Ty szeroko otwórz oczy Ty dostawałeś kosza od kogoś,Ty dawałeś komuś kosza...bilans wyjdzie na zero

Gość TH is IT PD
Trzeba być cierpliwym

To czy się podoba czy nie to i owszem! Od razu się ocenia powierzchowność. Ale samo "podobanie się" nie wystarcza, żeby stworzyć związek (przynajmniej jeśli chodzi o mnie... za innych się nie wypowiadam). Wiadomo, że 'ładnym ludziom' jest łatwiej znaleźć partnera, ale bez przesady... Ci 'brzydsi' nie są przez to skazani na porażkę... Po prostu mają trudniej i tyle. Życie nie jest sprawiedliwe.

życie nie jest sprawiedliwe, ale utwierdzanie kogoś w błędnym przekonaniu, że ma szanse jest jeszcze gorsze

Ja kosza nikomu nie dałem. Nie mam ochoty dalej z siebie durnia robić. Niech inni wskoczą na moje miejsce. Pierdole - nie robię.

W jakim błędzie?? Ile jest naprawdę atrakcyjnych ludzi?? 10/15%?? Jakoś dużo większy jest odsetek par czy też małżeństw. Czyli jednak każdy ma szansę, czy Wam się to podoba czy nie.. Ja jestem średniakiem. A jakoś mam partnera... który mnie subiektywnie pociąga, który jednak obiektywnie patrząc do przystojniaków również nie należy. Każdy ma szanse na związek! Ale jak ktoś woli marudzić zamiast dać sobie szansę i spróbować to skreśla siebie i TO sam!!!

Tak, atrakcyjnych jest mało, głównie są średniacy. Problem w tym, że ja, i podejrzewam, że wielu innych tutaj, jestem zdecydowanie poniżej średniej, więc to mnie nie dotyczy.

Salemkaaa..preoblemem jest to ze kobiety (samice) maJą za duze wymagania odnosnie wyglądu , facet ma miec kase , mieszkanie i tyle od laski sie tego nie wymaga

"Każdy ma szanse na związek! Ale jak ktoś woli marudzić zamiast dać sobie szansę i spróbować to skreśla siebie i TO sam!!!" Szanse się dawało i już dupa mnie boli (serce dawno nie wytrzymało - ach jakże to poetycko zabrzmiało) bo tyle razy w nią kopa dostałem. Mam dość. Bierzcie sobie tych bajerantów i niech was zerżną a potem pójdą do innej. Pierwszej która przyjdzie do mnie się pożalić rozwalę łeb.

Gość TH is IT PD
Za półtora roku będę miał samochód to, a najdalej za dwa lata dziewczyne

Cream - przesadzasz. Owszem - są kobiety, dla których liczy się status majatkowy. Tak samo jak sa faceci ktorzy leca tylko na piekne kobiety lub pomimo, ze sami sypiaja z kim popadnie oczekuja, ze babka z ktora sie zwiaza na stale bedzie dziewica... Ludzie maja rozne wymagania z kosmosu niezaleznie od plci... Najwazniejsze jest, zeby wymagac przede wszystkim od siebie... a wymagania względem partnera miec dostosowane do tego, co samemu moze sie zaoferowac. Ot taka zwyczajna rownowaga... A kobieta rowniez moze miec sporo do zaoferowania mezczyznie - ale nie o tym ten topik...

Darker... Tak wśród kobiet są głupie suki. Tak są! Nie ukrywam, ale nie zrażaj się od razu do wszystkich, bo nie można oceniać całości po malutkim wycinku...

Taaa... po świecie będę jeździć panny poznawać; chyba na głowę upadłaś. Nie mam nic do zaoferowania. Wolę być sam niż się kolejny raz rozczarować, bo tym razem nie skończy się na depresji.

Poza tym faceci też krzywdzą... A jakoś nie mam z tego powodu urazu do całej populacji męskiej...