Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość there's_no_fate

Kobiety uciekają , gdy dowiadują się że nigdy nie byłem w związku.

Polecane posty

Ale wy sobie takich wybieracie. Jak ja waliłbym się młotkiem po głowie to też nie miałbym urazu do młotka, o to że mnie łeb boli.

Prawiczek z Tobą juz kiedys dyskutowałam i teraz nie mam zamiaru. Zyj dalej sam w swiecie, który sam sobie wymysliles :) z takim nastawieniem nie znajdziesz nikogo i bedziesz zawsze samotny. Nie zycze Ci tego, ale wszystko na to wskazuje. Odrobina zaufania nie zaszkodzi...

Gość przyszedl prawiczek
i temat sie zjebal :O

Ja jakos do tej pory 'wybieralam' normalnych partnerow... A ze nie ulozyło mi sie od razu z pierwszym czy drugim nie znaczy, że ja albo oni byli chamami.. Ludzie sie rozstaja z roznych przyczyn. Czasami chwila zejdzie zanim znajdziesz osobe, z ktora i TY zechcesz juz byc do konca... i ta osoba zechce byc z Toba... Bo w tym cały ambaras, zeby dwoje chcialo na raz. Też juz mialam takie sytuacje, ze to ja chcialam, a facet nie... Bylo mi przykro, ale zyc trzeba dalej... :]

Gość cale szczescie ze brzydale
nie maja takich problemow :) znaja swoje miejsce w spoleczenstwie

Nie spełniam niczyich wymagań ani oczekiwań i dlatego wolę żyć sobie samotnie. Krzywdę komuś robię? Dziewczyny i tak mają mnie w dupie.

Moim zdaniem nie... Ma paranoje odnosnie bekartow... Jak znajdzie 'normalna' (tzn. zwyczajną, dobrą, kochającą, chcaca tez dawac a nie tylko brac) kobiete, to sie nie bedzie musial o nie martwic. A 'normalna' kobieta nie musi byc dziewica... Ale on tego nigdy nie zrozumie. W sumie nie musi. "Każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć sobie życie." Jak woli marudzic to niech sobie marudzi :D A w okol niego ludzie beda dobierac sie w pary nie patrzac na swoja przeszlosc... tylko na terazniejszosc i przyszlosc.

Darker - po Twoich wypowiedziach widac, ze ta Twoja byla kobieta bardzo Cie skrzywdzila... ale kiedys Ci przejdzie ta zlosc na cala kobieca populacje i na pewno znajdziesz jakąs mila kobietkę, z ktora bedziesz zyl i zalozycie rodzine... No chyba ze nie chcesz tego i masz inny pomysl na zycie! Kazdy niech zyje jak chce ale na litosc boska nie jeczcie tyle.

Gość ten tekst juz gdzies widzialem
"Każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć sobie życie." Czy przypadkiem zelkowa nie miala w stopce? :classic_cool:

Nikogo nie znajdę bo nie spotykam się z ludźmi. A dziewczyn mam dość Praca-dom-praca-dom. Tak wygląda moje życie. Nie wciskaj mi tego lukrowanego kitu dla naiwniaków.

Ależ Wiara, ona znalazła to i ja muszę znaleźć bo jak by to było inaczej? :D:D:D

Gość wszyscy znajdziemy
co prawda w domu starcow ale zawsze to cos :classic_cool:🖐️

Ok PRZESADZILAM z tym NA PEWNO, ale szanse ma. A czy znajdzie czy nie nie zalezy przede wszystkim od niego samego i jego nastawienia! Zegnam. Jeczcie sobie dalej :D

Gość TH is IT PD
Zelkowa opętała Darkera

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Aniela wypierdalaj z tymi wróżbami ty nawiedzona stara wiedźmo.

Gość Anna Aniela zaprasza na e-mail
Wróżę również ze śluzu pochwowego, ale tylko w dni płodne :classic_cool:

Gość sassssssssss
a ja bym chciała faceta bez związków, bo ogólnie jestem zazdrosna o byłe

hehe który to powiedział samice:p a cream może jeszcze maciory charakter się liczy pewnie jestem wyjątkowa

Gość zostanę_bezczelnym_gnojkiem
Kurwa czemu ten temat umarł. Tak fajnie opierdalałem ludzi i klapa ;)

Gość takie moje wnioski
Taka ich natura autorze.

Gość baboon
hehe - sprawdzone, potwierdzone. Nie miałeś laski - jesteś dziwak i nie ma sensu tego kontynuowac. Kobiety nawet nie zadają sobie wysiłku żeby przyjąc do wiadomości racjonalne wytłumaczenie. Jak powiesz że jesteś żonaty masz dużo większe szanse