Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaaaaaaaaa

Czy jestem ładna? 1-6, prosze ocencie

Polecane posty

Gość takajednaaaaaaaaaaaaa
Klasycznie... Po raz kolejny zostałam zaproszona na chrzciny kuzyna. I ta burza mózgów: co na siebie załozyc aby nie było złych szeptow? Dlatego postawiłam na klasyke w stylu coco chanel: czern, biel, biżuteria i złoto. To sprawdza sie zawsze. http://farm5.static.flickr.com/4032/4570699080_4438997027_o.jpg

teraz mowimy w co jestesmy ubrane? erotycznie się robi.. :classic_cool: a więc: koszulka mojego faceta i krótkie, luzne spodenki :D

Gość Jacykowa r. ż
Ładna czy nie, pewne jest to, ze zupełnie nie potrafisz się ubrać i fatalnie łączysz kolory i fasony. Jak wpadłaś na pomysł, by futrzaka połączyć z takim fasonem spódnicy? :( Takie kamizelki tylko do wąskich spodni, dopasowanych, nie za długich tunik i ewentualnie, krótkich, b. dopasowanych spódnic. I te dodatki, wyrzuć tę okropna torebkę, jest straszna, spal ja nawet, bo nie daj boże ktoś znajdzie i tez założy :( I nigdy, absolutnie nigdy nie zakładaj lekkich, w pastelowych kolorach butów do czarnych rajstop!

Wg mnie urodą nie błyszczysz , ale też nie jesteś aż tak paskudna. za to styl ubierania - w wiekszosci paskudny... Masakra :( sprobuj nad tym popracowac. Figura ladna!!!

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
jestes bardzo przecietna niestety ale to wina tego ze jestes tzw serialowa brzydula ktora robi z siebie bazyla stylizacja na ciotke z lat 80 ze wsi gdzie psy dupami szczekaja a ma w sumie potencjal. zmien fryzure(wycieniuj wlosy i zrob przedzialek z boku), brwii wyreguluj, zmien styl, mysli blond jest okey bo naturalny ale rozswietl go i ozyw pasemkami w kolorze jasnego brazu, zacznij sie normalnie malowac tj np wytuszuj rzesy i nie uzywaj tych szminek czy pomadek w krzykliwych kolorach :-O i blagam! przytyj z 10kg albo i wiecej bo wygladasz jak kosciotrup i okulary zamien na soczewki! wtedy bedziesz extra babka a takto jestes przecietna mycha :-O