Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mole_mole

Witam, co robicie ze starymi ubrankami? Nie mam pomysłu

Polecane posty

Gość mole_mole

Cześć dziewnczyny! Powiedzcie, co robicie ze starymi ubrankami, bo ja zupełnie mam pomysłu... Zalegają w szafkach, dziecko już wyrosło, nie mam komu dać.... Myślałam o allegro, ale nie mam konta, nie chce wydawać kasy na aukcje, bo mam ich naprawdę dużo! Byłabym wdzięczna za informacje.

Gość piorę skłądam w kostkę
i daję ogłoszenie na gumtree (tam jest za darmo i bez konta), że mam do sprzedania za symboliczną kwotę paczkę ubranek w rozmiarze... Albo, ze wymienię na paczkę pampersów, albo na czekoladę. Zależy ile tego jest i w jakim stanie. Wszystko zawsze idzie.

Gość Katarzynka z Rydzykowa
A ja wystawiamza darmo na www.benc.pl. Opłaca się, bo możesz się wymieniać z innymi matkami ze starszymi dziećmi i masz rzeczy dla swoich na teraz. Z niektórymi rzeczami jest tak, że kosztowały kupe kasy, więc lepiej sie zamienić czy sprzedać.

Ja odkładam wyprane i starannie zapakowane do kartonów... głupie, ale może się trafi jeszcze jeden dzieciaczek i zawsze będzie lżej z ubrankami;) a nadmiar to czasem oddaję koleżance dla rok młodszej córci;)

Gość to nie sprzedawaj przez allegr
allegro tylko tutaj przez kafe :) porob kilka zdjęc, napisz rozmiary i moze ktos się skusi ja np poluję na fajne ubranka dla córki kilkumiesięcznej :)

Gość mole_mole
Właśnie wrzuce na benc.pl bo się już zarejestrowałam, a jest za darmo wystawianie. Zdjęcia juz mam - ponad 200 rzeczy, więc dlatego nie chciałam na allegro, bo sprzedam coś za 3 zł (jakieś body czy czapeczkę), a aukcja 1,5. Bez sensu. A i tak nie mam tam konta....

Gość mole_mole
co będę mieć to wrzucę na kafe, może się ktoś skusi :))) albo będzie chciał wymienić. Moja córa ma 30 miesięcy, rzeczy mam w bardzo dobrym stanie!