Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna...28

Mam powodzenie u facetów-nie potrafie ułozyc sobie życia

Polecane posty

normalna no to juz masz odpowiedz koniec tematu? czy dalej wjazd na autorke?;p

Gość Alllicja3
Do " bo masz dziecko" lekcje już odrobione ?

potrafia, kretynka nie potrafi sie wyslowic wiec trudno by ktos telepatycznie polaczyl sie z jej miejscem na mozg i zaczytal skrawki szumow informacyjnych jakie tam bladza :D sorry, nie mogłam się powstrzymać

Gość normalna...28
jestem sama rok....nie potrafie zapomniec....moze rzeczywiscie powinnam isc do psychologa...

Gość Kocham Nadzieje 8

i popros go przy okazji by oduczyl cie stawiac te debilne kropki, ktore jak mniemam obrazuja odleglosc jaka pokonuja szumy odbijajac sie pomiedzy lewa i prawa strona czaszki

Gość bo masz dziecko
pisze tak jak jest i tyle większosc sie do tego nie przyzna ale tez tak mysli

Gość całkowicie czarny kot
Rok to nie jest długi czas. Daj sobie okres żałoby po poprzednim partnerze. Każdy ma swój czas na przepłakanie straty.

Gość normalna...28
zawsze szczery-wyjdz jak ci temat nie odpowiada.odrob lekcje wyprowadz psa itd

i popros go przy okazji by oduczyl cie stawiac te debilne kropki, ktore jak mniemam obrazuja odleglosc jaka pokonuja szumy odbijajac sie pomiedzy lewa i prawa strona czaszki :D:D:D no nie dokończę przez was tego artykułu łobuzy :D:D:D buziaki bufonku:D

normalna - masz dziecko, wiec to nie jest juz czas na wyprobowywanie facetow, ktory sie spradzi ktory nie, mezczyzna z ktorym sie spotykasz bywa u Ciebie w domu dziecko sie przyzwyczaja niedlugo zacznie zadawac mnostwo pytan. Wiec nie jest to takie latwe znalezc kogos odpowiedniego na Twoim miejscu, a po co Ci ktos "na chwile" moze jeszcze nie spotkalas wlasciwej osoby

Gość bo masz dziecko
Ona2222 autorka to szmata wpadnie z nastepnym kolesiem to sie pogrąży i nie pierdolcie głupot typu nie ma znaczenia czy ktos ma dzieci z poprzedniego związku czy nie bo to tez ma DUZE ZNACZENIE

Gość Alllicja3
"bo masz dziecko" chodzi o sposób wyrażani,pisania myśli :-) robisz to wulgarnie więc jak mniemam jesteś z podstawówki/gimnazjum.

Gość całkowicie czarny kot
mozliwe tez, ze jest zwykłym chamem i burakiem ;-)

bo masz dziecko Ona2222 autorka to szmata wpadnie z nastepnym kolesiem to sie pogrąży i nie pie**olcie głupot typu nie ma znaczenia czy ktos ma dzieci z poprzedniego związku czy nie bo to tez ma DUZE ZNACZENIE ja nie mowie ze to nie ma znaczenia, to podwojna odpowiedzialnosc i ciezko tak po prostu pokochac cudze dziecko i zdecydowac sie w ogole na to by chociaz sprobowac. Bo pojawia sie pytanie "a co bedzie jak nam nie wyjdzie i dziecko juz sie przywiąze?" albo pytanie nr 1 "czy potrafie kochac cudze" Poza tym dziecko autorki jest malutkie - ma dopiero 3 lata jest w okresie wymagajacym szczegolnej uwagi, opieki, w okresie ochronnym, w ktorym taki maly mozg jest narazony podwojnie na rozne wstrzasy, informacje pozytywne i negatywne. Mnie sie w Autorce nie podoba tylko to ze napisala ze ma takie duze powodzenie, to brzmi tak jakby co chwila zmieniala mezczyzn przy tym malym dziecku

"bo masz dziecko" ten przynajmniej jest naprawdę szczery witamy w prawdziwym świecie autorko prowokacji

Gość zawsze szczert,zauważ że
nadzieja już się oduczyła kropeczek. to już jeden krok do przodu :D

Gość bo masz dziecko
bo zapewne tak jest autorka pewnie jest ładna i uwaza ze skoro jest ładna to moze sobie pozwolic na bawienie w związki itp rozumiem gdyby dziecka nie miała to jeszcze szło by to zrozumiec stara głupia nie wie coi jest wazne w zyciu ale mimo ze ona MA DZIECKO zachowuje sie jak worek na sperme zal mi jej dziecka

o ....o ...... faktycznie o czymś zapomniałam dzisiaj:) ups..... dzięki pomarańczko w nagrodę zostawiam Ci krakersa ........... .......... .......... i znikam, bo czuję, że zaczyna mi się kończyć płynność neuroprzekaźników ........

Gość zawsze szczert,zauważ że
nadziejo to byl komplement :D

Kurczeblade..... Autorko, szkoda mi tylko tego dzieciaka.... jeśli się przyzwyczai, a potem nie będzie sobie umiało wytłumaczyć, dlaczego dana osoba nika z jego życia, jeśli miała być nowym tatusiem..... P.S. to byl komplement.... wiem, posiadam jeszcze poczucie humoru ;) buziaki dla wszystkich muszę znikać:( za chwilę dosiądę swojego rumaka na dwóch kołach........

Gość bialy kot
Autorko idz zrobic kupe jak nie masz wiekszych problemow. :)

Gość bo masz dziecko
autorka juz kupe robiła podczas zakładania tego tematu :D i ten temat to marne prowo

Gość normalna...28
mam zatwrdzenie.....co zrobic....

cieszyć się kretynka nadzieja ma notoryczne rozwolnienie i to jest dopiero problem:)