Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość 33letnia dziewicaa
chyba ZAWSZE SZCZERZY , ze wszystkiego :) matacz, dzieki Bogu to nie Ty jestes moim partnerem. Nie chcialabym takiego imbecyla nawet :)

Gość thesame
nawet troszke mnie rozsmieszyliscie :):) dziewczyno, a raczej kobieto, zgrabnie odwracasz uwage od twojego problemu, ale daje ci glowe, ze dla 99% spoleczenstwa, to 33 letnia dziewica jest powodem to smiechu, a nie my:D Nimfa, a ty sie za duzo romansidel na czytalas(ooops, w romansidlach uprawiaja zazwyczaj seks, wiec zly odnosnik:D). Gdyby autorka miala 43 lat, to tez napisalabys, ze facet jest frajerem, ze nie chce tworzyc zwiazku z 43letnia dziewica? :D

Gość 33letnia dziewicaa
dla 99% spoleczenstwa, to 33 letnia dziewica jest powodem to smiechu, a nie my ach, te problemy z czytaniem ze zrozumieniem. pisalam, ze mnie ROZSMEISZYLI. nie smialam sie z nich, tylko z tego co napisali :) smiac sie z kogos, a z czegos - to roznica. Co do mojego problemu, opowiem mu o wszytskim, tak jak juz podkreslalam. troche mnie to stresuje...a nawet bardzo :( bedzie w szoku, mysle ze tego sie nie spodziewa...

Gość matacz...
jak mozna porównywac to co poddane zostało pod porównanie ? dziewictwo w wieku lat 33 to całkiem inna bajka ! obudzilas sie autorko ? no to przykro mi ale z reka w nocniku ...

Gość Zuzanna Amelia
Autorko - a takiego jak Szczery chcialabys?

Gość do autorki_ _
w sumie nie masz czego się wstydzić skoro jesteś katoliczką to zgodnie z naszą wiarą której zapewne wszyscy tu są wyznawcami seks przed ślubem jest niedopuszczalny zatem brak obrączki na twoim palcu + wiara katolicka jest oczywistym dowodem że MUSISZ być dziewicą chyba nikt nie sprzeciwi się tutaj nauce Jana Pawła II

Gość do autorki_ _
w sumie nie masz czego się wstydzić skoro jesteś katoliczką to zgodnie z naszą wiarą której zapewne wszyscy tu są wyznawcami seks przed ślubem jest niedopuszczalny zatem brak obrączki na twoim palcu + wiara katolicka jest oczywistym dowodem że MUSISZ być dziewicą chyba nikt nie sprzeciwi się tutaj nauce Jana Pawła II

Gość w glowie sie nie miesci
ze dyskutujecie z takim osobnikiem jak zawsze szczerus kolesia nikt na oczy nie widzial w przeciwienstwie do komika czy szukania . na dobra sprawe mozna by przyjac ze jest projektem jakies znudzonej mezatki :O🖐️

Gość matacz...
ja bynajmniej sie nie smieję , ja sie martwię !!! bo kobieta ma problem , pzregrała pół zycia i nie wygra go dalej . ide o zakład , jak pzregram znikam z forum , ale to sie okaze w czasie ! a ten czas to troche trwac bedzie daje rok , góra dwa ! i nie bedzie was , bedziesz ty i on , moze jako pzryjaciele , ale nie jako para partnerów

Gość NimfaBed
33-lenia dziewica - cieszę się, skorzystaj z mojej rady :) Zero robienia z siebie ofiary - to podstawa! Powodzenia 🖐️

Gość nie jestes normalna
jesli mialas kilku partnerow i z zadnym nie uprawialas seksu, to NIE JEST TO NORMALNE w wieku 20kilku lat nie czeka sie z seksem miesiacami, wiec pewnie rzucali cie po 3 randkach 🖐️ nic mu nie mow, tylko sie rozbieraj i miej nadzieje ze ten sie zlituje i wreszcie cie bzyknie :D

Gość do autorki_ _

Gość do autorki_ _

Gość matacz...
a co ? chcesz mnie zopbaczyc np. ? chcesz ? ja sie nigdzie nie ukrywam :)

Gość poka foto paszczurze
:classic_cool:🖐️

Gość matacz...
a co mnie np. jako katolika obchodza nauki sw. pamieci wielkiego czlowieka jak Jan Paweł ? ja trzymam sie faktów wiary a nie pzreróbek myslicieli i w pewnym sensie manipulatorów ludzkimi umysłami - jak by nie patrzec kosciół (oddajacim wszelkie prawa ) to sekta ktora musi istniec z datków , a datki płyną z wiernych ! musza ich mamic by ich miec jak najwiecej ....

Gość Zuzanna Amelia
Ty od nauk Jana Pawla II To przeciez wlasnie autorka chce sie sprzeciwic tym naukom skoro chce sie bzykac z facetem przed slubem wbrew zaleceniom Jana Pawla.

Gość do matacz_ _
"a co mnie np. jako katolika obchodza nauki sw. pamieci wielkiego czlowieka jak Jan Paweł ? ja trzymam sie faktów wiary" skoro tak, to jednym z faktów tej wiary jest niedopuszczalność seksu przed ślubem albo jesteś katolikiem albo nie? decyduj

Gość matacz...
zobaczcie jaki majatek pozyskał kosciół na przestrzeni tych 2000 lat ogromny ! dlaczego w imie miłosci do blizniego tak głoszonych nie pzreznaczy go na biednych uposledzonych , chcacych posiadac dzieci refundujac im invitro itd. itd. nie ! zyją sobie w przepychu grzeszać co rusz ! fakt wielcy tez sa ! na szczescie , ale ile ich jest , a ile motłochu ?

Gość matacz...
fakt wiary dobre sobie :) dawaj mi to tu zaraz !! czekam

Gość do matacz_ _
"zobaczcie jaki majatek pozyskał kosciół na przestrzeni tych 2000 lat ogromny ! dlaczego w imie miłosci do blizniego tak głoszonych nie pzreznaczy go na biednych uposledzonych , chcacych posiadac dzieci refundujac im invitro itd. itd. nie ! zyją sobie w przepychu grzeszać co rusz ! fakt wielcy tez sa ! na szczescie , ale ile ich jest , a ile motłochu ?" i co z tego, że pozyskał majątek to jest uciekanie od tematu a FAKTY SĄ TAKIE że seks przed ślubem jest niedopuszczalny w wierze katolickiej zresztą jak widać na tym forum nie jest to pozbawione sensu

Gość Zuzanna Amelia
Ty od nauk Jana Pawla No to zmieszaj z blotem autorke za to planowane kurestwo bez slubu.

Gość matacz...
w wierze katolickiej - trzymajac sie scicle bibli nie ma nic na temat sexu pzredmałzenskiego , jest natomiast o rozwiazłosci itd. ale to całkiem cos innego

Gość do matacz_ _
drogi mataczu jesteś katolikiem czy zwierzątkiem, myślącym tylko o ruchaniu, jedzeniu i spaniu? czym różnisz się od takiego psa czy kota?

Gość do matacz_ _
"No to zmieszaj z blotem autorke za to planowane kurestwo bez slubu." w sumie nie powinna ale co zrobić

Gość matacz...
kazda potezna instytucja działa podobnie , a kosciół jest instytucja ... zatem dziel i ządż ! jak i zastraszaj - wtedy łatwiej zadzic parafianinem - tu odnoscik powinien byc do google co to słowo znaczy :)

Gość matacz...
czym sie roznie od psa czy kota ? to nie wiesz ? pies czy kot wyrucha kazda ktora ma ruje i ktora go dopusci , ja sie roznie tym , ze to ja wybieram i nie uprawiam sexu tylko dla prokreacji jak ów pies czy kot ! uprawiam go dla uciech cielesnych i duchownych , dla pozyskania energi dlatego , ze kocham tą osobe z ktora to robie psowi wsio jedno pcha sie tam gdzie cieczka - kot - ruja