Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość do Darker_ _
skoro jesteś taki pewny na forum to dlaczego nie możesz być taki w realu? bądź dr. Housem :) a się nie opędzisz

Gość do Darker_ _
"i mam przemożną chęć aby skończyć ze sobą." gdyby tylko dało się nacisnąć przycisk i już, szkoda, że to bardziej skomplikowane

"darker, ciekawe jaki powod tego, ze nigdy nie miales dziewczyny... skoro jestes taki fajny i taaki madry i mieszkasz z rodzicami w super domu itd itp" Za nudny jestem. "Chamstwo Darkera działa na forum. Przeciez wystarczy, że bedziesz taki w realu. Potwierdza się, że im imponują chamskie odzywki itp." Weź drobne od matki i idź po zdrapki "a dla Ciebie to ważne zeby dziewczyna była dziewicą ? i czy powiesz swojej partnerce ze jesteś prawiczkiem ? " Nawet na randce nie byłem w życiu a ty takie pytania dajesz...

Gość ladylady111
nie wiem czy to prowokacja darker ze piszez o sobie jak o ciapie. ale jezeli tak jest to jakim prawem obrazasz autorke topiku. widocznie zycie odplaca ci sie tym samym, ty szydzisz z innych a zycie z ciebie.

Gość do darker
czekasz na zaproszenie ?

Gość mika1025
Swoją drogą skąd bierze się, aż tak wielka nieśmialość, która rujnuje życie osobiste człowiekowi? Czy coś zdarzyło się w przeszłości? Czy ma to związek z jakimś zdarzeniem? Sama byłam nieśmiałam kiedyś, ale nigdy nie aż tak, żeby to utrudniało mi bardzo relacje z ludźmi. A od kiedy pracuje z ludźmi bardzo zmieniłam się (otwarłam i wyzbyłam się w dużej mierze nieśmiałości)

Gość do lady lady _ _
"widocznie zycie odplaca ci sie tym samym, ty szydzisz z innych a zycie z ciebie." trzeba umieć odróżniać przyczyny od skutków

" skoro jesteś taki pewny na forum to dlaczego nie możesz być taki w realu" Zastosuj to do siebie. Zobaczymy jaka zajebistość będzie z ciebie tryskać. " poza bliższym poznaniem, czyli rozmowa." Mail w profilu. Nie wiedziałem, że musze dawać pozwolenie na pisanie do mnie.

Gość darker czyli juz nic cie nie
czeka w zyciu bo JESTES NUDNY no wiesz ktos musi byc starym kawalerem statystyki musza sie zgadzac

"Czy coś zdarzyło się w przeszłości?" Tak. Miałem ciężkie zabawki. Kocham to forum :D Ja tez pracuje z ludźmi ale jakoś mi nie przeszło.

"czyli juz nic cie nie czeka w zyciu bo JESTES NUDNY" Czytanie ze zrozumieniem się kłania: od kobiet mnie nic nie czeka.

Gość Darker a gdzie pracujesz?
daj namiary to Cie odwiedzimy :)

Gość piękny jestem
Autorem najdłuższego klocka jest pewien amerykanin, który tworzył swoje dzieło przez 2 godziny i 12 minut, a jego wynik to 12 stóp 2 cali (ok. 3 m 71 cm). Jednocześnie ten pan dostał zakaz wstępu do 134 szaletów publicznych w USA

Gość mika1025
Jesteś cyniczny, zblokowany....... Chorobliwa nieśmiałość nie bierze się znikąd... dziwne, że Twoi rodzice to przegapili i nie zabrali Cię do psychologa w dzieciństwie.

Gość Darker a gdzie pracujesz?
a skąd wiesz? ;)

"dziwne, że Twoi rodzice to przegapili i nie zabrali Cię do psychologa w dzieciństwie." Zabrali w dzieciństwie. Narysowałem swoją rodzinę na kartce i to było wszystko. Diagnozy nie poznałem. Psychologowie to lipa. Więcej skorzystasz film oglądając.

Gość do mika _ _
"Jesteś cyniczny, zblokowany" ciekawe za czyją przyczyną? kto mu to zrobił jak nie dziewczyny, które go odtrącały

" a skąd wiesz?" Bo nie mieszkam w dużym mieście i mam do nich daleko.

"kto mu to zrobił jak nie dziewczyny, które go odtrącały" Nie bądźmy niesprawiedliwi: rodzice, gnoje z liceum oraz otoczenie też mieli w tym swój udział. Nie ma to jak czuć się jak intruz we własnym życiu.

Gość wielkiemizianie
Trza mieć twardą duuupę. gdyby wszyscy ludzie tak łatwo i szybko zrażali się większości z nas w ogóle nie byłoby na świecie.

Gość wielkiemizianie
Darker, rodzice? jesteś jedynakiem? porównywano Cię? czy masz na myśli wychowanie pod kloszem ?

"gdyby tylko dało się nacisnąć przycisk i już, szkoda, że to bardziej skomplikowane" Człowieku, ja mam 20 wersji listu pożegnalnego! Jeszcze kilka to książka z tego wyjdzie, wydawnictwo kupi, stanie się bestsellerem i będę miał wtedy powód by żyć :D

Gość darker i tak nie jest specjaln
ie nieśmiały jak ma pracę. Mocno nieśmiali nie mają albo wylatują po okresie próbnym

Gość do Darker _ _
"Nie bądźmy niesprawiedliwi: rodzice, gnoje z liceum oraz otoczenie też mieli w tym swój udział. Nie ma to jak czuć się jak intruz we własnym życiu." no niby, ale gdyby reakcja dziewczyn była inna np. każda by kochała i co noc inna chętna dupa, to jakoś by się przebolało dawne krzywdy :)

"Trza mieć twardą duuupę" Była twarda i tak długo. "porównywano Cię?" Wg. moich rodziców wszyscy są lepsi ode mnie. Wg. mnie też. :D

Gość wielkiemizianie
No to super rodzice :O Niektórzy ludzie nie powinni mieć dzieci... często błędy popełniają po prostu z własnej głupoty i nieświadmości... Jeśli z domu nie wyjdzie się z odpowiadnią samooceną to trudno ja potem odbudować.... Niestety... Od takich ludzi najlepiej trzymać się z dala, stosunki poprawne, ale większa zażyłość tylko pogłebia problem. czytałam, że masz 26lat... Mieszkasz sam czy z rodzicami?

"Mocno nieśmiali nie mają albo wylatują po okresie próbnym " Z jednej wyleciałem :D Szefowa działu pewnej firmy której nazwy nie zdradzę już pierwszego dnia przywitała mnie słowami: abym znał swoje miejsce w szeregu. Mobbing pełną gębą Wytrzymałem tam tydzień. A za co dokładnie wyleciałem? Za: "A połamać ci tę klawiaturę na łbie?!"

Gość do Darker _ _
"Darker Mieszkam z rodzicami. Mamy spooory dom ." czyli jesteś prawie Włochem, bo oni tak mieszkają