Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość 2 live 2 die
"normalnie najnormalnoiejsza w swiecie sprawa !!!" dla niej jest to NORMALNE, bo znalazła w końcu kogoś z kim chce to zrobić

Gość matacz...
oczywiscie ze pamietam oba pierwsze razy i nie tylko te najwazniejsze !!

Gość matacz...
to po co w ogole o tym mówic ?

Gość 2 live 2 die
żyjemy w pseudonormalnym świecie więc matacz nie powołuj się na normy każdy jest normalny na swój sposób

Gość matacz...
ale jest pewne usrednienie - wyposrodkowanie !!

Gość 2 live 2 die
czy to oznacza, że ci którzy nie są przeciętni są nienormalni?

Gość 33letnia dziewicaa
dodam, ze wczesniej no jakos nie umialam sie otworzyc przed mezczyzna, moze i bylam zimna. szybko rezygnowalam. teraz moj partner mowi mi, ze nigdy nei znal tak cieplej osoby jak ja... sama mnie to dziwi, naprawde. nie wygladam i nie czuje sie jak dziwadlo.

Gość matacz...
ty !! 33 letnia :) wez odepnij ze wiecej tych guzików nie badź taka staroswiecka !!

Gość matacz...
Bo nim nie jestes , ja w rodzinie mam dwie ciotki obie stare panny , obie bardzo fajne pod kazdym wzgledem , ale obie swiadome , ze nie nadaja sie do zwiazku z facetem na zasadzie partnerskim .

Gość 2 live 2 die
"33letnia dziewicaa dodam, ze wczesniej no jakos nie umialam sie otworzyc przed mezczyzna, moze i bylam zimna. szybko rezygnowalam. teraz moj partner mowi mi, ze nigdy nei znal tak cieplej osoby jak ja... sama mnie to dziwi, naprawde. nie wygladam i nie czuje sie jak dziwadlo." no właśnie, jaki sens miałoby żebyś to zrobiła z kimś innym skoro nie było wcześniej takiej odpowiedniej osoby

Gość matacz...
ja jestem nienormalnym ! bo wole byc takim jak cała masa tych normalnych ! wiec sie smiało przyznaje ....

"skoro nie było wcześniej takiej odpowiedniej osoby " Jeśli się żyło na pustyni...

Gość matacz...
nie było - jasne ten spadł z ksiezyca prosto do jej mieszkania , stolika i do tej przygotowanej kolacji - nie badzmy smieszni

Gość La Serene
Darker, wydajesz się fajnym gościem, czarne poczucie humoru i ironię opanowałeś do mistrzostwa, ciężko mi uwierzyć, że jesteś sam... Co może w Tobie odrzucać kobiety?

Gość matacz...
natura bierze górę ! podswiadomosc tak samo , czego nie wie ona wie to co wymieniłem , najwyzszy czas i okazja by nie zostac samą na starosc !! a starosc jest pzreogromnie smutna jesli jest sie samemu ! wczoraj w hotelu 52 było to doskonale pokazane ! I skoro autorka nie umiała sama swiadomie zadziałac zadziałały inne czynniki

Gość 2 live 2 die
"matacz... ja jestem nienormalnym ! bo wole byc takim jak cała masa tych normalnych ! wiec sie smiało przyznaje ...." ja też jestem nienormalny i całe szczęscie

Gość 2 live 2 die
do La Serene może wygląd?

"Co może w Tobie odrzucać kobiety?" Jestem CHMF - Chłopak mało fajny.

Gość matacz...
no co !!:) ten normalny idzie do koscioła na mszę w niedziele , bo normalnie tak sie robi i tak wypada , a potem w zaciszu domowym bije zone , bo rozołu nie ma na czas , a za 10 minut on wyjezdza z kolegami na ryby - cóż zonie sie przysneło - ale czy to powód do bicia ?

Gość zapach pomarańczy...
'Autorko' Wyłącz 'net' i skup sie na sobie. To Ty masz mbyc zadowolona i szczęśliwa, z tego co przeżyjesz. Ty, to bedziesz przeżywała, dla siebie samej:) Nie boj się. Strach ma wielkie oczy:) Nie pisz o tym, nie ma sensu. To twoje życie, twoje przeżycia, nie karm troli;) Żyj dla siebie, nie dla netu , nie bądź pożywką dla sępów, ludzie potrafią wszystko zniszczyć. Uciekaj stąd , jak najdajej:) Powodzenia, pod warunkiem, że to nie jest ściema:)

Facetom to nigdy niedogodzi :( jak kobiety szybko zaczynają życie seksualne, są tym wulkanem z kilkoma partnerami to są kurwy i szmaty a jak są po 30 i nadal są dziewicami to są już be zimne suki bo nikomu wcześniej nie dały. I dobrze że poczekała na takiego co chce z nim to zrobić nawet do 33 lat niż jebać sie z takimi co na to nie zasługują.Dziewica nie bd jednocześnie dziwką w łóżku, tak pewnie byście chcieli :P

Gość 33letnia dziewicaa
matacz, napisze tylko ze jestes zalosny. ja tutaj mam problem z podniecaniem sie? to chyba ciebie posty tego stylu doprowadzaja do wzmozonego podniecenia :) nie nadaje sie na zwiazek z mezczyzna? mysle , ze na psychiatre to ty sie nie nadajesz :) kochany, nie znasz mnie, nie wiesz jakei relacje panuja pomiedzy mna a moim mezczyzna. baczac na twoja agresje domyslam sie, ze ktoras kobieta z twojego otoczenia ma wrecz ODWROTNY problem od mojego. Dziewczyny, dzieki za wsparcie :) wlacze muzyke oczywiscie. przy nim zawsze czulam sie swobodnie, teraz bedzie ciezej, ale dam rade. nie zrezygnuje, na pewno :) powiem od razu po kolacji, zeby nie udusil sie sushi..

Gość matacz...
ja zas jako ten nienormalny do koscioła nie chodze , bo nie mam czasu dosłownie , sobota niedziela to u mnie kocioł , to znowu stanowi o mej nienormalnosci , normalni w te dni nie pracują :) normalny czlek ma zone , ja mam i zone i kochanke , oboje kocham , czy jestem normalnym ? TO JEST NIEMOZLIWE ! ALE ja wole takim byc ! tym bardziej , ze jak tu niektorym wiadomo , moim kobietom sie podobam , jestem pzrez nie lubiany , a conajmniej jedna mnie kocha ! jak widzicie nie ma lekko :)

Gość 33letnia dziewicaa
zgodnie z rada ZAPACHU POMARANCZY wylaczam juz forum, Internet. :) nie interesuja mnie zadne zalosne riposty matacza :) takie chamskie odpowiedzi tylko potweirdzaja mnie w slusznosci mojego wyboru. Jutro dam znac. trzymajcie kciuki :):)

Gość 2 live 2 die
"ja mam i zone i kochanke , oboje kocham" ale czy matacz' u one wiedzą o tym fakcie?

Gość matacz...
] 33letnia dziewicaa matacz, napisze tylko ze jestes zalosny. ja tutaj mam problem z podniecaniem sie? to chyba ciebie posty tego stylu doprowadzaja do wzmozonego podniecenia --------------------------------------------------------------- a czy ja pisalem , ze masz problem z podniecaniem sie ? gdzie ? wskaz . --------------------------- nie nadaje sie na zwiazek z mezczyzna? mysle , ze na psychiatre to ty sie nie nadajesz kochany, nie znasz mnie, nie wiesz jakei relacje panuja pomiedzy mna a moim mezczyzna. -------------------------------------------------------------- nadajesz , zle mnie odbierasz , nie nadajesz sie na zwiazek partnerski , typu zona maz , a jak jzu pisalem chyba ze facet podobny tobie , jak sie to mówi kruk krukowi oka nie wykole ------------------------------------------------------------ baczac na twoja agresje domyslam sie, ze ktoras kobieta z twojego otoczenia ma wrecz ODWROTNY problem od mojego --------------------------------- ja dobzre dobieram partnerki , nie chowam sie pzred nimi z niczym ! u mnie musi byc tak , ze swój szuka swego . byc moze zatem , ty też znalazłas takiego - byc moze ! :( :) :) :)

Gość matacz...
oczywiscie ze wiedzą ! ale topik nie jest o mnie - wiec spoko

Gość 2 live 2 die
no jak tak to ok zresztą arabowie mają po kilkadziesiąt kobiet i jakoś tam jest to NoRmalnE

Gość matacz...
ja zmykam popracować