Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33letnia dziewicaa

jak powiedziec facetowi ze jestem dziewica?czy przemilczec?

Polecane posty

Gość do Darker _ _
"A co miałem zrobić, zgwałcić na miejscu? Nie podobałem się to i gówno wyszło." w sumie autorka byłaby dobrą partią, kto wie

Gość matacz...
kolego ! to nie wyglad stanowi o tym , ze sie kobicie podobasz , to całosc czlowieka faceta !!! stad wiele pieknych kobiet ma facetów jakich ma - to czysty przykład na to ze gusta są rozne i ze nie wyglad podnieca kobiety , wyglad mozna nadrobic czyms innym - ty nie masz tego czegos innego ot po prostu !

Gość matacz...
no prosze ! kolejny raz udowodnileś , ze mam racje ! ja sie nie dziwie , ze cie kobiety nie chcą i przykro mi - nie beda chciały

Gość do matacz_ _
"i ze nie wyglad podnieca kobiety" chcesz powiedzieć, ze ci wszyscy którzy od lat zapier dalaja na siłowniach są w błędzie?

Gość 33letnia dziewicaa
nei jestem chodzacym soplem lodu. ja nie rozumiem tego jak ktos moze sie r*chac na lewo i na prawo bez wiekszego uczucia? mi nie bylo dane tego poznac. moje studia trwaly 6 lat, do tego specjalizacja, coraz wiekszy naklad pracy. bywa i tak.. teraz najwazniejszy jest dla mnei ON. kocham GO. chce z nim uprawiac sex, czy to anrpawde cos zlego? narpawde tak INNEGO?

A gdzie ja napisałem o wyglądzie? Hm? To, że ja nie mam "tego czegoś" to ja wiem nie od dziś. Same mówiły, że brak jest tego czegoś. Ciapaci, przystojniaki z dyskotek i ci z grubym portfelem na brak "cosia" nie narzekają. Jak to kurde działa? :D

Gość do autorki_ _
nie, ale pytanie czy chociaż raz musiałaś sobie sama ulżyć przez te 13 lat?

Gość 33letnia dziewicaa
moze to chore, ze tyle lat nie urpawialam seksu. moze nie. trudno... stalo sie. teraz chce to zmienic,jestem wkoncu pewna tego

Gość 33letnia dziewicaa
w koncu*

Gość do autorki_ _
w końcu*

Gość Zuzanna Amelia
Jak jest roznica miedzy "ruchaniem sie" a uprawianiem seksu"?

Gość matacz...
nie nie sa w błdzie pod warunkiem ze maja i w głowie nie pstro , maja po prostu jeden atut wiecej w rece w podrywaniu i teraz wszystko zalezy od tego , co taki ładny wyrysowany facet ma w glowie , jeseli jestesmy rówiesnikami ! to nawet jesli by jego kształty torsu , miesnie rak , nóg, kaloryfer na brzuchu kładły mnie na łopatki , to jesli ja mam wiecej w głowie i potrafie podejsc do kobiety , zrozumiec ją , wysłuchac , to pzregra ze mna w grze o zdobycie kobiety - bo taka wybierze mnie ! tego bez kaloryfera na brzuchu ! wzne ! bym opasły nie był !

Gość no to wszystko jasne
facet z pewnoscia bedzie skakal z radosci pod sufit :D

Gość agatachachaa27
Za stara. Nie jestem amatorem antyków. - a ktos nie jest amatorem starych kawalerow.

Gość no to wszystko jasne
'Taka jak między żarciem a jedzeniem' a między żarciem i wpierdalaniem jaka jest? :P

Gość 33letnia dziewicaa
dam znac jak poszlo. jutro. tymczasem opuszczam dyskusje, zeby czasem sie nei rozmyslic... pozdrawiam wszystkich

Gość do matacz_ _
"to pzregra ze mna w grze o zdobycie kobiety - bo taka wybierze mnie ! tego bez kaloryfera na brzuchu ! wzne ! bym opasły nie był !" a kiedy ostatnio byłeś na dysoktece, tam kogoś wyrywałeś? poza tym wyobraź sobie że masz dziewczynę a zostaniesz pobity przez takiego napakowanego, nie obronisz dziewczyny i co wtedy

To że ja je wysłuchuję i rozumiem lepiej niż ich byli to każda mi mówiła. Widocznie i to jest za mało.

"a ktos nie jest amatorem starych kawalerow" 26 lat mam. Za młody na starego kawalera. Ps. Wracaj do kuchni.

Gość Zuzanna Amelia
Autorko - trzymam kciuki.

Gość auauauaua
darker, ciekawe jaki powod tego, ze nigdy nie miales dziewczyny... skoro jestes taki fajny i taaki madry i mieszkasz z rodzicami w super domu itd itp

Gość do Darker_ _
"26 lat mam. Za młody na starego kawalera." w sumie dopiero najlepszy wiek przez tobą a ty już odpuszczasz

Gość mika1025
Ja uważam, iż osobnik Darker jest bardzo ciekawym człowiekiem i chciałabym go poznać bliżej, choć wiem, że nie mam na to szans. Niemniej, szczęśliwa będzie ta, która dostanie go na męża.

"w sumie dopiero najlepszy wiek przez tobą a ty już odpuszczasz" Bo nie mam szans w konkurencji z innymi. Jestem na samym dnie tego co jest uznawane za atrakcyjne: jestem chronicznie nieśmiały, przy kobietach, nie potrafię z nimi rozmawiać, nudzę je nienawidzę imprez, nie prowadzę życia towarzyskiego, nie mam przyjaciół i mam przemożną chęć aby skończyć ze sobą. Normalnie, delicje.

"a uważam, iż osobnik Darker jest bardzo ciekawym człowiekiem i chciałabym go poznać bliżej, choć wiem, że nie mam na to szans." Tzn. czego oczekujesz ode mnie?

Gość do darker
a dla Ciebie to ważne zeby dziewczyna była dziewicą ? i czy powiesz swojej partnerce ze jesteś prawiczkiem ?

Gość mika1025
czego oczekuje ? niczego, poza bliższym poznaniem, czyli rozmowa.