Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fristajta

Koleżanki mnie żaluja ze nie mam faceta, ale mi z tym naprawde ok!

Polecane posty

Gość fristajta

Wkurza mnie ze nademna kolezanki sie uzalaja, ze mysla ze cierpie bo faceta nie mam. Ale mi z tym naprawde zle nie jest... Denerwuje mnie to ze tak mysla.

Gość triangle3
Naprawdę jest Ci dobrze samej, czy tylko siebie oszukujesz ? Nie brakuje Ci kogoś z kim mogłabyś pogadać, z kim mogłabyś wyskoczyć do znajomych, do kina, na wieczorny spacer ? Nie brakuje Ci kogoś, kto robiłby za poduszkę przed snem ? ;-) Kogoś, kto Cię pocieszy w trudnych chwilach i wesprze swym ramieniem ? :-) Kogoś z kim pojedziesz na wycieczkę i będziesz mogła się podzielić swoim szczęściem i zachwytem ? Ktoś, kto naprawi coś w domu i pomoże przestawić kolejną szafę z ciuchami ? ;-) Ktoś, kto będzie za Tobą szalał i wzdychał na Twój widok ? Ktoś, kto Cię pokocha i zależeć mu będzie na Tobie ? Nie brakuje Ci miłości męsko-damskiej ?

Gość takiego obiadu
Ktoś, kto będzie za Tobą szalał i wzdychał na Twój widok ? Ktoś, kto Cię pokocha i zależeć mu będzie na Tobie ? I to sie kończy :) Nie brakuje Ci miłości męsko-damskiej ? czasami :) Reszta wykonalna z pomoca innych dobrych ludzi :)

Gość triangle3
Smutne to, że nawet między kobietą a mężczyzną trwa wojna ... która skłania do życia w pojedynkę. To nie jest normalne.

Gość krem na noc
dokladnie wszystkjo sie koczy. na poczatku jest pieknie a ptem jest cierpienie. Wszystko powyzsze jest wykonalne bedac singlem

Gość triangle3
Stare się kończy, nowe zaczyna ... jak pory roku ... a cierpienie jest nieodzownym elementem naszej ścieżki życia. Choćbym cierpiał całe swoje życie z powodu miłości, to nigdy w nią nie zwątpię, bo bez niej jesteśmy, jak sztuczne kwiaty ... nikomu niepotrzebne i niczego niepotrzebujące. " Wszystko powyzsze jest wykonalne bedac singlem " Gdy spróbujesz założyć rodzinę, zmienisz zdanie.

Gość sosss
single maja przejebane w zyciu, jstem sam jak paleci zle mi z tym.