Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna pilnie pomoc

wlasnorecznie wykonana ramka do zdjecia z wakacji

Polecane posty

czym mozna ozdobic taka ramke? macie jakis pomysł? j

Gość Ja mam czarny ale nie dam!
farbami, decoupage, mozaika

a jakies zdjecia macie? ja jestem antytalenciem a corka mnie prosila 6letnia bym jej pomogla

to zależy gdzie te wakacje były :) jak nad morzem to muszelki, w górach to jakieś zasuszone kwiatki i kamyczki a jak na wsi to może jakiś obrazek krowy :) tak ozdobić by się kojarzyło z tym gdzie były wakacje

mam jedno zdjecie jak mala siedzi w samolocie a drugie mam jak stoi obok domu do góry nogami

Gość a to ma być do szkoły?
można różnie - widziałam śliczną ramkę, gruby biały karton, na który przyklejony był gęsto ryż i pomalowany farbką w ładne wzory :)

do przedszkola a masz zdjecie tej ramki z ryzem?

Nie mów, że nie masz w domu chociaż jednej widokówki. A najlepszym klejem do takich robótek, jest Magik, jak wyschnie robi się bezbarwny.

Gość a to ma być do szkoły?
niestety nie - ale chyba łatwo sobie wyobrazić? kawałek kartonu z wyciętym w środku otworem na zdjęcie, przyklejony gęsto ryż i pomalowany np. pomalować można w kolorowe pasy na ukos, tęczowe... albo w jednym kolorze w ciapki, albo wężyk wokoło wiadomo, na ryżu wzorek nie może być zbyt precyzyjne ;) ale efekt ciekawy! z tyłu przyklejony cały kartonik (oprócz jednego boku, przez który można wsunąć zdjęcie), a na nim coś w rodzaju podpórki, też z kartonika kartonik - blok techniczny :)

Kwiatki możesz zrobić z kolorowego papieru, a środki zrobić z guzików. Jak chcesz zrobić w klimatach morskich, to posmaruj ramkę klejem, a potem posyp piaskiem, na to muszelki, jakieś szkiełka.

Gość wiktoria741
Ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy. Wolałabym zamówić ramke z https://aluramy.pl/ :) Zanim jednak to zrobię muszę wywołać zdjęcia a jest ich całkiem sporo. W tym roku nie rozstawałam się na wakacjach z aparatem;)