Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość paauluskaaa

Problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość paauluskaaa

Witam , nie wiem czy temat juz byl zalozony kiedys czy nie , ale mam strasznie klopoty z moim chlopakiem . Mam 17 lat , jestem z moim chlopakiem od poltora roku a od roku juz mieszkam w Anglii , on jest w Polsce ... jeszcze przed wyjazdem tutaj , tlumaczylam mu ze odleglosc moze wszystko zmienic i ze jeszcze jest czas zebysmy sie rozstali niz pozniej , bo to naprawde bedzie ciezkie ( i jest ) , ale on twierdzil , ze mimo naszego mlodego wieku damy rade , bo zalezy nam na sobie bo duzo razem przezylismy itd ( znamy sie od 7lat ) , dlatego zostalismy razem . Pierwsze miesiace po moim wyjezdzie byly ok , ale pozniej bylo coraz ciezej , zaczelismy sie klocic , zazdrosc zamienila sie w chorobe , a na dodatek obydwoje jestesmy cholernie uparci . On nie potrafi mnie juz przeprosic , jak cos zrobie nie odpowiedniego , wbrew niemu , zaraz musi sie czyms odegrac , to jest naprawde bolesne . Przykladowo wczoraj wrocil do domu , napisal mi sms i po tym jednym sms juz nie odp , napisal dopiero dzis rano , szukajac jakiejsc glupiej wymowki , dzis poszedl na jakis koncert u nas w miejscowosci , ja wczoraj chcialam mu powiedziec , ze cos ze mna nie tak bylam dzis w szpitalu na badaniach i wgl , napisalam mu o tym a on na to odpowiedzial sms jestem pijany nie zapytal co mi jest , nie zainteresowal sie, ze moge byc chora na cos powaznego , na dodatek jak mu to wypomialam dzwoniac do niego , to zaczal na mnie krzyczec , zloscic sie powiedzial tak bo Ty jestes swieta , jak go cos zapytalam odpowiadal teksatmi typu to samo wyzawal mnie od swietej krowy , on chyba nie jest odpowiedzialny , zbyt zlosliwy i nie wiem jak do niego dotrzec . Wiem , ze go kocham ,a on kocha mnie , ale psychicznie juz sobie nie daje rady , byly sytuacje , ze zeby normalnie spac musialam wziac mnostwo tabletek uspokajacych , to tez mnie przytlumilo i wgl , prosze was doradzcie mi , jak moge do niego dotrzec , jak moge w nim wzbudzic uczucia jakies .... czekam na komentarze i jakies sensowne odpowiedzi , a nie tylko krytyke , z gory dziekuje i pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować