Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1967

Utrzymanek

Polecane posty

Gość student wawa
Studiuje w Warszawie, mam 22 lata i chętnie bym poznał taką miłą panią, która kupowała by mi prezenty i czasem groszem sypnęła. Myślę, że w łóżku jestem dobry, a i chętnie nauczę się czegoś nowego. Z wyglądu może nie jestem adonisem, ale i tak jest nieźle. adas1937@interia.pl

Gość tak to prawda
to musi byc okropne jebac brzydkie i stare baby i nie wiem czy moglbym utrzymac wzwod a te zboczone to juz calkowicie nie do pomyslenia, obrzydliwe! wspolczuje chlopakom.psychike maja napewno porzadnie rozjebana i ciekawe czy oni beda mogli normalnie pokochac rowiesnice i zalozyc rodzine, to napewno siadzie im na mozg

Gość ZERO SZACUNKU
DLA MESKICH DZIWEK!

Gość ej, stare prukwy,
a nie boicie sie ze młody kochanek poderżnie wam gardlo i zwieje z kasa?

Gość taki proceder
moze i tak sie zakonczyc bo nienormalne uklady i zwiazki z reguly przycigaja rozmaitych psycholi, zbokoli i inych dewiantow, motherfuckets!!!

hehe panowie i sami zobaczcie co wy tu wypisujecie .....!!!!:D:D:D i jeśli jest ktoś dla was za stary za brzydki itp... to po co szukacie kobiety starszej (sponsorek)???? zastanówcie się bo w takim układzie nie ma się co zmuszać tylko trzeba normalnie funkcjonować:) czerpać z tego przyjemność;):) a nie zamykać oczy i tylko dla korzyści materialnych:)

Gość sfiksowany
Czytam tak wypowiedzi niektórych i naprawde załamuje rece. Banda płytkich ignorantów gimbusów i tępaków internetowych Fakt faktem mnie się tam zawsze podobały starsze kobiety ode mnie. Więc mnie to nawet bez różnicy. A każdy ma jakieś dewiacje

Mam 32 lata szczupły wysoki brunet ,pełen energii 90 kg wagi 190 cm, dla pań dojrzałych oferuje wiele dyskretnych, gorących chwil , spełnienie Twoich najskrytszych pragnień i fantazji, nawet tych które Cię onieśmielają Całość spotkania upiększam czułym, relaksującym masażem , dopuszczalne tylko to co w pełni akceptujesz i uwielbiasz, Interesuje mnie stały układ,Warszawa i okolice Do zobaczenia Maciek Inseminator7@o2.pl

Gość Słodki dla niej
Ja chce taką utrzymanke mam 33lata 185cm fajne ciało MAŁOPOLSKA GG45652547

Gość Słodki dla niej
Ja chce taką utrzymanke mam 33lata 185cm fajne ciało MAŁOPOLSKA GG45652547

Gość Sexi dla niej.
Ja chce taką utrzymanke :-)

Gość Wrocław!!exlusivemen!!
Witam, Jeżeli jesteś osobą konkretną tak jak ja, i wiesz czego chcesz zapraszam do zabawy.Nie jestem studentem i za 100 czy 200zł, nie kupisz mojego czasu,także zerknij do portfela,czy naprawdę Cię na mnie stać. Najważniejsze,nie myśl,że jestem na Twoje zawołanie.Prowadzę właśną działalność budowlaną,i mam co robić. Możliwość spotkań: pn-sb : od 19-6 rano; sb od 19 - poniedziałek 6 rano. Traktujmy się poważnie i informujmy wcześniej,na tyle, ile to możliwe,jestem w 4 otwartych związkach.Także wolnego czasu mam mało. Nie pisz również,jeżeli sama stwierdzasz,że jesteś mało atrakcyjna,bo się nie dogadamy. Higiena to podtawa i powinno to działać w dwie strony. Dlaczego masz wybrać mnie?? Bo nie jestem gówniarzem,który całymi dniami siedzi i gra w pokemony, a jedyny temat do rozmów to jak się upił z kolegami,nie jestem typem buraka ze wsi z brudnymi pazurami i owłosionymi pachami.Wyślij na email exlusivemen@interia.pl wiadomość (najlepiej ze zdjęciem), a zobaczysz z kim się spotkasz. Reasumując: Chcesz spędzieć zajebiste chwile z 25 latkiem,który w każdym temacie ma coś do powiedzenia,to napisz,mam 195cm wzrostu,105kg wagi,znam prawie wszystkie seksualne sztuczki. Najstarsza kobieta z jaką spałem(nie dla pieniędzy),była 16 lat starsza,myślałem,że czegoś mnie nauczy,a było odwrotnie. Masz pieniądze?? Ja ich potrzebuję, robię to tylko dla nich,jeżeli się zakochasz,to masz problem.... pozdrawiam Dominik exlusivemen@interia.pl

Gość Wrocław!!exlusivemen!!
Witam, Jeżeli jesteś osobą konkretną tak jak ja, i wiesz czego chcesz zapraszam do zabawy.Nie jestem studentem i za 100 czy 200zł, nie kupisz mojego czasu,także zerknij do portfela,czy naprawdę Cię na mnie stać. Najważniejsze,nie myśl,że jestem na Twoje zawołanie.Prowadzę właśną działalność budowlaną,i mam co robić. Możliwość spotkań: pn-sb : od 19-6 rano; sb od 19 - poniedziałek 6 rano. Traktujmy się poważnie i informujmy wcześniej,na tyle, ile to możliwe,jestem w 4 otwartych związkach.Także wolnego czasu mam mało. Nie pisz również,jeżeli sama stwierdzasz,że jesteś mało atrakcyjna,bo się nie dogadamy. Higiena to podtawa i powinno to działać w dwie strony. Dlaczego masz wybrać mnie?? Bo nie jestem gówniarzem,który całymi dniami siedzi i gra w pokemony, a jedyny temat do rozmów to jak się upił z kolegami,nie jestem typem buraka ze wsi z brudnymi pazurami i owłosionymi pachami.Wyślij na email exlusivemen@interia.pl wiadomość (najlepiej ze zdjęciem), a zobaczysz z kim się spotkasz. Reasumując: Chcesz spędzieć zajebiste chwile z 25 latkiem,który w każdym temacie ma coś do powiedzenia,to napisz,mam 195cm wzrostu,105kg wagi,znam prawie wszystkie seksualne sztuczki. Najstarsza kobieta z jaką spałem(nie dla pieniędzy),była 16 lat starsza,myślałem,że czegoś mnie nauczy,a było odwrotnie. Masz pieniądze?? Ja ich potrzebuję, robię to tylko dla nich,jeżeli się zakochasz,to masz problem.... pozdrawiam Dominik exlusivemen@interia.pl

Gość ustatkowany
witam panie Ja 35 latek z podlaskiego poszukuje pracy moge byc kierowca facetem do towarzystwa asystentem badz tez facetem do lozka Mily przestojny dyspozycyjny i zmotoryzowany sajean@wp.pl

Gość On_wawa_25
Witam. Panie. Mam 24 lata, 184cm, i 96kg - dobrze zbudowany. MMam krótkie ciemne włosy i niebieskie oczy. Chętnie spotkam się z atrakcyjną kobietą, nie koniecznie za gotówkę, ale u niej. Byle by była w miarę atrakcyjna bez względu na wiek. Kontakt do mnie to lizak2444@wp.pl. Proszę o wysłanie swojego zdjęcia, lub kontaktu skype. Po wymienieniu się informacjami bardzo chętnie się spotkam na terenie warszawy lub okolic. Pozdrawiam

Gość Tomeczek001
Witam Serdecznie wszystkie Panie! Jeśli czujesz się samotnie i chcesz spędzić miło niezobowiązująco i spontanicznie czas z młodym, inteligentnym, zabawnym a także przystojnym ciemnookim brunetem, zapraszam do rozmowy, napewno wspolnie się dogadamy gdyż często jestem uległy i idę na kompromis! Jeśli chodzi o seks, uwielbiam kobiece ciało, lubie sprawiać im przyjemność pod kazdym względem. Lubię takze kochac sie w roznych pozycjach, dlatego monotonni ze mna nie doznasz. Pozdrawiam Gorąco i czekam na odzew! Tomasz

Gość damian__155
Witam. Ja ogłaszam się na jednym z portali i zaczynam powątpiewać w to że kobiety które tam zamieszczają ogłoszenia są realne. Koresponduje z 3 kobietami, i zawsze gdy ma dojść do spotkania, albo nie odpisują albo coś im wypada.

Gość sajean
Damian a mozesz podac na jakich stronach znalazles te panie:) sajean@wp.pl

Gość Se ktos tam
wlasnie duzo czytalem, o tym sledze tam to 3 miesiace prawie i widze ze zdjecia sa dodawane, ze sie zmieniaja opisy dochodza nowe profile. Moj znajomy jest zywym dowodem na to, ze mozna bo widzialem stan jego licznika po jednym spotkaniu. Wiec fejkiem to nie jest poszukaj jakis konkretnych babeczek. I tyle ;)

Gość Se ktos tam
Albo Damianie, za wysoko mierzysz, w tym kierunku i uderzasz. Nie do tych co trzeba :)

Gość damianek721994
Damian 18 lat z kutna woj łódzkie. Szukam sponsorki która do mnie przyjedzie. pelna dyskrecja. na spotkaniu jestem gotowy na wszystko. wiek kobiety i wygląd bez znaczenia.. pisz 783299182 plus lub gg 43212900

Gość damianek721994
Damian 18 lat z kutna woj łódzkie. Szukam sponsorki która do mnie przyjedzie. pelna dyskrecja. na spotkaniu jestem gotowy na wszystko. wiek kobiety i wygląd bez znaczenia.. pisz 783299182 plus lub gg 43212900

Gość damian__155
na sobotę mam umówione spotkanie więc zobaczymy jak to będzie :)

Gość sajean
Damian Ja sadzilem ze to lipa z tą strona ze tylko naciagaja na kase mowisz ze mozna smialo tam logowac sie ozdrawiam w nowym roku

Gość damian__155
powiem ci po sobocie jeśli dojdzie do spotkania to wtedy powiem że warto

Gość sajean
A w jaki sposob oplaciles rejestracje sms czy przelewem jaki koszt?

Gość sajean
Wlasnie i tak mysle nawet nie chce sie rejestrowac chyba szkoda kasy a macie jakies inne stronki:)

Gość krzych289
sadze ze takich naprawde stron nie ma wszystko polega na kasie i naciagac na nia a wszystko z automatu idzie

Gość sajean
Dzieki krzychu

Gość ilan48
ja chętnie umilę czas jakiejś milej kobiecie nie mam specjalnych wymagań\no i oczywiście nie che za to ani złotówki