Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bianca donna

Pomóżcie żałosnej 21latce w metamorfozie!

Polecane posty

Gość bianca donna

Kafeteriusze może parę słów o mnie:) Nazywam się Eva, mam 21 lat i jak w tytule jestem żałosna. Przez 21 lat mojego życia nigdy nie miałam chłopaka! Przyjrzałam się sobie w lustrze i rzeczywiście - mój wygląd pozostawia wiele do życzenia. Może pomożecie mi w kompleksowej metamorfozie??:) Chcę w końcu zacząć się podobać:) Bardzo proszę o rady dotyczące zmiany uczesania, układania włosów, doboru makijażu, sprawdzonych kosmetyków do pielęgnacji i makijażu wszystkich części ciała, domowych sposobów na piękny wygląd, ćwiczeń zapewniających ładną sylwetkę, nowinek aptecznych w stylu np. olejek rycynowy na rzęsy, profesjonalnych zabiegów u fryzjera i kosmetyczki, produktów żywnościowych pomagających urodzie i co tylko Wam przyjdzie do głowy:) Na pewno jest tu wiele fryzjerek, kosmetyczek, farmaceutek itd. które mają sporą wiedzę na temat tego jak mi pomóc stać się i poczuć piękną kobietą Może kilka słow o tym jak wyglądam:) 167cm wzrostu, waga 59 kg, pociągła twarz, wysokie czoło, spory biust, wystający brzuch, płaska pupa (to mój kompleks:(). Niestety cellulit:( Jasna karnacja Włosy za łopatki, kolor naturalny jasny brąz, włosy oklapnięte, bez objętości, przetłuszczające się. Oczy piwne, małe. Cera mieszana, skłonna do trądziku. Od razu chciałam powiedzieć osobom które już mają na końcu języka chęć powiedzenia mi o wujku google - szukam sprawdzonych rad od osób, które wiedzą co mówia:) I za takie rady serdecznie dziękuję:)

Gość mam paszport polsatu
6 weidera + dobry fryzjer.

Gość dgdfn
bez zdjecia nie ma sie nic powiedziec. gwarancja sukcesu jest: aerobik/fitness/silownia- ogolnie ciwczenia zdrowe odzywianie im mniej tym lepiej- w przypadku kosmetykow/ich skladow i odsylam na wizaz.pl bo tam masz skarbnice wiedze o tym, tu za wiele sie nie dowiesz.

Gość a ja ci powiem tyle
wyglad wygladem ale musisz byc jakims odludkiem skoro mimo duzego biustu nie mialas chlopaka

Gość lalalalaa
dokladnie, jak my mamy ci poradzic, skoro nie wiemy jak wygladasz. no bo nie wiemy, to co napisalas to nic, pisac kazdy moze :/

Gość bianca donna
Nie chcę wrzucać swoich zdjęć na kafeterię, bo od razu ludzie zaczęliby po mnie jeździć:/ Może zadawajcie mi jakieś pytania odnośnie wyglądu? Postaram się odpowiedzieć ze szczegółami:)

Gość joł matafaka
na plaska pupe polecam cwiczenie... ukleknij tak jak w pozycji na pieska tzn na kolanach rece na podlodze i unos noge to jedna to druga ponad posladki :) wpisz w google najlepiej "cwiczenia na posladki" :) poproboj z makijazem... najlepiej w domu.. i sama zobaczysz jak ci najlepiej :) wlosy... idz do fryzjera... i zapytaj fryzjerki o jakas fajna prosta to ulozenia fryzure, zrob jakies pasemka albo cos :) przy twoich wlosach polecam balejaz i jakies mocno wycieniowane :) jak sie bede skrecac uzyj prostownicy do wlosow :) zeby byly nieoklapniete susz je po umyciu glowa w dol :) spodnie kupuj jasne to troche pomoze przy plaskiej pupie, kupuj jakies bluzeczki z dekoltem, najlepiej w 1 kolorze przy odstajacym brzuszku :) jasna karnacja.... hmm idz ze 3 razy na solarium :) do piwnych oczow ladnie wygladaja niebieskie lub rozowe cienie, podkresla fajnie kolor teczowki :) maluj je tez czarna kredka zeby je powiekszyc wyjezdzaj poza oko jak na kleopatre hehe krem matujacy, jakis lekki podklad :)

Gość joł matafaka
hej moze podasz e mail albo cos? wyslesz mi zdjecie i poradze cos wiecej :) jestem dziewczyna, nie ma co sie wstydzic :)

Gość bianca donna
joł matafaka dziękuję bardzo za tyyyyyle rad:) I wszystkim innych którzy mi coś doradzili:) 🌻

Gość joł matafaka
co do solarium, proponuje isc 1 raz- ok 7 minut 2 raz- 10, 3 raz- 10 no i moze 4 na 15 min ;)

Gość joł matafaka
co do makijazu na powiekszenie oka to maluj wewnetrzna czesc powieki jasniejszym a zewnetrzna ciemniejszym kolorem to je troche powiekszy i oddali od siebie :) mozesz tez pomalowac skore pod lukiem brwiowym jakims jasniutkim np bialym polyskujacym cieniem :) dolna powieke maluj tym ciemniejszym cieniem. jezeli robisz kreski kredka na dole nie rob ich zbyt cienkich delikatnych bo to moze pomniejszyc oko. wyjedz kreskami poza oko troche :) fajny efekt daja tez mocno wytuszowane rzesy :) wiec zainwestuj w fajny tusz :) jezeli nie mialas idz do kosmetyczki na regualcje brwi :)