Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaAnia

BIAŁYSTOK młode mamy i ciężarne - poznajmy się

Polecane posty

hejhej Ania ty z W szukasz auta,a my swoje sprzedać chcemy :) widze,że spacerek się udał.to super :) u nas ok,mała śmiga jak perszing,nabija sobie guzy,ale uparta jest i próbuje cały czas ...

My bylismy na wsi. Zapomnoalam was pinformowac. AJM SORY :P Potem napisze co i jak. Poczytalam was. Szczerze myslalam, ze sierpniowa sie rozpakowala. Fajnie ze spacerujecie, na ten tydz ja juz sie pisze!!!!

Iza dzięki za spacer, piszę dopiero teraz bo jakoś wcześniej mała grymasiła i nie mogła spać (coś wyjątkowego ale zdarza się i u niej) więc sobie trochę popłakała a jak przestała to ja już nie miałam na nic ochoty. Oczywiście na następny raz też się piszemy :)

kobietki dzis juz w koncu na 90% bede miala auto wiec koniecznie chce sie z Wami spotkac jak najszybciej :) proponuje srode ok 14:30-15 a kto pozniej to dolaczy do nas :) piszecie sie? wiem, ze jak bedzie padac to nici ze spaceru ale moze pogoda bedzie laskawa :)

Witam Ja sie pisze na spacer jak najbardziej ale pewnie standardowo dojde po 15 no chyba ze moje dziecię wstanie wczesniej

ja sie pisze napewnoooo dziewczyny musimy sie spotkac :) jak wasze malenstwa ???

Hej Rajka jak Maksio? Zuza szaleje a dowodem na to jest jeden guz za drugim na czole bo moje dziecko nie moze chodzic pomalu tylko biegiem ale zeby sie zatrzymac już np przed krzesłem to nie :). Z jedzeniem dalej masakra chyba musze sie juz przyzwyczaić ze mam dziecko niejadka

Heja dziewczęta, my już po urlopie i znowu nie udało mi się z Wami spotkać ;/ Może we wrześniu...

**dziewczyna z nadzieją uśmiechaj sie a nie smutaj, wiesz jak masz może jak to idz z małym na basen 2-3 wizyty i bedziedużoi sprawniejszy *****aniluap heheeh u nas tak samo jak u Ciebie mały taki rozrabiaka że szoka zaczyna juz pierwsze kroki stawiac sam (gdy sie zapomni całkiem nieźle mu towychodzi) *****lapia musisz przyjechać wiesz jakie my fajne jesteśmy hihihi :P a do tego skromne :P ********mamaania kpuj ty ten samochód dzisiaj i na spacerek pujdziemy :) ****sierpniowa właśnie co z tobą??????????dziewczyny moze ona JUŻ!!!!!!!!!!odezwij sie ****atseni i iza_iza teraz space z nami obowiazkowy PROPOZYCJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPACEREK JUTRO KOŁO GODZINY 14 WIEC JAK??????????

aniluap słuchaj może jak jutro nie bedzie dziewczynom pasowało i bedą wolały w środe to może my sie umówimy u nas w parku żeby maluchy pobawiły sie????

Hello!!! Dziewczyna z nadzieja. A wiec tak sadzaj malego czesto, ale nie obkladaj poduchami, poduszki troszke z tylu, zeby w razie upadku niewalna sie. A jak go w wozku wozisz?? Moze ustaw pozycje siedzaca. U nas Patrycha zapomniala jak sie siada. JAk zaczela podnosic swoj kuferek i dreptac w lozeczku to zapomniala o siadaniu. Hehe. Ale ciagle z nia cwicze. I czasem wyjdzie czasem nie. U nas OK. Patrycha OK, ja OK, wogole super extra hehe. No ja sie pisze na spaceros, ale chiba pogoda ma byc kijowa.

jak mi nic nie wypadnie to też dołączymy z przyjemnością w środę około 14, póki co nie mam planów, ale wiadomo jak to jest czasami wskoczy cos w ostatniej chwili

Rajka jutro jest sroda :) ja nie widze problemu tylko wiesz my po 15 dzisiaj tez wychodzimy po 15 albo po 17:30 - dwa razy

czemu juz o 14???? kurcze ja znowu bede spozniona i bede was lapała na telefon

dziewczyna nie smutaj sie :) widzisz, ze my tez ogolnie malo piszemy (za co dziewczynom kuksance sie naleza! ;) odzywaj sie do nas czesciej :) a moze dolaczysz na spacerze? jesli chodzi o jutrzejszy spacer to w sumie moze byc pozniej bo ja dzis erwalam sie 1,5 godz z pracy by zalatwic wsio z autem wiec jutro dluzej zostane- takze 14:30-45 bede dopiero w parku aniluap - toć to zaden problem nam na Ciebie poczekac- a mi razniej z kims niz samej do Twego przyjscia :D Ilutka tak jak Zuzia i Maksio non stop gdzies wlezie, w cos sie walnie- nie patry tylko raczkuje lub z lozka spada, glowa o futryna zahacza bo zapomni, ze trzeba najpierw glowke odwrocic zanim sie ją do przodu wystawi :D kto ma numer do sierpniowki? to ja jutro bede na spacerze na pewno (chyba, ze auto mi odmowi posluszenstwa :D

U sierpniowej może ta kąpiel relaksacyjna podziałała pobudzająco i sny może jakieś prorocze :) rajka - hehe, że Wy fajne to oczywista sprawa, a że skromne to już niezaprzeczalnie :D dziewczyna z nadzieją - mój Piotrek też sam nie chce siedzieć. Giba się na boki i chwila i leży i jęczy, bo się uderzy. Sadzam go czasem między swoimi nogami to siedzi, a jak leci to się od mojego uda odbije i podnosi do pionu, ale żeby samemu usiąść to nie ma mowy. Raczkować nie raczkuje, tylko pełza odbijając się jedną nogą. Robi to w powalającym tempie, przemierza pokój w kilka sekund, ale do raczkowania to daleeeeeko. Wychodzę z założenia, że wszystko w swoim czasie. Nie przejmuj się tym brakiem siadania, może po prostu nasze dzieci to leniuchy :)

oki wiec kto sie pisze jutro na spaceros???? planty budka z lodami na przeciwko uniwerku godzina 14.45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej ja jutro odpadam bo idziemy na szczepienie. Może innym razem, ale wam życzę miłego spaceru :)

chyba pogoda dziś do niczego, mały płacze mi od rana - nie wiem chyba znowu zębale, ani spanie anie jedzenie - tylko ręce - więc ja dzisiaj odpadam - strasznie żałuję:((((

a moje auto nie odpalilo, troche techniki i czlowiek sie gubi. mnie nie bedzie dzis :(

mam nadzieje ze nastepnym razem wypali i mamy ani auto odpali nowa nie bedzie miała lenia i szczepienia i wszytko inne nas ominie :*

Cześć kobietki!!!:) No jeszcze jestem w dwupaku, ale już jutro będę miała malucha przy sobie:) Byłam na usg i mały się nie odwrócił (leniuch jeden!) i jutro będę miała cc.. Już się oswoiłam z tą myślą i najbardziej się cieszę z tego, że już maluch w weekend będzie ze mną w domciu:) No chyba ze coś pójdzie nie tak, ale póki co jestem dobrej myśli. Mój M już zaplanował wolne od pracy i będzie ze mną tydzień lub dwa, żeby pomóc w opiece nad małym. Wybraliśmy też już imię - będzie Szymon:) Tak jakoś spojrzałam na brzusio i pomyślałam, że tam mały Szumuś siedzi i tak mi się spodobało, że chyba na 99% tak zostanie:) Przepraszam, że milczałam parę ostatnich dni, ale mieszkanko sprzątałam, ostatnie porządki i zmiany. Wczoraj M skręcił łóżeczko i ostatnie pranie kocyków dla małego zrobiłam. Małe przemeblowanie żeby wstawić łóżeczko do sypialni i już można powiedzieć że mieszkanko wyszykowane na nowego członka rodziny;) ;) Dziś jeszcze gotowanie zapasu obiadków dla M i już jutro wielki dzień!!! Trzymajcie za mnie kciuki i jak wrócę ze szpitala i znajdę chwilkę to na pewno się odezwę:) Buziaki i miłych spacerków i lepszej pogody niż dziś!

Sierpniowa - czekamy z niecierpliwością na wieści ;] jeśli chodzi o imię, to u nas Szymon był jedną z możliwości, bardzo mi się to imię podoba, no ale został Piotrek :) powodzenia!!!

Gość bielszczanka 88
sierpniówka jesteś juz po cc ,i chciałam ci napisać żebyś się nie bała cc. ja sn rodziłam , a ten nastrój co miałam ostatnio na forum to dlatego że o mal nie zeszłam z tego świata przez rodzenie sn. już jest ok , ale czekam na wyniki hp. pewnie można juz gratulować tobie szymonka ,więc gratuluję :-)