Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieewietnastka

wasze doświadczenia z Urzędem Pracy

Polecane posty

Gość dzieewietnastka
co za kraj.. co za kraj...

Gość dzieewietnastka
nie rozumiem to po co te szkolenia robia skoro osoba na nie nie maja.. przeciez nie trudno sie domyslec ze osoby z tymi kwalifikacjami zazwyczaj maja prace... kuźwa co za kraj

Gość bajlabajla
Jakies 3 lata temu dostałam z UP ciekawą ofertę. Zaproponowali mi, żebym została 'Panią Stop' i przeprowadzała dzieci przez jezdnię (!) Co ja sie nabiegałam po lekarzach, żeby jakis papier załatwic na nogi czy cos... Paranoja

Gość Pani srtop
no zajebista posada.. ludzie gdzie wy pracy szukacie? :/

Gość ej dziewietnastka
UP nie sluzy do znajdowania pracy bezrobotnym tylko by urzednicy mieli prace. Szkolenia sa po to by rodzina i znajomi krolika mieli prace. Jedyne co daja to darmowe ubezpieczenie. Wiec rejstruj sie i szukaj pracy sama.

Gość tylko siąść i się
załamać...... pracy ni ma, sznas na prace tez ni ma,...

Gość ej tylko siasc
Pracy jest od groma. Nie pojmuje skad to bezrobocie? Od 17 lat pracuje, zaczynalem w LO. Teraz pracuje jako zbrojarz na budowie (dobry etat i pieniadze, wlasciwie jestem na chorobowym), dorabiam jako analityk statystyczny (dobre pieniadze).

Gość zaxciekawiłes mnie
"od groma" zalezy gdzie .. myslisz ze jak sie nie ma doswiadczenia to tak latwo?

Gość bzykkk34
od groma to może jest dla fizycznych. ale dla biurowych, etc nie bardzo.. jak nie masz doswiadczenia to cie nie przyjmą

Gość ej bzyk
Myslisz, ze tylko fizyczne lub biurowe sa? Biurowych nie znosze, tylko 2 m-c w takiej pracy wytrzymalem. Dla mnie to nuda, marazm i dwor bizantyjski. Analitykiem jestem bo statystyka to moje hobby i na zlecenia pracuje. Etat tam w kazdej chwili mam lecz wole na budowie, tam mam duzo lepszy socjal i lubie budowac. No chyba mam szczescie, robie to co lubie. Wiele roznych prac mialem nawet w szkole uczylem, no krotko. Z dzieciakami praca fajna byla ale nauczyciele mierzili mnie. Praca mi nie podobala sie to zmienialem, az znalazlem takie co sprawiaja mi przyjemnosc. Teraz studjuje zaocznie drugi kierunek- budownictwo. W 'husarii' tez bylem no w zasadniczej ale na ochotnika! Spelnilem marzenie z dziecinstwa i byly to wspaniale 'wakacje'. Jak Tosiek, moj kumpel z pracy mowi: -Nie lam sie. Ruszaj pieta i sie smiej jutro wstaniesz bedzie lzej!