Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duża kuleczka

Dieta proteinowa :-) Zapraszam. To naprawdę działa!

Polecane posty

czy wiecie gdzie dostać serek homo 0% ? wiem że jest firmy "maćkowy" i "ostrowia" ale nie moge nigdzie znaleźć

dziewczyny, skocze do empiku, tam człowiek zawsze coś wybierze, a szalik i czapa, też by się mojemu Ukochanemu przydały :-) dzięki dziewczyny. papatki

aguarelka, ja używam homo z lidla, tylko, że on nie ma 0% tłuszczu...a i tak chudnę, tylko, że ja używam niewiele tego serka, jedynie łyżkę do placków. pa

Hej Kobietki:) Jak po dniu chłopaka?:) I jak Wam idzie dieta? Ja dzisiaj zaczynam 1 dzień. Nawet nie spodziewałam się , ze serki wiejskie są takie dobre:) A mam pytanie. Jecie śledzie na tej diecie?

hej Kobitki:-) u mnie zaskakująco :-) 95 kg rano :-) Original flower, jadam śledzie, nawet te w oleju, a waga i tak spada. Oczywiście staram się tej zalewy nie jeść. Na śniadanko zjadłam kawałek piersi gotowanej, małego korniszonka i troszkę musztardki, do smaku. Jeszcze 2 samych proteinek i warzywka. Dziś 13 dzień diety:-) Wiecie co jest najgorsze, gotowanie dla faceta. Wczoraj robiłam taką pyszną suróweczkę (pekinka, marchew, cebulka) i mogłam tylko powąchać. Dzień Chłopaka bardzo udany, byłam w Empiku i znalazłam fajną książkę o tematyce, która mój facet lubi, do tego merci, i zamknięcie do roweru, czyli jak określił mój facet, coś dla ciała, dla umysłu, i dla ducha:-) Pozdrawiam

hej aquarelka. co u Ciebie, jak dietkowanie. szkoda, że nie można jeść śledzi w oleju....no tak Dukan pisał o rybach w sosie własnym...dobrze, że mi waga i tak spadła. zjadałam 2 takie śledzie:-( także małe sprostowanie, śledziki w oleju odpadają.

Duża kuleczka O to świetnie , że dzień chłopaka udany:) Ja wczoraj dałam plamę na całej lini. Nie dość , że wkońcu nic nie kupiłam bo nie było rozmiaru mojego Miśka to jeszcze usnełam zanim skończył pracę więc nie widzieliśmy się:( Nie wiem jeszcze jakie są te sledzie bo kupiłam gotowe robione przez PSS Społem no i coca-cole zero mam bo słodkie chodzi z mna strasznie a to zawsze posmak jakiś jest:)

a ja obchodzę dzień chłopaka 4 kwietnia :) i tak od wielu lat. 3 dzień na diecie i 2 kg mniej.. :) nie jest źle. dla sprawdzenia rzeczywistej wagi dziś kupię nową baterię do mojej wagi :) bo coś niedowierzam że 2 kg zjechałam.. :)) na śniadanie był kefir 0% tł. + filet rybki z gotowanymi jajeczkami, szczypiorkiem i natką pietruszki.. i dużo dużo wogdy do picia:)

wczoraj zrobiłam babeczki dukana i o dziwo nawet mojej córci smakowały :) słuchajcie czy mleko w proszku odtłuszczone i kakao odtłuszczone to w sklepach ze zdrową żywnością? czy w zwykłym tesco? bo zbytnio nie szukałam a chodzą za mną różne serniki i nutelka :) a bez tych składników się nie obejdzie..

aquarelka, ja też pomyślałam o odtłuszczonym kakao (to tak na wszelki wypadek), sprawdzę w tesco, lub w eklerku. Dam znać czy coś było. A gdzie kupiłyście słodzik? Szykuje mi się impreza rodzinna, a najczęściej przerywałam dietę właśnie przez takie imprezy...także wolę już przygotować sobie coś słodkiego i dukanowskiego, niż skusić się na niedozwolony produkt. Dziewczyny, wyjeżdżam na weekend, także nie wiem czy będę miała możliwość skorzystania z netu. Odezwę się we wtorek. Miłego dzionka i do poklikania:-) Pa Dziewuszki

słodzik sweet top mam i w proszku i w tabsach tak do herbaty w pracy. kupiłam w carrefour ale w tesco też widziałam. czytałam też o gumach do żucia że oprócz "bez cukru" muszą być z aspartamem a moje orbitki i winterfresh są słodzone sorbitolem :( dr. Dukan nie pozwala takich żuć...

DZIEWCZYNY DUKANKI.................życze wam powodzenia w swoich zamiarach..............dacie rady.......bo kazdy kilogram mniej mobilizuje.........ja osiągnęłam swój cel szybko..............ale jak w mojej stopce pisze.....MUSIAŁAM JA PRZERWAĆ..........ale juz po wszystkim wróce do was..........bo to dieta która potrafi przywrócic nam dziewczynom wiarę............w nasz cel...................

babeczki dukana: 3 jajka 4 łyżki otrąb pszennych 4 łyżek otrąb owsianych 250 dag beztłuszczowego twarożku 1 i 1/2 łyżki słodziku jakiś aromat (ja dałam arakowy ale lepszy pewnie będzie śmietankowy) Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywną pianę. Pozostałe składniki zmiksować, delikatnie połączyć z ubitymi białkami. Przełożyć do foremek (ja wcześniej wyłożyłam foremki papierem do pieczenia, żeby ładnie odchodziły po upieczeniu). Nagrzać piekarnik. Piec ok. 20-30 min. w temperaturze 180 stopni.

a i aquarelka, sądzę, że Twoja waga pokazuje dobrze. to pewnie ta woda, która z nas schodzi (osuszanie tkanek, fajnie nazwane przez Dukana). W fazie ataku zeszło mi z 3 kilo przez 5 dni, waga troszkę się zatrzymała w fazie warzywka+proteiny, ale znów spada. papatki

dziewczynki a jak się ma sprawa piersi? bo one też oczywiście schudną.. ale chodzi mi o ich wygląd potem. Dukan napisał że skóra nie wiotczeje ale piersi to taka delikatna część ciała.. nie mam 19 lat żeby mi się ładnie wszystko wklęsło :) kurde tego się tylko obawiam.

nie znikne........PÓKI CO...........HIHIHI..........ta dieta to naprawde...rewelka................... a robiłyście juz placuszki z tuńczyka.....????????ale sa dobre.........

aquarelka, nigdy nie miałam tak idealnie jędrnych jak teraz, fantastycznie napięta skóra:-) smaruję je kremami i oliwką, także jest ok. Mam tylko nadzieję, że się nam rozstępiska paskudne nie pojawią...tzn. nowe ;-) pa pa oki. zmykam już

Gość paróweczka
aquarelka- niestety biust opada.....oczywiście jak masz do stracenia wiele kg, np 20 lub więcej:( .. nie wiem czy można na to coś poradzić, może jakieś ćwiczenia, ja już się zaakceptowałam taką a wiem że będzie gorzej bo wciąż chudnę, no cóż, wolę to niż nadwagę, uszy do góry!

no to mnie pocieszyłaś :) spokojnie moge oddać się kolejnym dniom dietki :) placuszki rzeczywiście pycha. nie wiedziałam że tuńczyk podany inaczej może tak dobrze smakowac ;)

ja mam do zjechania z 10-15 kg zobaczymy jak to będzie wyglądac.. paróweczka.. kurde a więc opadają :( smaruję się codziennie oliwką naprzemian z kremem ujędrniającym. już nie mam w nich zbytnio tłuszczyku a co dopiero jak jeszcze schudną? chyba se operację wtedy trzasnę :)

Gość miami warsaw newark
miami warsaw newark

Gość Madusia33
Witam serdecznie ja jestem 5 dzień na diecie proteinowej ponad 3 kilo mniej. dodatkowo codziennie rano ćwiczę i raz w tygodniu chodzę na zajęcia taneczne. z miłą chęcią do Was dołączę:) Tu jest link do stronki o diecie proteinowej. http://www.dietaproteinowa.eu/protal1.html.

Gość Madusia33
Kurcze link nie działa nie wiem czemu.