Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbalistka20

Mam 20 i więcej lub mniej lat, Chciałabym mieć dziecko . Zapraszam

Polecane posty

Gość herbalistka20
powiem wam nowine, spóźnia mi sie okres, ale mam wszystkie objawy przed okresem, bolą mnie piersi, itd.. wiec pewnie @ pojawi sie niebawem:p nie nakręcam sie bo nie mam ochoty się rozczarować...:)

Gość greenbox
''Mam 20 i więcej lub mniej lat, Chciałabym mieć dziecko . Zapraszam'' i co, my mamy ci k.. zrobic to dziecko??

Gość antyglupocie
ktos juz tu trafnie napisal rosnie pokolenie polglupkow , rzygac sie na was chce malolaty bo walicie farmazony ze mala glowa.a ty dziewczynko studenko prawa :) polskiego sie najpierw naucz bo to co prezentujesz soba to czysta zenada:)

Gość herbalistka20
Nie komplementuj mi tak :) bo mnie zawstydzasz:))

Gość ja pierniczę
Przebrnęłam wszystkie te strony z waszymi wypowiedziami. I się zastanawiam: czy może mieć znaczenie fakt, że dziewczyna, która studiuje PRAWO a popełnia tyle błędów ortograficznych, że aż daje po oczach ("guwniar", "a zkąd?" - aż mnie zatrzęsło, "wogule" - łał, dwa za jednym zamachem, innych nie chce mi się pisać) chce mieć dziecko i uważa każdą opinię na nie - nawet tych kobiet w jej wieku, które już urodziły i odradzają - za zazdrośnice i Bóg wie co, świadczy o jej dojrzałości czy dziecięcym i głupiutkium wyobrażeniu dzieciątka-niemowlęcia w aureli, które śpi całą noc, w dzień też, a rola matki ogranicza się do kochania i całowania... Wg mnie autorka nie jest dojrzała, a każdy post to potwierdza. Aczkolwiek może być dobrą matką, nie przeczę i życzę wam naprawdę tego co najlepsze, uważam tylko, że akurat w przypadku autorki - jest to niedojrzałość i naiwność... niestety. Już CI jedna dziewczyna studiująca prawo pisała, autorko, że III rok jest trudny, najtrudniejszy i prawdopodobnie nie dasz rady, ale twoja wizja Matki Polki z dzieciątkiem na ręku jest tak silna, że odjęła ci po prostu rozum. Aha. Nie zazdroszczę ci niczego. Mam to co ty i jestem szczęsliwa. Po prostu boli mnie głupota innych. I tyle :)

Gość michalina07052010
Original flower zgadzam się z Tobą w 100% , dokładnie tak jak napisała przedmówczyni, czego mamy Wam zazdrościć???????????? Głupoty, naiwności??????????????? Każde odmienne zdanie od waszego albo radę dziewczyn, które coś przezyły odbieracie jako atak to świadczy o Waszej niedojrzałości. Jak małe dzieci, którym nie mozna nic powiedzieć bo się obrażą i sobie pójdą a nie dojrzałe kobiety, które wysłuchają i może z tego cos dla siebie dobrego wyniosą. Wy jesteście na to za głupie. Teraz fajnie jest pogadać ze swoim chłopakiem jak to będzie fajnie, jak bedzie "dzizdzia" słodko i miło jak to czeka na dwie kreski ale dwie kreski to jeszcze nie obowiązek, jeszcze nie musi wstawać w nocy, rezygnować z wielu rzeczy, poza tym koszt utzrymania dziecka... Ah, Wy wszytskie już zapewne mieszkacie we wałsnych mieszkaniach, dorobiłyście się i w ogóle jest high life. Dla mnie jak Was czytam i obserwuje w swoim dalekim środowisku dwie pary 20latków, którzy chcieli sobie zrobić dziecko bo to takie fajne i ich, to ta bajka nie zawsze ma happy end. Już nie jeden związek 5letni ze sprawdzonym facetem rozpadał się pod wpływem tak dużej odpowiedzialności jaką jest rodzicielstwo. I nie myślecie, że 25 letni facet to już dojrzały do ojcostwa facet ale wy zapewne macie tych gotowych na wszystko ... Mam wrażenie, ze macie tak nudne zycia ze do urozmaicenia go potzreba Wam dziecka... Klementyna a Ty po co wchodzisz na to forum skoro nie chcesz mieć jeszcze dziecka???

he he:) zazdrość, zazdrość... w końcu po coś wchodzą te "życzliwe radzące" na ten topik.. Ale co tam, przynajmniej jest coraz bardziej popularny:) herbalistka20- oo, no to kto wie.. a ile się spóźnia? :)

Takie dojrzałe, doświadczone i wszechwiedzące a nie zauważyły malutkiego faktu.. Że nikt tu się jeszcze nie stara o dziecko (oprócz naszej kochanej Karoli, która być może)... herbalistka20- nie stara się, ale jeśli się przytrafi będzie szczęśliwa Karola- być może będą starania Ja- chciałabym dzidzię za kilka lat (może 2 , może 3 ,a może rok ?) - dlatego też uważam, że "kwalifikuję się".Chciałabym dopiąć najpierw kilka spraw, tak jak herbalistka20. To tak gwoli wyjaśnienia.

Gość michalina07052010
Pewnie są to studentki zaoczne, nie pracują i żeby ich cudowni mężczyźni nic nie mówli wpadły na "świetny" pomysł " : zróbmy sobie dziecko :)

michalina07052010 Twoja teoria jest bardzo prawdopododna:) Ale szkoda sobie jezyk strzępic bo one wszystkie rozumy zjadły. Niech płodzą te dzieci to będzie miał kto na nasze emezytury pracować. Ale najpierw pieniądze po nasze wyciągna na becikowe i zasiłek rodzinny.

Gość michalina07052010
Samsung, myślę, że do nich to kiedyś dotrze ale z "lekkim" opóźnieniem. Może wrato byłoby założyć topic: Młode 20letnie mamy i jak po porodzie?? :):);):D

Gość michalina07052010
Aha, jeszcze odnośnie bólu zęba, przypomniała mi się bardzo trafną mysl ,chyba B.Prusa " Tylko chamów bolą zęby bo kulturalni ludzie chodzą do dentysty" :D

Dziewczyny, w imieniu wszystkich tych kobiet, które pragną dziecka bardzo dziękujemy za Wasze spostrzeżenia i uwagi. Na pewno Wasze rady nam się przydadzą i pomogą w podjęciu decyzji o poczęciu dziecka. Dziękujemy za wszelkie uwagi.

Ja rozumiem , że wszystko jest dla ludzi ale nie rozumiem jak mozna rzucać sobie kłody pod nogi w tak młodym wieku. Dziecko to spełnienie marzeń większości kobiet ale by to dziecko było szczęśliwe jago reodzice też muszą. A co to za radość uczyć się do sesji z dzieckiem na kolanach i pisać pracę w nocy padając ze zmęczenia? Ani się porządnie nie mauczysz ani nie zajmiesz dzieckiem. To jest robota na pół gwizdka. A ten topik to chyba by omijały szerokim łukiem:)

Dziewczyny, w imieniu wszystkich tych kobiet, które pragną dziecka bardzo dziękujemy za Wasze spostrzeżenia i uwagi. Na pewno Wasze rady nam się przydadzą i pomogą w podjęciu decyzji o poczęciu dziecka. Dziękujemy za wszelkie uwagi.

Gość herbalistka20
Przede wszystkim jestem na forum i moge popełniać błędy bo nie pisze pracy magisterskiej i nie muszę zastanawiać się nad każdym słowem czy go dobrze napisałam, nie rozumem również co mają błędy ortograficzne na forum do tego że chciałabym być matką?oraz do tego że studiuje prawo, ? bo na pewno nie polonistykę. i tak jak KlementynkaAh to dobrze ujeła, ja nie staram sie na razie o dziecko czytajcie ze zrozumieniem :) rozumiem ze np. za 4 lata też nie bede dojrzała haha, :) moje zycie moja sprawa, tak jak i innych dziewczyn,:)

Gość herbalistka20
i na prawdę nie mam tu ochoty się z nikim kłócić i przekrzykiwać na słowa, bo to jest zwyczajna dziecinada, każdy ma swoje zdanie i ja to w pełni akceptuję, kazdy ma inny pogląd na życie i bardzo dobrze, ale chyba możemy rozmawiać jak cywilizowani ludzie, obdarowani kulturą osobistą, Chyba że niektórym sprawia rodość upokarzania ludzi to już inna kwestia. Jednak miło by było gdbyście się opanowały

herbalistka20- myślę, że wystarczy im podziękować za rady i tak też uczyniłam :P Swoją drogą to niektóre z nich najchętniej nastrzelałyby nam po mordzie (za przeproszeniem) ,gdyby okazało się, że teraz robimy sobie dziecko. Niektóre faktycznie radzą, z własnego doświadczenia podają nam jakieś uwagi, a niektóre to wyzywają, krytykują. Najchętniej chciałyby przeżyć nasze życie za nas. I stąd moje stwierdzenie, że to zwykła zazdrość. Bo cóż by innego.. :)

Gość herbalistka20
KlementynkaAh Ja osobiście nie czerpie satysfakcji z ubliżania innym, dlatego też tego nie robie, :) i nie zamierzam już na docinki i chamstwo reagować, bo nie bede zniżać ;p

Właśnie. Takimi tekstami pokazują swój poziom i "doświadczenie". Ja nie mam zamiaru brać do serca rad osób, które nie szanują innego człowieka, tylko by go najchętniej zgnoiły za to, że ma inne spojrzenie na życie.

Gość herbalistka20
Dokładnie:), my nawet jeszcze w ciązy nie jesteśmy a już słuchamy:) heh

No.. muszą być strasznie nieszczęśliwe i zgorzkniałe, że sprawia im przyjemność wpieprzanie się z butami w czyjeś zycie i umoralnianie. Nie mówię o kobietach, które urodziły dzieci w młodym wieku i chcą poradzić Nam ,jak to jest. Ale te wszystkie karierowiczki, studentki DZIENNE (bo przecież studia zaoczne to ścierwo buuu :( ) wywalają nam monolog na pół strony o "niedogodnościach" macierzyństwa- o kolkach, ząbkowaniu, niemożności pogodzenia pracy z dzieckiem, czy też szkoły z dzieckiem. Nie ma to jak krzyczeć i rozpychać się łokciami tam, gdzie cie nie chcą. Chyba lubią być intruzami.

Gość kanapkowa babaaaa
zgadzam sie w 100% z tym co napisałaś, uśmiałam się normalnie hehe:D:D a gdzie podziała się reszta naszych dziewczyn?:D

Gość kanapkowa babaaaa
nawet się nie przedstawiłam:P Samanta, 23 lata, staramy się od roku moze się uda!

Gość kanapkowa babaaaa
a tak w ogule moge sie do Was przyłączyć?

Gość antyglupocie
a tak w ogole to FUCK OFF bo mnie wkurwiasz gowniaro :)

Gość antyglupocie
samanta co to kurwa za imie?? i kurwa dzidzia no dzidzia jest the best

Gość kanapkowa ty naprawde
masz na imie Samanta????? :O

Gość antyglupocie
banda popierdolonych idiotek taki sobie zalozcie topik a nie kuzwa robic dzidzie czy dzidzi nie robic!!!!