Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Dlaczego faceci tęsknote odbierają jako atak na siebie?:(

Polecane posty

Gość zerojedynka
Przejdzie mu i sam się odezwie, a Ty już nie panikuj :-)

Gość zerojedynka
Iftar prowokuje, ale trochę chybiła ze sposobem ;-)

brum-> nie chodzi o przepraszam tylko żeby zrozumiał ze znowu go troche poniosło, chociaż juz pracuje nad tym ale jakos nie potrafi okiełznac siebie w takich sytuacjach

Gość zerojedynka
Przytrzymaj go trochę, jezeli poczulas sie urazona. On tez ma uczucia, zechce sprawe wyjasnic.

Ja nie panikuje;p tylko smutno nie lubie strasznie się z nim nie odzywać.." obawiam sie ze on wrecz przeciwnie

Gość zerojedynka
"obawiam sie ze on wrecz przeciwnie " do czasu, do czasu :)

skro jesteście dobrą parą to skąd ten top? skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

"czizas ale jestes wredna, jak nas nie znasz i nie wiesz jaka jestesmy parą to się nie wypowiadaj" ale mam dobre "serduszko" i pragne pokoju na swiecie

ike a czy dobre pary nie maja czasem problemów? Kurde czy według was wszyscy są albo idealni albo totalnie beznadziejni? Nie zauważacie że normalny człowiek to taki który ma zalety ale tez WADY??

Gość zerojedynka
"skro jesteście dobrą parą to skąd ten top?" taki pro wygadujący się pewnie

Nie zauważacie że normalny człowiek to taki który ma zalety ale tez WADY??" - a Twoi rodzice maja jakies zalety? :)

Gość zerojedynka
Mrówelka, ale te jego jazdy przy kłótniach to z tego, co piszesz dość częste reakcje? Wiec musicie chyba sobie to jakos kompromisowo na przyszłość uzgodnic

czizas-> to nie jest temat o moich rodzicach. ale jeżeli jeszcze tego nie wiesz to wszyscy ludzie nawet najgorsi mają jakies zalety więc nie zadawaj głupich pytań

zerojedynka-> ja z nim juz o tym tyle razy gadałam i za każdym razem obiecywał że juz tak nie będzie robił a ciągle jest to samo.. nie potrafi tego opanowac. Bo np robi tak ze ja mu poiwem delikatnie cos co bym chciała zmienic w naszym związku a on sie od razu obraża a ja go o nic nie obwiniam przeciez tylko hcce żeby było nam lepiej ze sobą. Wiem że ja tez mam swoje wady ale też nad nimi pracuje i potrafie za nie przeprosić

czizas-> to nie jest temat o moich rodzicach. ale jeżeli jeszcze tego nie wiesz to wszyscy ludzie nawet najgorsi mają jakies zalety więc nie zadawaj głupich pytań" przed chwila pisalas ze maja zalety a nawet WADY to sie zdecyduj co przewaza w "tych" ludziach?

Mrowelka to sie skupcie na realizowaniu tego zadania a nie rozwlekaniu kto ma gorzej i dlaczego jest bardziej smutny

No a tak pozatym to najpierw musimy sie jakos pogodzić.. ale ja nie zamierzam znowu pierwsza wyciagać rękę