Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Dlaczego faceci tęsknote odbierają jako atak na siebie?:(

Polecane posty

Jeśli on też nie wyciągnie ręki, to możecie sobie zacząć szukać kolejnych narzeczonych.

czizas ale my nie rozwlekamy tego kto ma gorzej. Chciałam wczoraj tylko żeby napisał cos miłego bo było mi źle czy to tak wiele?

Chciałam wczoraj tylko żeby napisał cos miłego bo było mi źle czy to tak wiele? to jeden z tych zwrotow, ktore powoduja paraliz umyslowy

Mrówelka jakby mi facet 5 razy dziennie pisal "kochanie powiedz mi cos milego bo mi smutno bo mi zle" to musialabym trzasnac klapką!

ike-> no najlepiej by tak było;p zawsze szczery-> to co ja mam robic jak mam gorszy dzień i chciałabym żeby on mnie pocieszył? Nie moge tego od niego tego wogóle oczekiwać?

zapomnialas, ze klapke masz roztrzaskana" - true kup sobie Mrowelka jakas wielka maskotke, popsikaj perfumami chlopaka i sie wtulaj ile wlezie

Wy faceci.. jesteście strasznie wygodni my faceci mamy jeszcze inne sposoby na rozladowanie napiec i ukojenie smutku niz tylko ramiona/ uda partnerki :-)

kobieto ale dlaczego ty piszesz to nam? to ty musicie popracować nad związkiem z nim trzeba porozmawiać jeśli okaże się, że znacznie wasze poglądy na związek się róznią to pozostaje chomik czy inna kudłata cholera skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .