Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 20

mam 20 lat i chce dzidzie.kobiety po 30 prosze nie wchodzcie

Polecane posty

Gość mendkklla
ja już mam obok siebie 33 letnią babkę, także pierdolenie się z pokolenia na pokolenie przechodzi

Gość michalina07052010
No tak, nie daleko pada jabłko od jabłonia. Może ona chce byc babcią przed 40 dobre, pomoże córci :) albo nie bo chyba bedzie pracowac, mmmmmm szkoda

Gość bjhsaswwgh
BARDZO SIE CIESZE ZE BEDE MIAŁA 16_LETNIA CÓRKE W WIEKU 35 LAT bo ty pewnie nie bedziesz miec nikogo jestes za bardzo sukowata, pojecia nie masz a oceniasz

Gość do bjhsaswwgh
a czym ty sie chwalisz, tym , ze w tak młodym wieku już się pierdoliłaś. chaaa.... chaaaaaaa

Gość bjhsaswwgh
a jak trzeba bedzie pomóc to pomoge, nie pracuje i nie musze pracować

Dzięki za odp. To ja dodam coś od siebie. Naprawdę nie widzicie , że nie wszystko jest białe i czarne? Przecież w wieku 30 lat można stracić pracę, firma może upaść. Dlaczego żyjecie stereotypami? Studia 5-letnie koniecznie dzienne, potem znalezienie pracy, utrzymanie się w niej,podnoszenie kwalifikacji,awanse, potem podróże.. Skąd w Was przekonanie, że wiek koło 30stki to stabilizacja? Na litość. Wiele 30-ek nie ma pracy mimo dobrego wykształcenia i co ? Schemat się powtarza. Gdyby naprawdę każdy postępował tak jak Wy to populacja by nam wymarła.. A co o tych, którzy studiują zaocznie, w ciągu 5letnich studiów pracują, zdobywają doświadczenie, wysoką pozycję w firmie, stabilizację?(piszę tu o tych , którzy znaleźli pracę nie w branży, związanej ze studiowanym kierunkiem) wtedy też wiek koło 30tki jest odpowiedni na dziecko? Czy wtedy wszystko przesuwa się o te kilka lat w dół, skoro kariera jest już rozpoczęta i ma się ku lepszemu? Chcę znać Wasze zdanie,bo to jest nader dziwne..to Wasze rozumowanie.

Gość bjhsaswwgh
19 lat to młody wiek, hmm wg mnie nie młody wiek na seks wg mnie to 13-17 a nie 19 lat a ty co czekałać do 30

Gość mmedfdgggg
wiek na seks 13-17 lat, ja się zapitolę, ale kur.......wo

Gość ja nie mogeeee
litości 13 letnia dziecko i seks, dziewczyno czy ty naprawdę jesteś zdrowa psychicznie

Gość bjhsaswwgh
wg statystyk takie juz zaczynają, ja tego nie wymyśliłam

Gość michalina07052010
19 to Ty miałaś jak urodziłas czyli o seksie już miałaś pojęcie w wieku najmniej 18lat no suuper. zresztą te wszystkie dwudziestolatki w pięcioletnich związkach zaczęły chyba jak miały 15-16 o zgrozo!!!! ja dziewictwo starciłam mając prawie 22 lata!!!!!! a gdzie tu robić sobie dziecko w wieku 20, wtedy myslałam o studiach a nie zakładaniu rodziny!

Gość pattamanka
Nie tylko infantylnie sie wyrazacie ale wasze zachowanie, reakcje sa bardzo dziecinne. Takie obrazanie sie zamiast rzeczowej rozmowy. Dlatego robicie wrazenie, ze nie wiecie czym jest prawdziwe macierzynstwo - a wyglada ono zupelnie inaczej niz na reklamach pampersow ;-)

Gość bjhsaswwgh
mi dziecko nie przeszkodziło w tym aby skończyc studia, wręcz stałam sie bardziej zorganizowana , ambitna

Gość do bjhsaswwgh
i co, ty mając 13 lat dawałaś dupy bo tak statystyki mówią, a co z tymi jak nie dawały, ale jesteś pusta,

Gość michalina07052010
może autorka się znowu obraziła. założy nowy topic aż ja wkoncu ktoś opierniczy za tworzenie tego samego topicu poraz setny :)

Gość bjhsaswwgh
szkoda pisac, tylko po to tu jestescie aby komus dowalic, wysmiac, ciekawe jakie Wy jesteście idealne, jakich macie partnerów idealnych, wysokie pozycje w pracy, tylko pozazdrościć, bo z takim podejsciem do kazdego to widac ze wyjestescie NAJ-puste flustratki

Gość michalina07052010
ty byłaś pusta, idz pilnuj córki bo może babcią zostaniesz w wieku 35 a w końcu córce też uda się pogodzic szkołę z dzieckiem, Ty tak to zachwalasz więc...

Gość bjhsaswwgh
a pusta nie jestem jakbys była odrobine inteligentniejszato bys sie domyślła że nie wszyscy zaczynają w wieku 13-17 ale w tym przedziale zdarzrają sie przypadki inicjacji seksualnej co uważam za 13-15(patologie), 16-17(zbyt wczesnie) ale w wg mnie 18 , 19 w tych czasach nikogo nie dziwi

Gość bjhsaswwgh
a o córke sie nie martw

a te statystyki to rozumiem sama sobie wymyslilas? tzn ze miedzy 18 a 19 trza dzieci plodzic?dobrze rozumiem?

Gość michalina07052010
to jescze powiedz, że to zaplanowalaś, a jak ojciec córy spisał się/ spisuje czy w wieku 25 lat się rozwiodłaś?

Gość dfssfdsffsdsfcxcxzxc
"Chcę dzidzię" Piesek czy kotek już się znudził? P.S. jestem w Twoim wieku ale mam rozum

Gość bjhsaswwgh
a z tatus to mój mąż, ma się świetnie, i rozwodu nie będzie