Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Co wiecie o zielonoświątkowcach?

Polecane posty

nic co robisz - co mówisz - nie jest bez zanczenia . Biblia mówi ,ze życie i śmierć jest w mocy jezyka , ja w to wierzę - ale wierże też ,zę Bóg , który stworzyl caly śwait i ma silę i moc uchronić mnie od zaklusów diabelskich Jestem wolna przez Jezusa Chrystusa . Ale ty wyznajesz diabla swoim bogiem - a nic nie wiesz o jego naturze . pozwalasz sie oklamywać - bo tak ci jest wygodnie . Zyjesz w klamstwie , karmiona klamstwem . nawet jeśli cale twoje życie z diablem będzie sielanką -przecież i tak w końcu staniesz przed tronem Najwyższego - i co wtedy powiesz ? myślisz .ze pieklo to bajka ? Bóg nie zna " przypadków " - nie przypadkiem sie tu znalazlaś , nie przypadkiem toczymy te rozmowy - Bog chce cieratować , chce dać ci szanse . Bo nie zrobisz mi krzywdy - tylko sobie

nie ma takiego " slubu " którego nie moze przerwać Jezus to nie jestslub - to jest niewolnictwo .

bardzo mozliwe - ale jeśli nawet - to chcę ,zeby diabel wiedzial , że my czuwamy , Ze sienie cofniemy . Że nie ma innego Boga - jak tylko Jezus .

Gość ŻONA LUCYFERAaaaaaaaa
złoty ty juz lepiej nic do mnie nie mów bo jestes obłudny czytam twoje wypowiedzi na topie kamelii naciagasz je na gadki zeby byc przez nie adorowanym zeby nawracłay ciebie, chcesz byc tam w centrum zainteresowania i powtarzam przez net mozesz kłamac w cztery oczy nigdy bys mnie nie okłamał nigdy ,osoby próbujace to robic nie potrafia spojrzec mi w oczy ja nigdy nie spuszczam wzroku z oczu rozmówcy

jęsli nawet ktoś sobie robi żarty - diabel widzi jego " gotowość " - on też osądza serca d gotowe do zla . itaż potrafi odpalcić - mimo ,ze być moze dla kogoś to tylko zabawa,

no dobra - jak dla mnie na dizś koniec :) jutro też jest dzień :) dobranoc wszystkim :) jutro tu zajrże ,zęby siechoć przywitaać :)

matko zrozumcie ja nie mówie o diable jako mój pan opamietajcie się , jak nie przyjmujecie do wiadmomosci słowa mąż to dajmy inne słowo ''przyjaciel'' ale nigdy ''pan'' co do mojej babci ona tam na mnie czeka i nie wróci na ziemie zanim nie spotkamy sie w zaswiatach ja bym mogła wam tutaj biblie diabła napisac o zyciu w zaswiatach po drugiej stronie są poziomy swiadomosci jest poziom swiadomosci boga i tam traficie wy jako jesgo wyznawcy i słudzy , rozumiecie drugi pozim to ateisci oni sami kreuja swój swiat tzreci poziom dusze z zaburzeniami osobowasci chcące odpokutowac zły zywot ale na własne zyczenie nikt ich do tego nie zmusza tych poziomów jest bardzo duzo dusza to jakoby nasz charakter z bagażem doswiadczen zyciowych

złoty co do ciebie był czas ze mizdrzyłes sie do zaraz padne ale ona nie zbyt chetna na umizgi z twojej strony , wiem ze nigdy publicznie sie tutaj nie przyznasz ale prawde znasz Ty i to jest wazne

po drugiej stronie są poziomy swiadomosci jest poziom swiadomosci boga i tam traficie wy jako jesgo wyznawcy i słudzy , rozumiecie drugi pozim to ateisci oni sami kreuja swój swiat tzreci poziom dusze z zaburzeniami osobowasci chcące odpokutowac zły zywot ale na własne zyczenie nikt ich do tego nie zmusza tych poziomów jest bardzo duzo dusza to jakoby nasz charakter z bagażem doswiadczen zyciowych :D :D :D

a cała dzisijsza afere rozpetałes własnie ty złoty jak tutaj napadłeś na pokutnice janie ,nie wkurwiłabym sie gdybys nie próbował z niej robic idiotki wiec mogą ci koleżanki kamelia i licencja podziekowac za to ze dowiedziały sie prawdy co sie wokół nich swięci

nie masz zielonego pojecia o zyciu w zaświatach ty nawet nie masz pojecia do jakiego wyznania by tutaj przykleic się a cieszysz sie jak głupolek nie wiadomo z czego

dobranoc rada na przyszłosc mysli i nie kłam

nie oszukuj sam siebie bądz soba bo czasem grubo przeginasz na topie Kamelii to nie jest top matrymonialny a one znudza sie twoja osoba predzej niz myslisz one chca rozmowy o bogu a nie o rozterkach starego kawalera mnie nie okłamiesz ,nawet nie musze cie widziec ja po prostu wiem

Gość znawca_tematu
To sekta, tylko zarejstrowana, podobnie jak Świadkowie Jehowy. We wspólnotach jest potworny terror psychiczny, ludzi odciąga sie od rodzin, manipuluje nimi, na przemian straszy zemstą Bożą bądź obiecuje nagrody od "Pana". Ludzie poświecają czasem majątek dla sekty, często odchodzą od rodziny. Nic im nie mozna zrobic bo manipulacja osobądorosła jest praktycznie niemozliwa do odkrycia, członek sekty zawsze powie ze nikt go do niczego nie zmusza, choc tak naprawde boi sie odejsc lub nie ma dokąd wrocic. Idealna sytuacja jest kiedy cała rodzina jest w sekcie ale sa tez niesttety przypadki kiedy wciąga sie pojedyncze jednostki O zielonoswiątkowcach i Jehowach mozna duzo poczytac, tylko trzeba siegnąć do innych źródeł niz oficjalna propaganda która głosi że to ludy Boże wesoło sławiące imięPana. Tam też są malwersacje finansowe, tam też (a wręcz szczególnie tam) bije się żony jako podległe mężczyznom, tylko to wszystko jest tajne i hermetyczne i mało kto puszcza pare z ust bo rzadko udaje sie ludziom uwolnić.. Pozdrawiam

Ale dziwnych rzeczy można się tutaj dowiedzieć :D jakieś mieszanie krwi, pranie mózgu, ale ludzie mają fantazję :D :O Jankę to zawsze rozpoznam po tych skrzywionych gębach które tak często sadzi w swoich postach :D

interesuje mnie fakt dlaczego wszystkie osoby które włażą z w dupe kamelii lecą za nią na kazdy temat jak cmy po omacku nawet gdyby to było jazgotanie o psiej dupie one zaraz sie za nią pojawiają