Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinaa23

bardzo silne bóle głowy w ciązy..

Polecane posty

Gość Sabinaa23

Hej dziewczyny.. Mam problem, jestem w ciąży w 14 tyg zaczynam 4 miesiąc i od ponad tygodnia męczą mnie straasznie bóle głowy, przy tym czasem wymiotujenawet mnie dipoada po nocach az nie wiem co ze sobą zrobic, ani leżec ani chodzic nic! Ból umiejscowiony jest nad oczami i z tyłu głowy czy to moze byc groźne? gina mam w czwartek.

Gość grejfrutka z s
mi lekaż powiedziałze bole głowy w ciąży wiązą sie z tym ze łozysko jest pod twój organizm podłoczone,dziecko potrzebuje tlenu i dlatego naczynia krwionosne sie rozszerzaja w głowie powodując ból.Przynajmniej mi tak gin mówila.

Gość grejfrutka z s
ale lepiej pogadaj z lekarzem

Gość mjkebhafkj
Od tygodnia i dopiero w czwartek idziesz do lekarza???????????????? Przecież to może być bardzo wysokie ciśnienie na przykład. Z tym nie ma żartów. Dziwię Ci się że tak zwlekasz z jakąkolwiek poradą u lekarza :O

Gość wscfd
bóle głowy w ciąży nawet silne są normalne. wez paracetamol jak bardzo boli

Gość Sabinaa23
bardzo mądrze Ci to Twój lekarz wyjaśnił,nie pomyślałam o tym a nawet jest to logiczne.. Tylko żeby aż takie te bóle byly mocna? :( juz sie załamuje, do tego wogole nie mam apetytu.

Gość Sabinaa23
nie polecialam od razu bo tez wiem ze bóle głowy są normalne tylko Was sie chcialam zapytac czy mozliwe zeby byly onr takie mocne..

Gość Sabinaa23
a czy moge zarzyć cały apap czy wziąśc połówke? amol i okłady nie pomagają..

A czy jak usiądziesz i schylisz głowę w kierunku podłogi to boli? Jeśli tak to bym obstawiała również zatoki! Jesteś dziś drugą dziewczyną którą podziwiam że tak długo cierpi i czeka nie wiadomo na co....

Gość mjkebhafkj
Apap można chyba 2x dziennie po 1 tabletce. Fakt bóle głowy w ciąży są normalne, ale tak silne mogą być powodem do niepokoju. Mierzysz ciśnienie?

Gość Sabinaa23
jak tak zrobie to czuje ulge.. wiec zatoki to nie są.. teraz to juz do czwartku poczekam..

Gość Sabinaa23
niestety nie mam mozliwosci narazie mierzyć ciśnienie..;/ wezme jak juz nie bede umiala wytrzymac chociaz zeby noc przespac