Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izazzzzzzzzzzzzzzzzm

mój chłopak strasznie dużo je!

Polecane posty

Gość niezla jestes jak to wszystko
udalo Ci sie przyuwazayc i zapamietac ;) Co do samej ilosci to ok... Tylko strasznie duzo je roznych paskudstw...

Gość aquariuss
a mam pytanie, ile Was średnio wychodzi jedzenie, tak na miesiąc ?

Gość mondooza
jak ci sie twój chłopak nie podoba to ja go chętnie przygarnę :D mniam taki wysoki bysio, w moim typie :D

Gość adiśka40
niestety ... duzych pieniędzy w życiu się nie dorobicie - bo on wszystko przeje. skąd ja to znam :( mój tez duzo je

od 1000 zł w góre idzie na samo jedzenie na 2 osoby :( z czego trzeba odliczyc (ziemniaki bo dostajemy, no i kurczaki,jajka, warzywa jakies). a to głupia wizyta w biedronce po słodycze 100 zł nie ma, a to wypad po pracu do kfc po kubełek bo mu sie chce np i 50 zł nie ma, albo na jakiegos kebaba, czy pizze, duzo kady idzie na takie duperele typu baton, chrupki, ptasie mleczko. codzien musze kupywac 2 chleby i mu do pracy 5 bułek, na soki duzo wychodzi bo codzien mu sie chce kubusie itp .

Gość Marhefka79
A ile zarabiacie? Ja mialam kiedys faceta, ktory zarabial 1000zl, przejdal 700, przepalal 300, na Allegro wydawal 300 i jeszcze mu sie wydawalo ze mi doklada 500 na dom :(

Gość sopociankaaaaaaaaaaa
ja tez tak mam ... zjem sobie zupke bo lubie :) a męzus lubi sobie zjesc i z kilo słodyczy do tego 182cm ..90kg ... :) ja wydaje na jedzenie z 2000zł miesiecznie a sama zjem z 300-400zł na slodycze do ogladania filmy wydalam wczoraj 47zł a zjadlam sama z tego malutkiego batonika :)

ja 1500 on 2500

Gość ty masz jakiegos byka a nie me
zczyzne.wedlug mnie jest on kompletnie aseksualny z wzrostem 193 i 100 kilo wagi.ble

Gość sopociankaaaaaaaaaaa
moj nie pracuje ... pracowal jeden miesiac i zarobil 100tys wiec reszte roku ma wolne ...a ja zarabiam okolo 4-5 tys netto

Gość ja mam podobnie
mój mąż też dużo je, ale słodyczy prawie wogóle, ja jem ok 1/4 z tego co on

Gość ja mam podobnie
mój mąż ma 180 a waga 86, ktoś mogłby powiedzieć że dużo tylko on jest wysportowany i to same mieśnie, sadełka prawie nie ma a twój??

nie chciałabys wiedziec ile mój je :D:D:D. no, ale on jest chudy jak patyk. ma dobrą przemiane materii mimo, że wcina jak opętany :O.

Gość gość
Jadł na Twój koszt czy co? że mu jedzenie wypominasz..

Gość ty masz jakiegos byka a nie me
moj ma 180 i wazy tak 70-75.wyglada swietnie

moj jest taki strasznie barczysty, raz w tygodniu na siłownie idzie i na meczyk z kolegami, jak wraca to by mogl konia z kopytami zjesc :( nie za moja ale za wspolne bo ja bym mogla sie wyzywic za 200 zł, bo na studiach tyle mi starczało na cały miesiac na jedzenie.

Gość ja mam podobnie
on ćwiczył boks kiedys i ma klate rozbudowaną, bo tłuszczu nie ma

Gość jak dla mnie to zwykly swiniak
albo wieprzek :O Obrzydliwe tyle zrec :O A poza tym jak mozna tyle pieniedzy marnowac na takie gowniane zarcie? Same chipsy, slodycze, kfc - ja piernicze jakby sie z jakiejs wsi urwal gdzie tylko kotlety schabowe. Jakbym miala mieszkac i jesc z kims takim to bym chyba pawia puszczala za kazdym razem jak sie ten tucznik do koryta dorwie.