Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

mam pilną potrzebę

Polecane posty

zapytać. Kto ogląda tvn 24? właśnie leci na żywo relacja spod jednego ze sklepów " króla dopalaczy" i pojąć nie mogę dlaczego nieznanych sprzedawców policja zatrzymywała i przewoziła na komisariat a ten- po wyprowadzeniu go ze sklepu przez policję- zdążył sobie spokojnie udzielić wywiadu i czeka czysta komedia

akurat z tym się zgadzam :) bohater tusk ratuje naród od dopalaczy w wyjątkowo dogodnym dla niego momencie

Gość wódz dzielnych małp
tak jest pewnie sam jest na dopalaczach :D

Gość on30i
ja bym tam postawił krzyż i sprawa by była załatwiona :)

z krzyżami to proszę do ZSa tu rozmawiamy o sprawach ważniejszych:P

Gość a jednak nie zostal odepchniet
od sutka no prosze :)

Gość ludzie pomyslcie
ja to nie wierze, że gość stał sie teraz taki sławny, wszyscy o nim mówia itp ludzie przecież za tym stoją POWAZNE OSOBY a ten 23 latek, ktorego uwazacie za krola dopalaczy JEST WYSTAWIONY DLA OPINI PUBLICZNEJ TYLKO I WYLACZNIE... on jest słupkiem, który stoi i przyjmuje na siebie opinie publiczną a za dopalaczami stoją naprawde konkretne osoby

Gość hola hola!!!
zawsze szczery ike, zamkneli ci sklep" raczej szybki dostep:)

orange to już nieważne, czy on jest tylko twarzą czy nie ale pozwalając mu na udzielanie wywiadów i robienie szopki- tylko reklamują te jego dziadostwo skoro każdy jest według prawa równy to dlaczego jednego zgarniają a drugiemu pozwalają na swego rodzaju konferencje miał na to czas do momentu przybycia policji

no tak w liczniku długu sporo jest substancji i zjawisk niebezpiecznych dla zdrowia... zwłaszcza psychicznego:P

przypominam iwone z sopotu powiem ci szczerze, że trochę inaczej sobie ciebie wyobrażałam:)

Gość fstyt i chańpa
żeby w południe oglądać telewizję to już naprawdę.....

no co za ludzie wolą wałkować 100tny raz sprawę motyli w podbrzuszu niż rozmawiać o idei!

żeby w południe oglądać telewizję to już naprawdę..... tragedia , nie? niektórzy wolą w trwam o 4 rano oglądać apel jasnogórski:)

Gość fstyt i chańpa
ike nie wstyd ci oglądać tv w południe?

Gość fstyt i chańpa
bo np mi było wstyd

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze:) "Krol dopalaczy" ma kase a zwykli sprzedawcy sa za zwykli na wielkie zamieszanie:) Zawsze tak bylo i nic w tym temacie sie nie zmienilo.

leno ale co ma kasa do szybkości zatrzymania? chyba, że rząd i policja doskonale jednak wiedzą, że pozamykali sklepy bezprawnie chociaż z drugiej stronie jak już się wyżalił i nagadał to go w końcu powieźli

Gość apel jasnogórski jest o
21 ty katoliczko od siedmiu boleści

urywek z ramówki;) 03:50 Muzyczne chwile lub felieton 04:00 Apel Jasnogórski- retransmisja z Kaplicy Cudownego Obrazu Matki Bożej na Jasnej Górze 04:20 Informacje dnia 04:40 ,,Polski punkt widzenia- program publicystyczny 05:00 ŚWIAT W OBRAZACH zawsze wiedziałam, że ci z trwam to jakaś sekta skoro nadają apel o 4 rano :P katolicy od siedmiu boleści !

tak swoją drogą , ZS jesteś za delegalizacją dopalaczy?

Gość jaaa się tam nie znam
ale podobno do tych całych zatrzymań nie ma porządnych podstaw prawnych jest to jak najbardziej i owszem i tak ale prawem nie podparte zabardzo więc jak koleś jest nadziany i ma dobrego prawnika to się każdy boi prawnika a zwykłe płotki się zatrzyma i puści po cichu zwykłej płotce może niekoniecznie jest na rękę jeżdżenie suką od czasu do czasu i raz jeszcze pomyśli czy chce się w to babrać