Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki.

co sie dzieje, pelno jest samotnych matek!

Polecane posty

całkiem nieżle.... :) dzięki za słowa otuchy, Ci co się nabijają i obrażają nie mają zielonego pojęcia co takie laski jak ja przeżywają. Ja miesiac po urodzeniu dziecka rozstalam sie z jej ojcem, za kolejny miesiac zdawalam mature, poszlam do kolejnej szkoly (studium bo na studia narazie mnie nie stac) niedawno odebralam dyplom, zdalam prawo jazdy, poszlam na staz (kazdy grosz sie liczy) i jakos probuje ulozyc sobie zycie na nowo! Co my juz nie mamy do tego prawa???

Gość angelinaaa jolieee
trzeba się zabezpieczać i już

Gość angelinaaa jolieee
Być może, ale nadal są razem ...

wiecie co dziś wam nie napisze bo zaraz ide do domu, jestem w pracy...o 15 koncze ale jesli ktos bedzie mial ochote jutro z checia opowiem :)

Gość Sabrinkowaaaa
keidys odrazu trzeba bylo sie chajtac byl na to nacisk stad ludzie niby byli razem ale czy to takie dobre skoro do dzis np sie mecza majac juz duzo lat

Gość seksuolożka Ania
idiotki do kwadratu ale chociaz przyrost naturalny większy! raz, bo zada dały r00chaczom, a dwa, ze na enjkeju szarżuja!

Gość jikjio
puf, zapomnialas dodac, ze gdyby nie rodzice, ktorzy robia za bezplatna niankie, to wyladowalabys z dzieckiem pod mostem, bo niby jak bys je i siebie utrzymala?:O Dziekuj rodzicom, ze nie wypierdolili takiej idiotki na zbity pysk z chaty:O

Gość slask
ja tez sama wychowuje dziecko. i co z tego? od kurw nie wyzywajcie bo tak nie zarabiam na siebie. dupy po katach nie dawałam bo w całym moim życiu miałam 2 partnerów seksualnych a mam 24 lata. dziecko fakt podrzucam rodzicom ale z racji tego ze pracuje tylko i wyłącznie na noc rodzice nie maja za bardzo problemu z przewijaniem i niańczeniem mojego dziecka. ojca dziecka tez nie mam zamiaru naciągać na kasę (alimenty 350 zl z czego nie zobaczyłam jeszcze ani grosza) a funduszem alimentacyjnym i mopsem zainteresowana nie jestem. nie mam zamiaru żyć na koszt podatników jest to poniżej mojej godności. a teraz wyżyjcie się na mnie i wyzwijcie od latawic :)

Gość jikjio
chyba po to ma sie rodziców zeby pomagali dziecku kiedy trzeba,nie? no tak, dziecko moze zachowywac sie totalnie nieodpowiedzialnie, a rodzice maja zawsze pomagac, bo sa rodzicami i udawadniac takiej bezmyslnej kretynce, ze nie trzeba ponosic konsekwencji swoich dzialan. Gdyby musiala sobie radzic od poczatku sama, to zdalaby sobie sprawe, co zrobila i moze by faktycznie wydoroslala.

Gość jikjio
slask, ale po co ktos ma ciebie wyzywac? Sama sobie narobilas gowna w zyciu i ty musisz z tym zyc, wiec o co kaman?

Gość slask
hmmm od kiedy urodzenie dziecka jest postrzegane jako narobienie sobie gówna? masz takie podejście idź współczuj swojej matce i babce a nie mnie

ach....jacy niektórzy są nienormalni :D akurat moją córką nie zajmują się rodzice tylko opiekunka...moja mama też pracuje...a ja na życie mamie się dokładam...nie siedzę w domu na krzywy ryj....nawet w zeszłym roku na swój koszt wstawiłam sobie okna do pokoju....pomimo, że nie bede mieszkala u mamy do konca zycia ale poki mieszkam to poczuwam sie do obowiazku placenia za wszystko....

a co do mieszkania pod mostem....to szczerze mowiac wstyd mi bylo wracac do mamy...siedzialam z idiota...az moja mama wziela sprawy w swoje rece i sprowadzila mnie na ziemie! Sama mnie od niego zabrala....ja sama bym nie wrocila....

Gość slowa prawdy.....
bo kobiety w tych czasach to szmaty glownie, co widac tez po poziomie tego forum....

Gość nie zawsze nie zawsze
Ja znam dużo dziewczyn, które na nk pojawiają się tylko z dzieckiem. I ktoś z zewnątrz pomysli, że to samotna matka. Wcale nie- po prostu facet poszedł w odstawkę i jego zdjęcia na jej profilu nie znajdziesz. Tylko zdjęcia dziecka- jak sika, jak je, jak sra( za przeproszeniem), w kurtce, w majtkach, w przedszkolu, na basenie, w lesie...........

Ja tam ni zaluje ze zostalam samotna matka...w koncu teraz to juz nie do konca jestem samotna...:D