Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki.

co sie dzieje, pelno jest samotnych matek!

Polecane posty

Gość kolorowe kredki.

przegladajac niedawno nasza klase zauwazylam, ze wiekszosc dziewczyn majace dziecko sa same... dotyczy to dziewczyn 20-25 lat. moze mi sie wydaje, ale kiedys nie bylo ich az tak duzo, teraz wiekszosc moich znajomych, ktore maja dziecko rozstalo sie z ojcem tego dziecka i samotnie je wychouje. moze to przez to, ze tak szybko zachodzily w ciaze, ale przeciez kiedys w wieku 20- 25 lat rodzilo sie dzieci i bylo to calkiem normalne

Gość kolorowe kredki.
masz niestety racje, az strach sie z kims zwiazac bo ten ktos moze okazac sie zwyklym frajerem :O

Gość golciaa
nic nie musimy :P tylko durne malolaty co wpadaja tak maja:P

Gość natka9999
różne są powody dla których kobiety same wychowują swoje dzieci. 1. tak im wygodniej, chciały tylko dziecka, mężczyzna im do szczęścia nie potrzebny 2. facet je zdradził i poszedł w siną dal. 3. facet nie jest na tyle odpowiedzialny by poczuwać się do roli ojca.

Gość trompek
skoro jestescie wiedzmami to sie nie ma co dziwic, ze biedny chlop musi zniknac zanim zostanie zatruty jadem :classic_cool:

Bo facet nie jest tak uwiązany jak pojawi się dziecko. Przerasta to ich, nie dojrzeli itp. A i te dziewczyny to chyba niezłe kwiatki bo napisałaś , że dość szybko zachodziły w ciążę. To są konsekwencje związku nie z miłości ale dla udanego seksu. Chociaż ja znam też pare przypadków , ze dziewczyny same wychowują dzieci , bo nie wiedzą kto jest ojcem.

Gość trompek
natka999 podpadasz pod standardy na tym forum, wrodzona glupota 🖐️

Gość trompek
hehe takiej damy nie znam, ale to chyba tez nie ma co sie litowac nad taka 🌻

Gość kolorowe kredki.
nie wiem czy kwiatki, moze po prostu zakochaly sie, zafaly facetowi, zaszly w ciaze a potem facet sie rozmyslil :O

Gość kolorowe kredki.
rozne sa przypadki, ale ja raczej nie mowie o takich, w ktorych dziewczyny dawaly jak szalone a potem nie mogly dojsc do ladu kto jest ojcem

Gość beznadziejaaa
faceci nie nadają sie do niczego poza robotą i dawaniem babie kasy! to frajerzy przecież . nastawieni są tylko na włąsne przyjemności i czerpanie korzyści.

bo pewnie myslały ze jak zaciążą to facet zmieni się w super ksiecia i zostanie z nimi na całe życie. jeden z najgłupszych babskich pomysłow od zarania dziejów

Gość angelinaaa jolieee
Bo faceta trzeba najpierw porządnie poznać, zobaczyć jak zachowuje sie w różnych sytuacjach- a one od razu wspólne mieszkanko, i dawanie dupy, to sie nie ma potem co dziwić ,że facet zostawia, jest przerazony taką sytuacją- miało być fajnie a tu od razu ciąża i rodzina...i takim pizdom alimentów bym nie dała

no własnie-po miesiącu znajomości wspólne mieszkanie, po 3 miesiącach ślub planują...a jak im sie rypie super plan,którego oczywiście nie skonsultuja z facetem bo po co to zostaje tylko zaciążyć zeby chłopa zatrzymać. i co?i dupa

Gość cvbn
to baby sa glupie bo zachodza w ciaze z byle kim, wiedzac ze niby dziecko nie pojawia sie na swiecie samo, ale w ciazy to dziewczyna chodzi, a nie facet i to jej sie zycie bardziej spieprzy. takich glupich trziotek mi nie szkoda, ale dziei tak, bo przez glupote dwojga ludzi nie ma pelnej rodziny.

Gość angelinaaa jolieee
mieszkam przez scianę z taką kretynką, chłopak był w wojsku to siedziała u jego starych na krzywy ryj jak się zaczęła panoszyć i chcieli ja wywalić to zaszła w ciążęi szybko ślub, teraz klepia biedę , ciągle wrzeszczą i leja dzieciaka, kasy nie ma, chłopak się rozpił, a ona nic nie robi, nawet obiadu mu nie ugotuje

Gość jaMMM
JA JESTEM SAMOTNIE WYCHOWUJACA MATKA .....I POWIEM WAM ZE JEST MI Z TYM CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIERWSZY MOJ PARTNER OKAZAL SIE NAMIASTKA FACETA A DRUGI KOMPLETNYM PALANTEM !!!NIE MA JUZ ODPOWIEDZIALNYCH MEZCZYZN STALI SIE WYMARLYM GATUNKIEM .....A PO TYLU LATACH WIEM ZE DECYDUJAC SIE NA SAMOTNE WYCHOWYWANIE DZIECKA PODJELAM NAJBARDZIEJ SLUSZNA DECYZJE W ZYCIU DLA DZIECKA I DLA SIEBIE.KOBIETY SA SILNE I W KAZDEJ SYTUACJI SOBIE PORADZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość angelinaaa jolieee
A nie zastanawia cię ,że to może z toba jest coś nie tak skoro każdy facet od ciebie ucieka...

bo faceci są nie odpowiedzialni młodzi i idą dalej rwać d**y, a my kobitki musimy dziekco wychowywac. i dla tego jest narzeczeństwo a potem ślub i dzieci a wy odwrotnie najpierw dzieci

Gość kiok
Zadna ambitna, odpowiedzialna kobieta nie rodzi dziecka w dzisiejszych czasach przed 25 rokiem zycia, wiec jak ktos byl tak glupi, aby wpasc lub bezmyslnie postanowil "zrobmy sobie DZIDZIE", to teraz ma...

Przykro się czyta...takie docinki, ale odkąd pamiętam tak było. Zawsze panna z dzieckiem jest uważana za gorszą osobę, która nie ma żadnych wartości.... często się słyszy, że to kurwy.... I nie każda zwala na faceta, po prostu wchodzi się w pewien wiek , w którym się nie myśli... i nie wstydzę się powiedzieć, że ja właśnie w takim byłam. Szczerze mówiąc powiem wam, że ciężko mi trochę a zwłaszcza gdy się na każdym kroku takie docinki słyszy....

a te docinki powinny być przestrogą dla innych.ale niestety nie będą, zawsze znajda się takie, co nie uczą się na błedach innych... aha, btw to przeciez codziennie na kafe pojawia się temat "bzykałam sie bez zabezpieczenia,czy mogę być w ciązy"

puf1313->> czytałam kiedyś Twój topik. Wiesz są różni ludzie i różne historie spowodowały to , że ktoś jest "panna z dzieckiem" Tak , że nie przejmuj się głupimi tekstami. A tak z innej beczki-i jak tam układa się z przyjacielem i jego rodzicami?:)

Niektorzy ucza sie na bledach, niektorzy nie.... Ale nie powinno się oceniać człowieka jeśli się go nie zna. No i co z tego, że jestem samotną matką....to nie znaczy , że jestem gorsza od innych!

inne czasy nastały i kobiety są bardziej samodzielne więc bez większego strachu decydują się na samotne macierzyństwo, nie mówiąc, że teraz coraz więcej wiedzą na temat tego jak wyciągnąć kasę od tatusia więc to też plus, innymi słowy materialnie mogą się zabezpieczyć

ale tez nie twierdze ze każdy przypadek jest taki sam,wiadomo róznie w życiu bywa. mi chodzi o tą klike mądro-głupich co im sie wydaje że ciążą przechytrzą cały swiat i swojego faceta