Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość bo to jest tak ludziska
1.kiedys byla metoda na wnuczka:D 2.teraz mamy metode na dziecko:p 3.ostatnio byla afera w necie oszustka wyludzala na poczatku rzeczy dla dziecka( wraz z kolezanka ktora miala dziecko udawala biedna) ludzie slali rzeczy a pozniej widzac ze nie prosi o kase kase:D znajde linka to wkleje, chuj wie czy to nie ta sama lajza:D

Gość facet z Polski
BiednaMamo, nie masz za co przepraszać.

Gość ja mam tylko jedno pytanie
dlaczego nie starasz sie znaleźć pracy?

chce isc do pracy? najgorsze ze narazie nie stac mnie na przedszle ok za posilki zaplaci mops a reszte czyli 240 zł juz musze sama mam 15% znizki jako samotna mama zostaje ok 200 zl ja tyle nie mam jakbym miala na start na ten jednen 1-szy miesiac to ide do pracy nawet od jutra.

Kurcze ludzie co się dzieje, ona nic nie wyłudza, zapytała tylko czy ktoś nie ma butów po swoim dziecku dla jej dziecka, to że niektórzy z potrzeby serca chcą jej pomóc to sprawa tych osób, dajcie spokój z jakimiś podejrzeniami. Chcę pomagam - nie to nie, i tyle.

Gość przeczytalam caly top
i mam watpliwosci co co do twojej uczciwosci : 1.KTORA BIBLIOTEKA JEST CZYNNA W NIEDZIELE? ja takiej nie znam 2.MASZ DZIECKO KTORE MA 3,5 ROKU I NIBY SPALO W TEJ BIBLIOTECE PRAWIE 4 GODZINY to juz widac ze cos tutaj nie gra, poniewaz zadne dziecko w tym wieku spiac w niby otwartej w niedziele bibliotece nie spi tyle 3.JESTES OSZUSTKA KTOREJ SIE NIE CHCE PRACOWAC

Przecież ona pisała w piątek z biblioteki, nie w niedzielę, i dzieci sypiają przez dzień, moja mała śpi czasem nawet 5 godzin w ciągu dnia.

Gość zadna biblioteka nie jest czyn
na w niedziele:D dwa MOPS dla samotnej matki placi za przedszkole nie klam!!!Ladnie tak ludzi w chuja robic?:D

Gość po poludniu wkleje linka
ludziska o tej lazie co na dzieciaka w necie wyludzala razem z kumpelka🖐️

Gość co innego spi w domu
a co innego w BIBLIOTECE ? puknij sie w leb lady:o

Gość Jesteś nie w porządku
Wiesz Biedna Mamo co mnie zastanawia? Prosisz o buciuki dla dziecka. Ja w lipcu kupiłam w ciucholandzie za 5 (pięć) zł buty zimowe dla malucha. Dobre, w zasadzie nowe, skórkowe. Szukałaś?Byłaś? Nie wierzę Ci, nie dlatego że ktoś twierdzi, że masz konto na allegro (choć taka zbieżność nicków w zasadzie byłaby dziwna) Nie wierzę Ci, bo ściemniasz. Głupie przykłady Ci podam Bo dziecko w wieku 3 lat pije zwykłe mleko z kartoniku, a nie nestle modyfikowane. Tym bardziej, że twierdzisz że nie masz kasy, gdyby tak było to te Twoje dochody w całosci by Ci szły na mleko Poza tym 3 latek nie śpi w dzień 3 godziny :) 🖐️ Może niemowlak przespałby w bibliotece 3 godziny,ale nie duży chłopczyk, który w ciągu dnia potrzebuje ruchu i zabawy przede wszystkium, a nie 3 godzin snu. Biblioteka mówisz... hmmmm :) Tak, w to tez Ci uwierzę I ostatnie. Faktycznie osoba w potrzebie nie będzie przesyiadywac na forum, tylko zacznie działać. A jak, było juz mówione nascie razy.

Nie rozumiem takiego tłumaczenia. Nie pójdziesz teraz do pracy, bo nie masz wyłozyć za przedszkole. Z takim podejściem, to nigdy do tej pracy nie pójdziesz, bo zawsze wypłata jest po przepracowanym miesiacu a nie przed. Chyba lepiej znależć pracę i pozyczyć te 200 zł na miesiąc. jak dostaniesz wypłatę to oddasz. A może babcia mogłaby sie ten jeden miesiąc zająć dzieckiem?. Nie wnikam w Twoją sytuację, ale pomyśl trochę. Tylko jest jedno ale, jak pójdziesz do pracy możesz stracić zasiłek z MOPS-u. Może o to chodzi? Lepiej mieć kasę z MOPS-u i wolny czas na bibliotekę it. niż zapierdzielać w pracy 8 godzin.,

Gość co innego spi w domu
wlasnie cholera o tym MLEKU nawet nie pomyslalam,to widac ta oszustka z internetu, dziecko 3 letnie pije normalne mleko

Gość facet z Polski
Jak macie wpisywać takie chamskie komentarze i obrażać dziewczynę, to lepiej zajmijcie się czymś pożytecznym. No chyba, że wy tylko umiecie obrażać i dokuczać.

przepraszam ja Jej nie obrażam, tylko tłumaczę. Najlepsza pomoc to nie jest podanie na talerzu ryby, tylko danie wędki, zeby mogła sobie tą rybę złowić.

Gość mamunia oszustko
jeszcze raz przeczytaj : Wiesz Biedna Mamo co mnie zastanawia? Prosisz o buciuki dla dziecka. Ja w lipcu kupiłam w ciucholandzie za 5 (pięć) zł buty zimowe dla malucha. Dobre, w zasadzie nowe, skórkowe. Szukałaś?Byłaś? Nie wierzę Ci, nie dlatego że ktoś twierdzi, że masz konto na allegro (choć taka zbieżność nicków w zasadzie byłaby dziwna) Nie wierzę Ci, bo ściemniasz. Głupie przykłady Ci podam Bo dziecko w wieku 3 lat pije zwykłe mleko z kartoniku, a nie nestle modyfikowane. Tym bardziej, że twierdzisz że nie masz kasy, gdyby tak było to te Twoje dochody w całosci by Ci szły na mleko Poza tym 3 latek nie śpi w dzień 3 godziny Może niemowlak przespałby w bibliotece 3 godziny,ale nie duży chłopczyk, który w ciągu dnia potrzebuje ruchu i zabawy przede wszystkium, a nie 3 godzin snu. Biblioteka mówisz... hmmmm Tak, w to tez Ci uwierzę I ostatnie. Faktycznie osoba w potrzebie nie będzie przesyiadywac na forum, tylko zacznie działać. A jak, było juz mówione nascie razy.

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale bez przesady dziecko 3 letnie wcale nie musi zyc na mleku z nestle , takie dziecko powinno jesc juz wszystko to nie jest niemowlak a z podejsciem tej Pani to ona nigdy roboty nie znajdzie

Faceciku, pokaż mi choć jedno zdanie, w którym ją obraziłam. Napisałam co myślę i jak towidac odstrony matki, ktora sama ma 2 jkę dzieci. Więc mi tu nie piehrdol 🖐️

Jeszcze jedno. Jest tyle pracy w necie. Choćby przepisywanie na kompie tekstów. Skoro siedzi 4 godziny w biliotece,to czemu się np czymś takim nie zajmie? Czemu głupich kosmetyków AVON,Oriflame nie sprzedaje? Bo się jej nie chce. Kto wie zresztą czy nie prowadzi ciucholandu klub komisu z rzeczami dla dziecka :o

Gość mamunia oszustko
JA CI ODPOWIEM DOBRA SPOSTRZEGAWCZA KOBIETO.BO JEJ SIE ZWYCZAJNIE NIE CHCE:) 1.WOLI WYLUDZAC I ZYC Z LUDZKIEJ DOBROCI PLUS ZASILEK Z MOPSU I JAKOS CIAGNIE TO CO DOSTANIE OPCHNIE NA ALLEGRO I ZYJE LEPIEJ NIZ WIEKSZOSC

BiednaMama 232323 Witam wszytskich , przyszłam jak najwcześniej się dało i przeczytałam wszytsko co tu piszecie mam dziś troszke wolnego bo maluch został u mojej babci z okazji tego że w ten weekend miałam szkołe . Rozumiem, że autorka skoro świt pognała do biblioteki? Trzeba było raczej kupić gazetę - zawsze w poniedziałki jest dodatek z pracą i poczytać, przypuszczalnie by się coś znalazło. Ściema i tyle

Gość fev vfcc gftrgere
autorko napisz na maila do tej laski ona pomaga biednym nie wiem czy jeszcze bo jej juz tu nie ma ale wiem ze dużo obiet w tym ja otrzymało pomoc kocicapl@interia.pl

Gość fev vfcc gftrgere
do Max Zandel to było

mamunia oszustko I własnie w takich sytuacjach nalezy zadać sobie pytanie w czym nasze dzieci sa gorsze - od dzieci takich oszustek. Dlaczego moje dzieci nie dostają nic za darmo? Tylko dlatego, że ja nie oszukuję, pracuję od rana do wieczora i nie łapię się na zasiłek rodzinny?

Gość oszustwo jak ta lala
1.Sciema z biblioteka 2.Sciema z mlekiem dla 3,5 letniego dziecka:D 3.Sciema z tym ze taki dzieciak spi prawie 4 godziny w bibliotece:D 4.Nie chce sie jej pracowac bo ma zasilek z naszych podatkow 5.Sciema z alimentami nie wiedziala jak z tego wybrnac 6.Sciema z przedszkolem MOPS pokrywa samotnej matce przedszkole 5.Pewnie czesc rzeczy opyli na allegro a za reszte wyslanej kasy upije sie na wesolo z wadszej naiwnosci:D

Gość oszustwo jak ta lala

Gość fev vfcc gftrgere
nie ma lepszych i gorszych dzieci ale śa tylko dziecmi mamy je chronic bronic i zapewanic wszystko co niezbędne do zycia nikt nikomu nic za darmo nie da chociaz sa wyjatki jak tu pisałam mi tez było ciżeko bez zasiłku bez mozliwości pójscia do pracy czy każda matka która prosi o coś dla dziecka to zaraz oszustka albo len ja wyszam na nogi ale tylko dzieki pomocy jednej dziewczyny z forum kiedy prosiłam o pomoc miałam ochotę wyc a ona mi jej udzieliła bez pytania teraz mam prace dom i godne zycie a myslałam ze się zabije

Gość mamuniu oszustko
Jestes nie w porzadku--wiem ze to malo pocieszajace, i ze tacy ludzie jak ona ta MAMABIEDNA NIBY nie maja krzty honoru,wiec to po nich splywa,ale my sobie przynajmniej umiemy w twarz spojrzec, jesytesmy uczciwe i na takich tez ludzi wychowamy swoje dzieci,pozdrawiam Cie za trzezwe myslenie🌻