Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednaMama 2323233

zimowe buciki dla malucha rozmiar 26 bardzo potrzebne

Polecane posty

Gość angelinaaa jolieee
Biedna Mamo ustosunkuj sie do moich podpowiedzi

Gość tak tak Wenus fotoszopek
daje duzo roznych mozliwosci:D wstawiac karteczki tez:D

Gość facet z Polski
BiednaMamo, podziwiam Cię. Bardzo Ci jest ciężko, nie masz rodziców, sama wychowujesz synka. I jeszcze się uczysz.

zwyczajnie nie mialam o tym pojecia ale jak bede sie uczyc i pracowac jednoczesnie to tej renty nie przyznadza, kto mial mi o tym powiedziec moja babcia 70 letnia ktora sie totalnie nie zna na tym ?

Gość angelinaaa jolieee
pisze się "przyznają" a nie "przyznadzą".... ;(

Gość Biedna Mamo
teraz sie podobno tylko uczysz, ale jak widac jedynie tego by oszukiwac ludzi, zgubila cie twoja niewiedza i dociekliwosc innych..szkoda ze wielu naiwniakow juz ci cos wyslalo

Gość facet z Polski
Naprawdę się nie nabijam. Uwierz mi.

Gość angelinaaa jolieee
ponawiam- a mycie okien czy sprzatanie nagrobków? Niedługo 1 listopada- mogłabyś troche grosza zarobić?

Gość Dziewczyna..
no ale teraz nie pracujesz, wiec w tej chwili mozesz ją miec... to zadne usprawiedliwienie..... uwazam.... ze wystarczy iz slozysz zaswiadczenie... i o to zadbasz... a bedziesz miala rente, i czas na wychowanie dziecka...

Gość Jesteś nie w porządku
Angelina - o tym samym (Wszystkich Świętych) pomyslałam I juz dwukrotnie prosiłam Autorkę, by odniosła się do moich wątpliwości. Bez skutku. A przecież nie obrażam, nie wyzywam. Przedstawiłam swoje argumenty, ale autorka nie odpowiada :)

Gość czy wy nie widzicie
ze albo to prowo,albo oszustwo:)

Gość anirewa
Czytam ten topik od wczoraj. Chcialabym wierzyc autorce. Robi wrazenie biednej, uczciwej dziewczyny tylko kompletnie nie umiejacej poradzic sobie z rzeczywistoscia. Jej najbardziej potrzebny bylby ktos, kto pomogl by jej zalatwic wszelkie swiadczenia jakie sie jej naleza ewentualnie pomoglby jej z uzyskaniem pracy. Autorka prezentuje totalna bezradnosc, troszke jak dziecko. Jedna rzecz mnie tylko zastanaiwa...dlaczego po wpisaniu w google maila autorki wyskakuje link do osoby o nicku karola2030 handlujacej na allegro?? :-(

Gość brawoooooo!swietny post!
Aileen WuomosPoza tym, nie każdy jest taki zaradny jak wy.Są osoby, które gorzej sobie radzą z rzeczywistością w trudnych sytuacjach,co nie oznacza,że są złymi rodzicami.Wy oczywiście dalibyście sobie radę w każdych warunkach.Wszystko byście załatwili,pracowali na trzy etaty i wychowywali jednocześnie dziecko na krowim mleku,bo modyfikowane to jest jakaś fanaberia.Każdy pediatra wam powie,że karmienie dziecka mlekiem modyfikowanym nawet do szóstego roku życia to nie fanaberia.No,ale zapomniałam, że wy wiecie wszystko najlepiej.

Gość na moje pytanie
o alimenty i ojca dziecka tez nie odp po paru pytaniach stwierdzila ze go 3,5 roku nie widziala,jak zasugerowalem ze to niewazne i ze wystarczy zlozyc wniosek o alimenty do sadu zignorowala to nie pytajac o szczegoly wydaje mi sie ze nas zwyczajnie ktos ludzie oklamuje i jest to na bank BIEDNAMAMA

Gość facet z Polski
Ale dlaczego straciłaś do mnie zaufanie. Ja naprawdę życzę Ci jak najlepiej i nie wyśmiewam się z Ciebie. Naprawdę, jakbym był sierotą i sam wychowywałbym dziecko, to nie miałbym już siły się jeszcze uczyć.

Gość Dziewczyna..
Biedna Mamo... dla samotnej matki, przedszkole bycs dostala w pierwszej kolejnosci.... a wtedy moglabys dorabiac nawet na czarno.... i mialabys jednoczesnie rente... nie widze problemu...

Gość Denimka
Biedna Mamo, jesteś studentką psychologii stosowanej najprawdopodobniej na UJ.

Gość angelinaaa jolieee
Wiesz co,ja zabieram swojego ze soba ,a mam kilka grobów w rodzinie do uprzatniecia- sadzam go w wózku i sobie siedzi- mój ma 1,5 roku i jakos daje radę, twój jest starszy więc tym bardziej rozumny

Gość Jesteś nie w porządku
zostaniesz mi angelina z synem jak pojde myc groby ? mama, ale idąc tokiem twojego rozumowania, maluch pośpi wówczas 3 godziny w wózku, tym bardziej, że świeże powietrze, ładna pogoda :) a nawet jak nie pośpi - nie przesadzaj 3 latek to juz rozumny chłopczyk, który nawet mógłby Ci pomóc - (np liście na kupkę zbierać)

Gość na moje pytanie
Jedna rzecz mnie tylko zastanaiwa...dlaczego po wpisaniu w google maila autorki wyskakuje link do osoby o nicku karola2030 handlujacej na allegro?? BO TO JEDNA I TA SAMA OSOBA NIGDY NIE MA TAKIEGO SAMEGO MAILA AUTORKA BIEDNA MAMA TO TA KAROLA2030, LUB KTOS SOBIE Z NAS JAJA ROBI I TO PROWOKACJA I ZADNEJ BIEDNEJ MAMY NIE MA

Gość rzepy tez sie czepiaja;)
wyswietla sie nick martac na allegro jako kupujaca u karoliny a le wy jestescie pieprznieta kazdy moze miec taki nick na allegro nick się wyswietla martac a nie mail martac1@op.pl wariatki