Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonóweczka

TOPIK dla MAM z woj.WIELKOPOLSKIEGO

Polecane posty

Gość antonóweczka

witajcie 🌼 pomyslalam sobie ze fajnie byłoby miec topik dla mam z ''naszej okolicy'' :) być moze mieszkamy blisko siebie i bedziemy mogły wyjsc na spacerek z maluchami,kto wie :) zapraszam wszystkie mamy z wielkopolski!!

Gość antonóweczka
witam witam :) Poznań-hmm,niby to samo woj,a jednak mamy troszke daleko :( Ja spod Piły.Ale i tak bardzo miło mi Cie tu widziec :) :) :)

Gość Ola _b
Witam! Ja jestem z Kalisza. Synek ma 1,5 roku :) Pozdrawiam :)

Gość antonóweczka
Ja mam córeczke 14miesięczną :)

Witajcie:) ja mieszkam niedaleko Kalisza... mamą niestety nie jestem,na styczen miałam termin,ale ciąża obumarła. Pozdrwaiam

Gość antonóweczka
Moniaa bardzo bardzo mi przykro :( Trzymam kciuki zeby pod Twoim serduchem szybciutko zamieszkało drugie maleństwo.Ale zostaniesz z nami?? :)

Gość antonóweczka
Ależ prosze Cie :D:D:D ja coprawda zmykam na chwilke bo moje dziecko juz sie prosi o drzemke (od rana pierwszą dopiero),ale jak tylko zaśnie to wrócę :) Moniaa,myslisz o kolejnych staraniach ,czy jeszcze chcesz poczekac?

no własnie sama nie wiem. Lekarz powiedzial ze po pierwszym @ możemy działac,no i dzialalismy tylko nic nie wyszlo. A teraz ustalilismy date slubu,01.10.2011 i nie wiem czy probowac dalej czy jak. Mój Szymek mówi,żeby spróbowac ten ostatni cykl . Jak sie uda to uda,a jak nie to w przyszlym roku bedziemy sie starac. Ciąże stracilismy 29 czerwca,staralismy sie od tego czasu ale nic nie wyszlo.

Widzisz tamta ciąża była planowana,udało sie za 2 cyklem Jestemy razem juz 6 lat i chcielismy miec dziecko ale niestety nie wyszło.

Gość antonóweczka
kurcze,to tymbardziej mi przykro :( no tak,zaplanowaliscie wesele wiec to faktycznie moze dobry pomysl zeby spróbowac z maluszkiem za rok,zeby potem nie bylo problemu,chociaz powiem ci ze z doswiadczenia wiem ze wlasnie jak sie czlowiek wyluzuje i juz o tym nie mysli to sie udaje,takze kto to wie co bedzie u was jak zaprzestaniecie na chwilke staran ;)

:) chyba spróbujemy ten ostatni cykl i zobaczymy co bedzie... :) Szybko córunia zasnęła :) ja mam w domku 2-letniego siostrzenca,jest taaaaki kochany:)

Gość antonóweczka
problem w tym ze nie zasnela :D:D:D i chyba spac nie bedzie :o rozbawila sie na calego-aktualnie próbuje oderwac głowe kaczuszce :D:D:D

łobuzik mały :) tego mojego siostrzencem kocham jakby byl moim synkiem:) w sumie to jestem do niego jak druga mama:) duuuzo czasu z nim spędzam od malenkosci :)

Gość antonóweczka
ojjj kochana ja bardzo chętnie sie zjawie :D uwielbiam wszystko co w nazwie ma ''czekolada'' :D

Gość antonóweczka
to fajnie ze masz przy sobie takiego maluszka :) a powiedz mi prosze jak sie zachowuje ten brzdąc,bo wspominalas ze ma 2 latka,a ponoć w tym wieku dzieci są ''uparte'' :D jestem ciekawa ile jest w tym prawdy :) wg mnie wszystko zalezy od wychowania,chociaz tak jak pisalam,dosc czesto mówi sie o tym magicznym wieku 2 lat :)

wiesz co,jest róznie,ogolnie jest kochany,nikogo sie nie boi i caly czas ma buzke usmiechnieta. Ale czasem jak cos nie jest po jego mysli to potrafi krzyknąc,kopnac,czy zrzucic zabawki. Ale nie jest nagorzej.

staramy sie go oduczyc od takiego zachowania.ale latwo nie jest. zreszta nikt aniolkiem sie nie urodzil :)

Gość antonóweczka
a moje dziecie nadal nie spi :o juz opadam z sil :D chyba juz ją przetrzymam do tradycyjnej godziny 19tej i wtedy kąpiel,kolacja i spanie. dziewczyny przyłączajcie sie!!!!! :)

Gość antonóweczka
moja tez tak jest nauczona tylko ze dzis odpuscila sobie poobiednią drzemke :o ojj,sil mi zaczyna brakowac :(

Gość Ola _b
Co do upartości u dziecka to mój synek już jest uparty, a ma dopiero 19 miesięcy i jak coś nie jest po jego myśli to rzuca zabawkami, sam rzuca się na podłogę.

Gość Ola _b
Co do spania to mój synek idzie spa ok. 20ej. Wcześniej dostaje kaszkę, kąpiel co drugi dzień i spanie. w południe śpi ok. 2 godz.

nasz kolo 12 chodzi spac,czasem sam mnie prowadzi do pokoju do spania:) ja na razie mykam,zajrze później ;) papapa

Gość Ola _b
Witam! Jak Wam mija ranek?? Dzieci spały całą noc?? Pozdrawiam :)