Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość podaj maila napisze do ciebie

No a jak mam sie z toba skontaktowac w sprawie tych bluz? Mam po synu i moge wyslac.

zaraz napisze :-)

Gość kikkiriki
może ma ktoś coś na 2,5 letnią dziewczynkę 92/98, głównie chodzi mi o spodenki, nawet dresowe albo jakiś sweterek. Mam męża, pracuję dorywczo ale nie starcza nam na bieżące potrzeby... Musieliśmy kupić piec na raty, a tu jeszcze węgiel na zimę trzeba kupić...

boreks wyslalam maila

wiecie to wszystko brzmi tak kolorowo, ze az mi sie nie chce wierzyc. Mnie spotkala ostatnio ogromna tragedia- zmarli rodzice w wypadku.. i sama sie zastanwiam za co ja bede zyc.. do 9 listopada mam w portfelu 46 zlotych..

jednak znajduje sie na tym swiecie garstka dobrych ludzi. Szacunek dla takich osob...jezeli i mnie byloby stac na pomoc to napewno bym pomogla.

i chyba nie umialabym prosic nikogo z obecnych na kafe o pomoc- nawet nie mialabym z czego oddac.. a pozyczyc czy nawet dostac od kogs ot tak? chyba nie czulabym sie z tym najlepiej.

Gość xena hhhahaa
tak kurwa uron łze i spierdalaj wypadke rodzice i chuj a ręnta?

Gość łuuccjjaa
ZielonaWyspa dobrze że masz chociaż te 46 zł, bo ja do połowy listopada muszę czekać z pustym portfelem. A jedzenia coraz mniej :( Nie wspominając o niezapłaconych rachunkach.

Przyjemny topik, az miło sie czyta :D Ale fakt, w miarę możliwości trzeba sprawdzac komu oferujemy pomoc. Mnie zdarzyło sie już 2 razy "naciąc" ale dzieki temu jestem teraz ostrożniejsza (choc szkoda, bo rzeczy które oddałam mogły sie przydac a nie pojsc na allegro albo gumtree) niesmak pozostał no ale moja wina Raz wysłałam ogromną pakę z całą wyprawką od noworodka az do rocznego dziecka, z dziewczyną kontakt mam do dziś, bardzo mi dziękowała a po jakimś czasie gdy staneła na nogi otrzymałam od niej niespodziewanie bardzo miły prezent Pomagajmy wiec, ale z głową. Swoją drogą mam trochę ubranek dla dziewczynki (niewiele, bo wiekszośc wydałam) w rozm.110 głównie więc w razie potrzeby mogę sie podzielic

Gość mama kubulka
i widze ze pomoc tylko dla wybranych ;(

Gość jednego nie rozumiem
Dlaczego wy prosicie o pomoc akurat tutaj? Przecież w necie jest wiele stron dla potrzebujących z ogłoszeniami od osób, które chcą oddać ubrania, czy cokolwiek innego. Może też zamieścić swoje ogłoszenie o tym, co nam jest potrzebne. Jest nawet takie forum. Wystarczy poszukać i tam się udzielać.

Gość postaw kawe na lawe
do Lagna- hej ,a mozesz napisac dokladniej jak sie dalas ''naciac'' ........

dziękuję za odzew z jedną panią jestem w kontakcie , i chłopiec będzie miał bluzę dziękuję a pomoc

Gość postaw kawe na lawe
boreks- a skad jest ta rodzina? a co z reszta dzieci? moze tez cos p[otrzebuja,. kurcze tak mi ich szkoda. daj troche wiecej info.

dziękuję za pomoc ale jedna pani ma niepotrzebne ubranka po swoich smykach i wyśle mi to już będą miały w czym biegać

Gość dziewczyny zoabczcie sobie tu
''wyludzacze przyklad bardzo aktualny - dziewczyna prosi o pare zimowych butow dla dziecka. podaje swoj mail, dziekuje. nie chce pieniedzy, prosi o kasze z tego co pamietam i te nieszczesne buty. znajduja sie bodajze dwie osoby ktore jej zaufaly i pomogly - znaje sie ze ostrasiostra i dyrektore. i chwala wam za to. dzis komentarz od pani, ktora wlasnorecznie dala kobiecie ciuchy, zapewnia ze jest ona uczciwa. i co? mimo to dziewczyna zostala sponierwierana jak pies przez bogaczy, ktorych bieda niedotknela. '' http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4618492&start=960 12:07 [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Biedna mama przykro mi , myślalam że jesteś uczciwa. Teraz zablokowałaś galerię swojego męża/chłopaka w której byly zdjęcia twojego synka. dosłownie 10 minut temu nie była zablokowana. Oszukałaś tu dużo ludzi, ja tak tego nie zostawię. strona 33

Gość dziewczyny zoabczcie sobie tu
12:15 [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Ja jestem pewna, że oszukała mnie - nas . Dostałam linka na naszą klasę , wyświetla się jej profil [identyczne dane podała mi do przelewu] zgadza sie jej miejscowość. Ma w znajomych chłopaka do którego pisze "kocham cie" czy per "kochanie" , a ten z kolei ma w galerii zdjęcia synka [tak pisze] ja dostałam właśnie te fotki na maila. Kiedy zapytałam jej się o co chodzi, ospisała że nie konta na nk bo nie ma internetu [skąd konto na allegro? notabene nazwa konta jest identyczna z nazwą jaką ma w mailu] .po 5 minutach od mojego maila zablokowała galerię u męża/chłopaka.

no widzicie człowiek z sercem na dłoni pomóc chciał i tak się przejechał , taka wdzięczność , nie wysyłajcie pieniędzy .

Gość ZDEMASKOWAC OSZUSTKE
WASZA MAMUNIA OKAZALA SIE BLADZIA I OSZUSTKA

Gość uuuu.....
No niestety :-( Przykra sprawa.

Gość angelinaaa jolieee
No i teraz żądam przeprosin- ja wątpiłam od samego poczatku, to wszyscy na mnie napadali. Trzeba mieć intuicję. Zagrała wam na uczuciach. Przepraszć!!!!!!

Gość uuuu.....
Ja nie przepraszam bo na nikogo nie najezdalam :D Ale smutna sprawa bo teraz osoby potrzebujace moga pomocy nie otrzymac. A gdzie jest autorka tego topiku?