Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to jest

Znacie Polki w chustach ???

Polecane posty

Gość dziwne to jest

Niedaleko mnie mieszka Polka.Wyszla za Turka.Urodzila mu dzieci i chodzi w chuscie.Ja nie rozumiem tego! Nagle zmienila wiare...

Gość dziwne to jest
Nie wiem co na to jej rodzina...Jak tak mozna przestac Boze Narodzenie swietowac..i stac sie muzulmanka.Moze zrobila to dla meza,by mu sie przypodobac,no nie.

Może ona jest bardziej ekumeniczna i nie porzuci Bożego Narodzenia.

Gość dziwne to jest
Wiem,ze dzieci nie ochrzcila...

Gość ludzie zmieniaja wyznanie
to ich sprawa i ich zycie. Tak samo moze dziwic Turek, ktry zmieni wyznanie na chrzescijanstwo

Gość mnie dziwi najbardziej
ze wyszla za Turka.

Gość mnie dziwi najbardziej
bo znam ta nacje i nie mam dobrych doswiadczen. znacie jakiegokolwiek muzulmanina, ktory zmienilby wiare i zwyczaje dla zony? tylko kobiety sa tak glupie i daja soba manipulowac, rezygnuja ze swojej wolnosci i niezaleznosci.

Gość rfuj
Ciekawe czy jest z tym szczesliwa,ze wyrzekla sie swojej tozsamosci ?

Gość aż się pewnego dnia
obładuje dynamitem i wysadzi w autobusie

Gość buahah hah ha hahha hah
"Zacie jakiegokolwiek muzulmanina, ktory zmienilby wiare i zwyczaje dla zony?" nie ma takich. A kobiety to zaślepione gąski. Prawda. No dobra... był ostatnio jeden słynny co zmienił wiarę to go ukamienowali. I dlatego stał się słynny. Ale to chyba nie dla żony :P

Gość ja mialam ale jakas mini wersj
to sie nazywa burka nie chusta

Gość mysle ze masz naprawde
jaka burka.... ludzie, watpie zeby ktokolwiek w burce w Polsce chodzil :D Jesli juz to hijab

A ja znam muzulmanow, ktorzy przeszli na chrzescijanstwo. :) Wlasnie czytam ich ksiazke. Bracia Caner & Caner wydali ksiazke dokumentalna pod tytulem 'Islam bez zaslony'. Super ksiazka, sympatyzuje z islamem, a jednak pokazuje wszystko w prawdziwym swietle. Znam tez 'w realu' kilka muzulmanow i muzulmanek, ktorzy odrzucili islam... Jedna kolezanka z Iranu odrzucila islam i przeszla na protestantyzm...

Gość gwoli wyjasnienia...
u mojej babci na wsi, to duzo kobiet chodzi w chustkach

Gość mam kolezanke co chodzi
sama zalozyla, bez meza uwazam ze traci najlepsze lata zycia, wyglada jak moja babcia no ale jej sprawa z nikim nie wychodzi, z prawie nikim sie nie spotyka marzy o bogatym arabie ....

Gość pomon
Ja mysle,ze one chca czuc sie zaakceptowane w rodzinie islamskiej i stad takie cuda.Mieszkam w Niemczech.Tu tez jedna Polka chodzi w chuscie.Dziwne,ze jej szwagierka(prawdziwa muzulmanka i turczynka)nie chodzi w chuscie....a ma tez meza Turka.

Gość 34323
To sa kobiety bez charakteru.Byle Turek dyktuje im styl ubioru.fuj!!!

Gość Załamany Wszystkim
Ponieważ chcą być bardziej tureckie niż Turczynki. Podobnie jak Ślązak (przepraszam tych, co są w Polsce i tych co czują się Polakami) który wyjechał do Niemiec, jest bardziej niemiecki niż Bawarczyk, chociaż po niemiecku mówić za bardzo nie potrafi. Najciekawsze w tym zjawisku jest to, że zazwyczaj kobiety gubią tożsamość, tradycję i obyczaje, podczas gdy nasi panowie nadal czują dumę ze swoich korzenii. Chwała Panu, że wybrała Turka, ponieważ większość z nich ma takie lajtowe podejście do islamu, jeśli porównamy ich z Arabami.

Gość do dziwne to jest
nie w kazdym przypadku, kiedy kobieta wychodzi za muzulmanina i zaczyna nosic chuste, oznacza to od razu ze zmienila wiare. Czesto nosza ja z szacunku do wiary meza, chusta to przeciez nie jest wielki problem, zreszta, chusty sa teraz modne :)

Gość fajna sprawa ten islam
kobiety sa porzadkowane facetowi i oto chodzi :D