L_E_T_I 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 Hejka. dawno mnie nie było ale nie miałam czasu. Chciałam wam wszystkim życzyć zdrowych, wesołych, pogodnych i spokojnych ŚWIĄT. Powodzenia w staraniach i spełnienia wszystkich marzeń a w szczególności tego jednego. U Mnie wychodzi na to że i tym razem się nie udało. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Kwiecień 28, 2011 L_E_T_I nie przejmuj sie i glowa do gory napewno sie uda,a przeciez tak do konca nigdy nic nie wiadomo moze akurat sie udalo pozdrawiam wszystkie dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Maj 10, 2011 Hej dziewczynki, zyjecie jeszcze? Odedzwijcie sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia 1983 0 Napisano Maj 19, 2011 Hej dziewczyny pisze bo pod wzgledem dzidziusia nic sie nie zmienilo(niestety :() jednak dostalam prace i z tego powodu tez sie bardzo ciesze. Byc moze teraz jak wyszlam do ludzi troche zapomne o dzieciaczku u sie uda wkoncu,choc nadzieii zadnej sobie nie robie bo doszlam juz do wniosku ze jak by milo byc malenstwo to by juz dawno bylo,mam corke i powinnam sie z tego cieszyc. A co u Was dziewczyny??Topik widze juz chyba obumiera bo malo kto tutaj pisze. Pozdrawiam wszystkie kobietki,buzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena198601 Napisano Styczeń 30, 2012 hej widzę ze temat jest stary ale chce go odnowić ja staram się o dzidzię już 4 Lata i szlag mnie trafia.Po prostu już nie mogę tak bardzo pragę dziecka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarcia89 0 Napisano Styczeń 31, 2012 Ja tez staram sie od ponad roku i dalej nic, okazalo sie ze mialam polipy w macicy, zrobilam zabieg wszystko mialo byc ok,kiedy poszlam na kontrole okazalo sie ze mam torbiela jajnikowego, dostalam luteine i wczoraj byla ostatnia tabletka, i od wczoraj zaczely sie dni plodne, slyszalam tez ze ta luteina pomaga zajsc w ciaze, oczywiscie proba zostala wykorzystana, choc martwie sie troche bo torbiel mial sam zniknac, a nadal czuje bol bodbrzusza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze za 2 tygodnie zobacze dwie kreseczki ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena198601 Napisano Styczeń 31, 2012 Witaj Sarcia89 mam nadzieję że ujrzysz te upragnione dwie kreski na teście.Widzisz a u mnie jest tak że jestem zdrowa hormony badania wszystko w jak najlepszym porządku,okres jak w zegarku.Wydaje mi się że to też dużo zależy od psychiki.Teraz się przeprowadzam w inne miejsce mam nadzieję że tam nabiorę dystansu do wszystkiego i w końcu się i nam uda:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach