Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta mężatka 2 pelny dzień

Kiedy zmienić nazwisko na NK i dodac zdjęcia

Polecane posty

Gość Morena My Love
A zdjęcie dziecka to koniecznie z między nóg- żeby było realistycznie i żeby było pewne, ze to twoje.

Gość ja wyszłam za maż
5 tygodni temu i zadnych zdjec nie wstawiam bo to glupota. za jakies poł roku jedno wstawie

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
Na przykładzie mojej znajomej z facebooka: Brała ślub cywilny tylko, wrzuciła fotki po ok 3 tyg, ok 22 fotek chyba. Takie rózne,ale tylko te zrobione przez wynajetego fotografa. Jej meza tez mam na fb i on wrzucił jakos tydzien po niej, tak ok 15 fot. pozdrawiam ;)

Gość too late now....
wg mnie to powinnas zmienic w niedziele rano, przed poprawinami, no i przynajmniej jedno zdjec ze slubu wstawic jako glowne a potem po poprawinach dac wiecej fotek .zgadzam sie ze z 200 powinno byc ok. no i wlsnie tak tez z goscmi zeby mieli radoche ze sa w twoim albumie. ja np. mialam 5 zdjec tylko samej siebie w sukni, do tego zdejcia butow osobno i fryzury ze 3 zdjecia plus 3 zdjecia fryzury razem z welonem. im szybciej to zrobisz tym lepiej.

Gość serdecznie dziękuję zarówno
założycielce wątku jak i tym osobom, które zadały sobie trud i napisały posty, ich lektura sprawiła ze poprawił mi się humor-a kiepski mam dziś dzień

Gość Mezatka 3 pelne dni
Jako mloda mezatka dam ci rade - zmien od razu, to zobaczysz, jak ci beda ogladac zdjecia stare panyy hi hi. Moje kolezanki juz zielenieja z zazdrosci, a jakze! Ja dodalam 5 zdjec z ubierania, 2 z blogoslawienstwa, 5 z drogi do kosciola, 15 z ceremoni, 5 jak goscie skladaja zyczenia, 10 z pierwszego tanca, 8 z krojenia tortu no i jeszcze kilka z wesela - jakies 20, ale tylko te, na ktorych widac, ze mam firmowa suknie i bizuterie. Na plener jeszcze czekamy. Buziaczki! Mua,mua

Gość Suka Sosnowiecka
No nie mogę :D:D Takie dobre prowo to się rzadko zdarza! I choć prowo, to bardzo zbliżone do rzeczywistości. 10/10!

Gość ale z ciebie wieśniara
i to taka zakompleksiona :o

Gość Ty męzata od 3 dni
coś słaby zawodnik z Ciebie, tak mniej więcej dałaś TYLKO 70 zdjęc, a co to jest 70 zdjęc?? To nawet dobrze nie uchwycisz szwów na sukni z boku. WSTYD!!

Gość o dżizas
tylko 70? dodaj jeszcze 30 to będziesz miała wtedy juz "superkonto" na naszej klasie. Tak czytałam, że żeby mieć "superkonto" to trzeba mieć minimum 100 zdjęć w profilu, chyba że nie jestem na czasie i cos się zmieniło. Tylko nie zapomnijcie dziewczyny że do pierwszego bobasa musicie ustawić sobie jakieś ślubne zdjęcie jako główne, żeby wszyscy wiedzieli że wyszłyście za mąż. Potem jak się urodzi to zmieniacie na zdjęcie dziecka.

Gość o dżizas
Cholera, skleroza nie boli, zapomniałam że przy ślubie jest teraz całkiem inna procedura. Przecież to wszystko juz dawno jest nie modne, teraz powinnyście założyć jedno wspólne konto z mężem no wiecie Jan i Katarzyna (Iksińska) Kowalscy. Tak żeby nie tylko wasze koleżanki to widziały, ale też jego koleżanki widziały że jest juz zajęty i jeszcze one dodatkowo wam mogły zazdrościć, podziwiać wasze kreacje, samochody latające gołębie itp

Gość pot
do roboty się wez nierobie

Gość TARZAM SIĘ ZE ŚMIECHU,
i sie zastanawiam czy to prowo, bo chyba nikt nie jest tak pusty żeby mieć takie problemy z drugiej strony po lekturze tego forum nic mnie już nie powinno zaskakiwać...

ja nawet nie mam konta na nk ;] ale jestem zacofana strasznie... tylko tak się zastanawiam po co mi ? równie dobrze trzeba mieć na fotce i fcb. Ślub to mój dzień i moich gości i nie musi ktoś wiedzieć, że miałam suknie taką czy tort taki a nie taki ;]

Gość ale ona przeciez...
jak czytalem to to plakalem ze smiechu. Mam nadzieje ze nigdy nietrafie na tak tępą kobiete. że też takie istnieją szok! pozdrawiam normalne panie:)

o ludzie, dziewczyno, wiem ze teraz uz za pozno bo dawno bralas slub ale ku przestrodze innym... o zmianie nazwiska powinno sie powiadamiac z wyprzedzeniem. np. kolegi juz teraz zona na jakies 2 mies. przed slubem miala kolo swojego nazwiska info : "(juz niedlugo "nazwisko przyszlego meza" :) :) :) ) " po slubie zmienic nazwisko phi... niektorzy sie moga obrazic zes wczesniej nie zamiescila informacji o zblizajacych sie zmianach :O

Gość ja pitole mam nadzieje że
to prowo licze na to z całego serca choć wiem że takie istoty żyją :D