Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość god_is_nowhere
Z ludźmi jest tak jak z towarem na półkach w sklepie. Dobry produkt rozchodzi się szybko , zostaje tylko ten którego nikt nie chce.

Gość nie chce mi się nitz
A gdyby teraz zstąpił Wielki-Masta-Co-Wszystko-Może i poznał was z miłą, chętną do poznania was laską, urodowo w skali powiedzmy 5/10, nie dziewica, ale też i nie samotna matka, to co?

ja mam 21 lat- masz niezłe poczucie humoru :P mam nadzieje że twoja rodzina też hehe mój jeden kotek ma już 10 lat :)

Z ludźmi jest tak jak z towarem na półkach w sklepie. Dobry produkt rozchodzi się szybko , zostaje tylko ten którego nikt nie chce. Buhahaha, to idź do biedronki, bo widzę, że zaniedbałeś kodeks fekala i dawno nie zaglądałeś. Najpierw znika towar... No, jaki? Najtańszy! Correct :P

Gość zajebisty27
"nie chce mi się nitz A gdyby teraz zstąpił Wielki-Masta-Co-Wszystko-Może i poznał was z miłą, chętną do poznania was laską, urodowo w skali powiedzmy 5/10, nie dziewica, ale też i nie samotna matka, to co?" musi być dziewica i blondynka z zielonymi oczami i chętna na seks

Gość prze-ciekawa
dobrze im odpowiedziałeś...ja nie mówie o tym żebyś miał nadzieję..tylko bys jej nie zakładał z góry że NIGDY nie znajdziesz...ok,miałeś porazki ale przeżyłeś i teraz wyciągnij wnioski na przyszłość...

Jedni ludzie są mniej otwarci, drudzy bardziej. Poza tym to, że ktoś ma powodzenie, nie znaczy, że ma się z czego cieszyć. Autorze-możliwe, że problem leży w typie dziewczyn jaki starałeś się 'poderwać', możesz być tego nieświadom, ale każdy ma jakieś gusta i często ludzie celują w podobne osoby, którym akurat nasz typ niekoniecznie musi pasować.

Gość god_is_nowhere
There's no future for me because there's no way out.

Darker Ja nie zaniedbuję i wiem, co znika najpierw. Najtańszy. Najlepiej reklamowany. Najlepszy. Resztki. Bywa, że towar ma więcej niż jedną cechę, ale też nie przesadzajmy, że każdy taki jest. Taka kolejność jest i basta.

Gość zajebisty27
"Poza tym to, że ktoś ma powodzenie, nie znaczy, że ma się z czego cieszyć." tak, to musi być dołujące kiedy każda dziewczyna na twój widok nadstawia cip kę

Gość god_is_nowhere
fawila ---> więc ja całe życie nie mogę trafić do celu. Myslisz , że z wiekiem będzie lepiej ? Chyba tylko gorzej.

Gość prze-ciekawa
moze maz żle ustawiony celownik i tyle:)

Gość god_is_nowhere
nie chce mi się nitz ---> więc ja zaliczam się do działu RESZTKI. A takich resztek to nie chciałaby nawet niewybredna świnia.

"Taka kolejność jest i basta. " Cała prawda, gówno prawda. Co ty palisz? Po czym takie haluny? Najfajniejsze dziewczyny samotne chodzą. Biedactwa :D Chcesz sobie wmawiać to sobie wmawiaj ale głupot chociaż nie wypisuj. Jak to mówią mamusię oszukasz, tatusia oszukasz ale życia nie oszukasz.

god_is_nowhere No to musisz być straszna paskuda. Śmierdząca, z krzywymi zębami, garbem, karzeł z dużą nadwagą a do tego bez wykształcenia i zainteresowań? Trafnie opisałam?

Darker Najfajniejsze? A jakie to? opisz swój ideał, a ja ci opiszę swój.

Wiesz, jeżeli celujesz tylko w taki typ, który nie jest zainteresowany, to możliwe, że nic się nie zmieni. Czasami trzeba usiąść i się zastanowić nad cechami wspólnymi wszystkich dziewczyn jakie się próbowało gdzieś zaprosić-zawsze jakieś są. Po nitce do kłębka i dowiesz się czemu jest tak a nie inaczej. Na moim przykładzie-nie mogłam dociec dlaczego, pomimo, że mam spore powodzenie, nie mogę sobie nikogo znaleźć. Jak się nad tym zastanowiłam doszłam do wniosku, że dlatego, bo szukam kogoś stabilnego i 'pewnego', a ciągnie mnie do najbardziej problematycznych typów. To chyba był cud, że w końcu poznałam faceta idealnego dla mnie :)

Gość adminii
ja też mogłabym tak napisac jak ty-god_is_nowhere ale trzeba doceniać to co się ma. Tak czasami jest w życiu że nie jest nam dane to co byśmy chcieli ale na wszystko jest jeszcze czas.

Gość god_is_nowhere
nie chce mi się nitz ---> nie trafiłaś ani trochę , ale to i tak niczego nie zmienia.

Nic się nie martw autorze. Pocierpisz sobie w samotności jeszcze tak z 10-15 lat to wg. teorii /nie chce mi się nitz/ znajdziesz sobie ekstra pannę. 20 lat, super figura,i do tego inteligenta. I na pewno wybierze Ciebie bo nie będzie lepszych :D

"Najfajniejsze? A jakie to? opisz swój ideał, a ja ci opiszę swój. " Zaraz się dowiem, że najlepsze kobiety to te koło 40-stki :D Co się ostały samotne cudem :D

god_is_nowhere No czyli zwyczajnie pierdolisz, bo jesteś emo, ja? Miałam kiedyś w stopce mądre słowa skierowane do takich jak ty, ale pozwolę sobie nie cytować.

Gość god_is_nowhere
fawila ---> od tego mojego zastanawiania to już włosy zaczynają mi siwieć Darker ---> chciałbym aby tak było , ale ja nie wiem czy nawet dożyję

Darker No nie wiem, ja bym na czterdziestkę nie poleciała. Stąd pytanie o twój ideał.

Kurna, chętnie bym Ci jakoś pomogła, bo już kilka takich przypadków widziałam i razem z nimi siwiałam co to zrobić

Gość god_is_nowhere
Ja nie chcę pomocy , bo mnie pomóc już się nie da...a temat załozyłem tylko dlatego aby ci którzy jeszcze mogą zawrócić "ze ścieżki zagłady" mogli coś zrobić i zmienić swoje zycie.