Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość zajebisty27
"od pierwszejs trony tego topiku staracie sie obalic wszytkie rady kobiet u udowodnic im ze dlawas juz nadzieli nie ma" a po co nam rady kobiet? skoro tak bardzo współczujecie to umówcie się np, jutro, że mieszkacie tu i tu i nadstawicie z radością cipkę i czekacie na przyjazd - i po problemie a te rady to mozna o kant dup y ...

Gość dokladnie w tym jest problem
nad tym samym sie zastanawiam 🖐️ jak umre to moze rodzinka zaplacze a i to nie wiadome bo jestem czarna owca :O

"tak sie otwieracie na nowych ludzi wmawiajac im jak beznadziejni jestescie i ze zwami nic nie warto???" Nie, to jest rezultat naszego otwierania się na ludzi. "kupil bys chcleb jakby ci kobieta powiedziala ze on jest splesnialy, nawet bys nei sprawdzil tylko bys powiedzial nie dziekuje" Wolałbym zobaczyć ów chleb na własne oczy.

Gość panienka_do_wziecia
i wyjaśnia to wszystko... poza tym nie masz nawet na tyle kultury aby odpowiedzieć na proste pytanie, a co dopiero poświęcić czas na randki. Autor to prymityw, w dodatku bezrobotny i zajmuje się pierdułami siedząc pół dnia na kafe, potem ma pretensje do losu... "ratunku jestem samotnym prawiczkiem, bez kasy i zmarnowałem życie" :( jesteś zwykły żal....

Gość god_is_nowhere
wrrrrrrrrrrrrrrrrr ---> ty chyba dalej nie zrozumiałaś jednego. Nawet jeśli na początku będziemy udawać , że jestesmy tacy świetni to i tak po jakimś czasie wychodzi jacy jesteśmy beznadziejni.

Gość NoNoName
no jesli to prawda to nie rozumiem czegos. gdybym ja miała taki problem to probowalabym go rozwiazac. np poszlabym do psychologa na terapie, psycholog pomoglby mi podniesc moja samoocene, podpowiedzial jak przelamac bariery w kontakcie z kobietami, po jakims czasie na pewno byloby lepiej i udalo by sie spotkac milosc

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
oferma zaczyna mi sie podobac hehe

Gość dokladnie w tym jest problem
juz fanki wchodza drzwiami o oknami :D

Gość ciekawa-prze
no kurwa ktos mi ukradł pseudo.........buuuuuuuuuu

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
to ty mnei nie zrozumiales tobie moze sie tylko wydawac ze jestes beznadziejny a dla kobiety mozesz byc partnerem zycia

Gość perfect harmony
offerma "Takiego pewnego siebie z poczuciem humoru i charakterem amnie same cieple zakompleksione kluchy bez osobowosci sie trafiają..." no i ...nie widzę związku, te wszystkie wypowiedzi na kafe są tak przerysowane, wyolbrzymione że urastają do rangi bóg wie czego, bo jedna pani założyła taki topik........ to nie wyznacznik dla wszystkich facetów szuka to nich szuka, może znajdzie

Gość Myflower
To załóż konto z jednych takich portali jak ze stron randkowych spróbuj może tu znajdziesz swoje szczęście.Nie można tak przekreślać od razu siebie:)

"poszlabym do psychologa na terapie" A wyszłabym ze zdiagnozowanym DDA :D "psycholog pomoglby mi podniesc moja samoocene, podpowiedzial jak przelamac bariery w kontakcie z kobietami" Tak, bo psycholog to specjalista od uwodzenia kobiet. Kurwa kocham to forum :D "po jakims czasie na pewno byloby lepiej i udalo by sie spotkac milosc" Po wieloletniej terapii na oddziale zamkniętym poznał by swoja miłość co lubi się ciąć w poniedziałki i piątki.

"to ty mnei nie zrozumiales tobie moze sie tylko wydawac ze jestes beznadziejny a dla kobiety mozesz byc partnerem zycia" Zwłaszcza kiedy mówi ci, że kiedyś sobie kogoś znajdziesz :D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
i znowu na oferma wie lepiej na jakich facetow leca kobiety, to tak jakby powiedziec ze wszyscy sluchaja dody, to ze wieszosc jej slucha nei znaczy ze kazdy (dode wcisnelam bo nei wiem co teraz jest popularne)

"(dode wcisnelam bo nei wiem co teraz jest popularne)" Oj, nieudała się metafora, nieudała.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
dda??? przejebane

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie udala ale dode kazdy zna i wie o co chodzi :P

Albo borderline :D Też popularny wśród kobiet które po prostu nie mogą spokojnie usiąść na dupie na 5 minut.

Gość god_is_nowhereeee
A więc dobra. Jakie wnioski wyciągneliśmy z tego wszystkiego ? Ktoś ukradł mi nick więc już więcej tu nie piszę.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
tak mi przykro ze przegraliscie zycie

Gość god_is_nowhereeee
Ja już idę bo jutro muszę znów zmierzyć się z moim marnym żywotem.

Gość nNoNoName
"A wyszłabym ze zdiagnozowanym DDA " nie bo tu nie chodzi o diagnoze tylko o podniesienie samooceny np. przez codzienne afirmacje, powtarzanei sobie miłych slow o sobie itp. "Tak, bo psycholog to specjalista od uwodzenia kobiet. K**wa kocham to forum" od uwodzenia nie ale na pewno wie jak pomoc komus kto ma z tym problemy. terapia czyli odpowiednia rozmowa powinna spowodowac zmiane myslenia "Po wieloletniej terapii na oddziale zamkniętym poznał by swoja miłość co lubi się ciąć w poniedziałki i piątki." psycholog nie moze wyslac naleczenei do szpitala, nie jest lekarzem, nie moze zapisac leków... to tylko rozmowa i rozne cwiczenia

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
wnioski??? jestescie beznadziejni

"tak mi przykro ze przegraliscie zycie" Przegrały to moje znajome ze studiów do których startowałem a teraz na bezrobociu same wychowują dzieciaki bo tatuś "facet z charakterem" spierdolił.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość god_is_nowhereeee
A ja już tutaj nie wrócę. Po co ? Żeby utwierdzić się , że nigdy z nikim nie będę ? Ja to wiem. Napisałem to w tym temacie i tyle wystarczy.

Porady o wizycie u psychologa są takie słabe, że szkoda bajtów przeznaczonych na nie w komentarzach. To tak na przyszłość.