Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho;p

dzien nauczyciela i ich przywileje

Polecane posty

Gość hoop cola
i w rezultacie niczego nie naucza tylko mówia,ze ucznoim sie nie chce- to zrób tak zeby się chciało-kiedyś nie było z tym problemu-jeszcze 15lat temu np. a jeśli nie potrafisz - nie nadajesz sie do tej pracy

Jasne, sam decyduje. Jesteś nauczycielem od lat to wiesz. Nauczyciel to jeden z zawodów który trzeba kochać, trzeba mieć do niego powołanie. Bo to nie biuro, gdzie odbębnisz swoje 8 godzin i nara. Klasówki do sprawdzania, dokształcanie się (przekichane mają ci od informatyki zwłaszcza, jeśli chcą naprawdę nauczyć dzieci czegoś pożytecznego a nie tylko odwalić obowiązkowe. Hoop cola - A ty nie rzucasz podobnymi tekstami? Nie myślisz "Zjebię jakiegoś profesorka jak psa to się odstresuję"?

Gość hoop cola
jeśli mnie wkurza to tak ostatnio trafiłam na blog mamy, która ma niepełnosprawna córke nauczycielka w grupie do której dziewczynka należy szarpie dzieci i poniża - rodziców tez traktuje jak scierwo- takie suki mam na myśli

Gość no z tymi książkami
a dlaczego ty tak nie zrobisz, zeby twojemu dziecku chciało się uczyć? no dlaczego? A wiesz, dlaczego kiedyś było inaczej? bo nauczycieli mieli jakieś prawa, a teraz nawet słowa nie mozna powiedziec, bo zaraz rodzic poleci ze skargą do kuratorium, jak to podły nauczyciel gnębi jego dziecko...

Gość aha i achh
ide zaraz chlac :D musze wziac porfel, bo jednak za swoje :P Spytalam naszej sekretarki dlaczego my nie mielismy nigdy imprez za forsę komitetu, popukała się w głowę :D zreszta wiedziała, ze pytam w tonie zartobliwym, wyjasniłam jej dlaczego. :D A poza tym, jakiś nadzór nad twoja szkołą musial chyba być i oni nie wiedzieli na co idą pieniadze? w jakiejś melinie pracowałas , a nie w szkole. :o I stamtąd cie też wywalili??? Nie na dajesz sie do niczego chyba. :p

Gość aha i achh
nadajesz - oczywiscie pisane razem, w koncu wyższe wyksztalcenie zobowiązuje :P :D

Gość no z tymi książkami
z komitetu, dobre sobie :D:D w każdej szkole istnieje coś takiego jak rada rodziców i oni dobrze wiedza, na co sa przeznaczone pieniadze z komitetu

Gość ziewa ziewa ziewa
dajcie spokój, co rok to samo, już wieje nudąąąąąaaaaaa autorka dawno się juz schowała w mysią dziurę ze wstydu, a wy się ekscytujecie, jakby było czym jak ktoś zazdrości- to do szkoły- studia sa dla wszystkich a jak nie ma do tego warunków, no to wara od tematu i tyle. Ide spać

Gość nauczyciele poszli na impreze
cisza!!!! bo odpowiadają nie wiedzące nic o zawodzie spiczniałe raszple, tudzież kafeteryjne zblazowane, wychowujące bezstresowo swoje dzieci mamuśki.

Gość spostrzeżenie
bo to jest tak: ktoś był kiedyś u lekarza=wie na czym polega praca lekarza, ktos chodził do szkoły=wie na czym polega praca nauczyciela, ktoś był zgarniety przez policje=wie na czym polega praca policjanta :D

Gość nie ma co,trafne spostrzeżenie
! :)

a wiec tak!załozyłam watek nie po to aby obrażac nauczycie, to po pierwsze, po drugie byłam dzis w szkole irozmawiałam z nauczycielką o wczorajszym dniu.I co sie okazało! ze w zeszłym tyg. jednego dnia syn w szkole nie był, zawiadomiłam o tym sekretariat bo byłam z nim u lekarza i dentysty i własnie w tym dniu rozdawali kartki, ze dzieci w ten dzien nie przychodza.tyle na ten temat. dziekuje.

ze wstydu sie nie schowałam, prosze sobie wyobrazic,ze ja pracuję !!!!!!!!!!nie mam wolnego wiec chodze do pracy!!!!