Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjhfjfyjfiyfyiutgoyiho;p

dzien nauczyciela i ich przywileje

Polecane posty

a co maja tipsy do tego? chbya kazda kobieta ma prawo sobie na takie cos pozwolic jak jej sie to podoba nauczyciel to ni zakonnica:P

Gość pytanie do setuni
no to okej, chociaż z drugiej strony nie okej:( mam dobrego fachowca może mógłby naprawić, ... a do rozmówcy powyżej, jako nauczyciel nie spotkałam się jeszcze z nauczycielką która miałaby tipsy:D raczej ładnie pomalowane paznokcie:classic_cool:

Tak, tylko wiesz, jak kobieta ma tipsy to znaczy, że całymi dniami leży do góry kalafiorem, a niewolnik jej czekoladki do ust podaje i martini... Bo przecież z tipsami się nic nie da robić, a jeszcze pisać?

ja niesety widzialam takie z tipsami i to dosc jaskrawe wzrory a na taki dzien jak dzis to dpiero sie pindrowaly ! fryzjer obowiazkowo:D

:D To samo sobie pomyślałam o tym pod wpływem :D Mnie natomiast zastanawia coś innego. Mam 7 dzieci w klasie i od dwóch dziewczynek nie dostałam prezentu. Czyżby ich mamuśki, które się razem trzymają, miały mi coś za złe? Na drugi raz nie będę walczyć na radzie o poprawienie zachowania jednej z nich i robić z siebie idiotki. A druga pewnie się focha, bo o jej synusiu z młodszej klasy powiedziałam, że jak się nie nauczy czytać, to go zostawię... Jest w 4 klasie. Rodzice są sto razy gorsi niż ich dzieci...

Gość again and again
jeszcze jedno odnosnie prezentow. od kogo je nauczyciele dostaja? od was rodzicow, wiec nie rozumiem tego oburzenia. nie kupuj, nie dawaj i nie marudz potem, ze oni tacy obdarowywani wiecznie sa.

moja jedna kuzynka zawsze nosila szpony i jakos dawa rade wszystko w domu robi a i pisac na klawiaturze i dlugopisem tez mogla kwstia przyzwyczajenia i wprawy ja siebie natomiast nei wyobrazam z akimi szponami ! poza Tym wole swoje naturalne paznokcie

Gość pytanie do setuni
Kotka Mruczotka>>>no Ameryki nie odkryłaś:o poczytaj coś na temat pedagogizacji rodziców, bo rodziców se trza wychować najpierw potem wychowywać dzieci:p

Gość do hoop cola
hoop cola więc zrezygnujcie z pracy i do łopat, zarobicie więcej, a i stres mniejszy...tylko tipsów juz nie bedzie Jestem nauczycielka, nosze sredniej dlugosci tipsy od 3 lat. Sprzatam dokladnie caly dom 80 metrow w sobote. Nakladam rekawiczki i szoruje. Do tego gotuje, opiekuje sie tata od smierci mamy. Prowadze samodzielnie 80 metrowy dom od 22 roku zycia .Uwielbiam tipsy , kolorowe ciuchy i mocniejszy makijaz. Jak ktos mi mowi ze pewnie nic nie robie skoro mam tak ladne paznokcie to smieje sie tej osobie prostow twarz. Zapieprzalam jak wol od smierci mamy, do tego mialam prace na dwa etaty aby splacic rachunki

Jak ja szłam do szkoły to dzieciaki idące do pierwszej klasy ładnie płynnie czytały, albo chociaż sylabizowały. Bo to wstyd był dla rodziców, że siedmiolatek nie umie czytać. Teraz dzieciaki piąta, szósta klasa jak zaczną czytać na głos to kopara opada...

Pyanie do setuni- moze i znajomy by cos zaradzil, bo czyszczenie jej nc nie daje:) poza tym mysle ze tez duzo zalezy od tego, czy szkola jest publiczna, czy tez samorzadowa:)

Gość pytanie do setuni
a publiczna i samorządowa to nie to samo? mylisz chyba z prywatną setuniu.

No właśnie najgorsze jest to, że w zeszłym roku z tymi mamuśkami i jeszcze jedną była niemiła sytuacja związana z ich córkami. I wydawało mi się, że udało mi się ją super rozwiązać i jesteśmy w dobrych stosunkach :O Dziewczynki są w porządku. Jedna pięknie śpiewa i wkręciłam ją do zespołu ludowego z powiatu. W życiu by się tam nie dostała, a szkoda, bo ma potencjał. I nie chodzi mi o to, co niby miałabym dostać, tylko, że człowiek zaraz myśli, że coś źle zrobił .A tyle razy ich prosiłam, że jak już chcą coś dać, to jedne pomadki od wszystkich, ale oni nie... Każdy sam... A teraz myśl człowieku, o co mogą być pretensje...

No bo teraz nie wolna dzieciom w przedszkolu pokazywać liter. Cofamy się w rozwoju i tyle... :O A nasza przedszkolanka ostatnio, chcąc pokazać jakie człowiek ma zmysły, musiała je narysować, bo nie wolno jej napisać. I język, czyli zmysł smaku, jej wyszedł jak penis :P Sama bym się nie kapnęła, że to język :P Ale zdolności plastycznych to ona nie ma :)

sorka mialam a mysli neipubliczne :D ide na film jakis bo mi si juz lasuj mozg widac:) aaa i pamietam ze om temu mega sniezyca byla w te dzien :D

Gość jak sie nie ma do czego przycz
epić, to do tipsów, a co! :D:D oświecę was- nauczycielki to też kobiety :):) szok??

Coraz częściej myślę o domowej edukacji, żeby uczyć dziecko w domu. Jak dostanę podręcznik to mu nawet fizykę kwantową wytłumaczę. Nie będzie potem na kafe wypisywać, jacy to nauczyciele są głupi i beznadziejni...

Gość puenta jest jedna
szkoły są dla wszystkich- można się uczyć, iśc na studia- na fizykę, matematykę, polonistykę itp (wbrew waszej opinii po pedagogice nie mozna zostac nauczycielem) i do szkoły, tez będziecie mieli full wolnego, po przyjściu do domu tylko wywrócicie się brzuchem do góry, a pensje jakie?????? Ale jeżeli się nie chciało- to proponuję zamknąć buźkę.

Gość puenta jest jedna
a co do autorki i jej dzisiejszej "wpadki", to bez komentarza... z choinki się urwałaś??

Gość pytanie do setuni
Kotka Mruczotka>>> no pogratulować przedszkolanki:D

Gość wiecie co ja nie jestem nauczy
cielem, ale wiele razy przekonałam się o tym, ze Ci, co psiocza na nauczycieli, w szkole jechali na samych pałach lub ich dzieci sobie nie radza nie w szkole. w 95% tak jest! O czymś to świadczy chyba...

Gość wiecie co ja nie jestem nauczy
"sobie nie radza w szkole" miało być

Gość hoop cola
bo ja mam takie wrażenie, ze oni przychodza tylko zarobić,anie nauczyć- wytłumaczcie mi czemu co roku zmieniacie książki i te których dziecko nadają się do smieci bo już sa nieaktualne- czy to jest mądre?

Gość a moze to nie nauczyciele
zmieniają książki, tylko ministerstwo?? :D:D ale co ty o tym mozesz wiedzieć hehe a wiesz co, gdyby przychodzili tylko zarobić, to raczej wybraliby inny zawód, nie sądzisz? :)

Bo ministerstwo zmienia program czy tam podstawę programową, nie pamiętam dokładnie.

Gość pytanie do setuni
to nie my zmieniamy książki, nie my zmieniamy ustawy o szkolnictwie, nie my reformujemy szkołę:o zwróć się do szanownej pani Hall:p

Gość a moze to nie nauczyciele
myślisz, ze dla nas jest fajnie co roku uczyc na nowych książkach i zmieniać programy? Pomyśl troszkę zanim coś napiszesz

Gość hoop cola
nie wciskaj mi kitu, nauczyciel sam decyduje jaka pozycja obowiazuje w danym roku szkolnym, a tekst typu-pójde i wstawię parę pał to się odstresuję to co?

Gość mam ochotę zmienić nicka
na Panią Hall i wkleić linka do strony MENU, cobyście przeczytali o szkołach publicznych, niepublicznych, formach i metodach pracy nauczyciela dziękuję🖐️

Gość no z tymi książkami
to przegiąłeś, nie dodawaj nam nowych kompetencji :) Ale zazwyczaj tak się kończy, jak się głośno krzyczy w temacie, o którym ma sie blade pojęcie..