Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajajajajja

Problem z mężem

Polecane posty

Gość wolaninka
autorko, wiem o czym mówisz i rozumiem, że czujesz się zwyczajnie poniżana i nie doceniana, bo mam takich samych rodziców i wiem jak to boli... Uważają, że mają prawo do wszystkiego, a ty już do niczego, myślą, żę mogą wyzywać swoje dziecko, bo mają taki kaprys, bo akurat muszą się wyładować, bo zero szacunku dla dziecka jako dorosłej odrębnej osoby, bo mają córkę za własność i mogą pomiatać i gnoić ile tylko im się podoba, bo przecież mieszka u nich (ale jednak w swoim rodzinnym domu) MATACZ - TACY RODZICE NIESTETY ISTNIEJĄ!!! p.s. kiedy ja sie wyniosłam z domu, przerzucili się na mojego brata i bratową, a czasami zjadą drugą bratową, także problem tkwi w samych rodzicach - tacy ludzie nie powinni mieć dzieci...

Gość wolaninka
I JESZCZE JEDNO - CI KTÓRZY TEGO NIE DOŚWIADCZYLI I W TO NIE WIERZĄ NIECH SIĘ CIESZĄ, BO JEST TO URAZ W PSYCHICE NA CAŁE ŻYCIE

Gość onazlaonazla
a ja współczuje autorce sama mam ojca tyrana

Gość Henryk Sienkiewicz
a trutki na myszy nie masz ?

Gość on oj on
hehe sam sie nachlaj trutki baranie

Gość jakis tam perfumy
Autorko i jak tam? Rozmawiałaś z rodzicami? Zaczęłaś coś robić w tym kierunku by było Ci lepiej???

Gość kejkekeke
hej a wiec tak wczoraj posprzatalam z samego rana i mialam spokoj na caly dzien:) mama wrocila z pracy to nawet zagadala ze fajnie ze posprzatalam bo dzis jest bardzo zmeczona ale dodala ze jednak moglabym jeszcze okno w kuchni umyc ale to wpuscilam jednym uchem a wypuscilam drugim:) wczoraj staralam sie nie stresowac i o dziwo mi to wyszlo.Z mama nie dalam rady pogadac gdyz nie miala czasu byla zmeczona ale powiem szczerze ze wczoraj akurat obylo sie bez kłótni i pretensji ,zobaczymy jak bedzie dzis

hej a wiec tak wczoraj posprzatalam z samego rana i mialam spokoj na caly dzien mama wrocila z pracy to nawet zagadala ze fajnie ze posprzatalam bo dzis jest bardzo zmeczona ale dodala ze jednak moglabym jeszcze okno w kuchni umyc ale to wpuscilam jednym uchem a wypuscilam drugim wczoraj staralam sie nie stresowac i o dziwo mi to wyszlo.Z mama nie dalam rady pogadac gdyz nie miala czasu byla zmeczona ale powiem szczerze ze wczoraj akurat obylo sie bez kłótni i pretensji ,zobaczymy jak bedzie dzis NIE MOGLAM SIE ZALOGOWAC