Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakToJa

VICHY - czy lubicie/polecacie produkty tej firmy? Jeśli tak to co ?

Polecane posty

Witam. Jak każda kobieta i ja borykam się z jakimiś tam mniejszymi lub większymi niedoskonałościami.... lubię kupować wszelkie kosmetyki, próbowałam wiele.... Gdzieś pół roku temu kupiłam piewrszy produkt marki Vichy. Od tej pory te kosmetyki stały się u mnie numerem jeden. Uwielbiam je. Wiem, że nie każdemu one odpowiadają, dlatego moje pytanie, czy Wy Panie, lubicie firmę Vichy? Pomaga Wam coś? Jeśli tak to co :) ? Ja później też napiszę, czego używam :)

ja używam od 5 lat ostatni hit jak dla mnie to celudestock na uda rewelacja poza tym na zmarszczki mimiczne serum

Gość Novayagi
Też używam. Krem Normaderm i ich podkłady to rewelacja! Dla mnie nie do zastąpienia. Reszta równie dobra co innych dobrych marek.

No wałaśnie - jednych ta firma zachwyca, innych nie, normalne :) Zawsze komuś coś podpasuje, innemu nie... Niestety, trzeba próbować.. Ja z kolei jestem zachwycona szamponem do włosów Vichy Dercos. Rewelacyjny. A także Żelem do mycia twarzy takim w zielonej butelce z dozownikiem. Bardzo lubię też taki korektor do wyprysków, jak juz coś wyskoczy to po tym szybko znika :) To są trzy rzeczy, których używam stale....

Gość klaudia_22
Wyślę zainteresowanej bezpłatnie korektor Vichy dermablend kolo 40 Tan. w zamian za korektor mile widziane próbki podkładu Vichy w kolorze 35 Sand

Gość nepheutes
ja używałam normadermu, na początku na prawdę działam , było widać że cera była naprawdę owiele ładniejsza, ale z czasem juz przestał tak świetnie działać,